Palio'lu arkadaş destekli at. 28kuruş istanbul. 28/4.58= 6.1lt 6lt benzin ile şehir içi mi olur? Bir de acemi sürücü?
gerçek şehir içinde o araç 7-7.5tan aşagı yakmaz.
arkadaşım cididyim ben. aldığımız gün fulledik depoyu ve 3. günün sonunda bu değerler çıktı.ama hiç hız yoktu. beniö i20 den az yakıyor açıkcası.
Beyler 2010 1.6 TDCİ ghia focus aldım hb. Benim için en ideali bu sanırım. :) Çok memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: KombiElemanı
Beyler 2010 1.6 TDCİ ghia focus aldım hb. Benim için en ideali bu sanırım. :) Çok memnunum.
Bütçeyi bayağı bir arttımışsınız sanırım
quote:
12 15 arasına iyi almışın
quote:
evet o fiyat aralığında en ideal araba
Hocam bizde o fiyat aralığında 2001 astra classic 1.6 aldık peder beye, muhteşem diyemem ama biraz daha geniş olduğunu söyleyebilirim. Ben birde bu aracı düşünmenizi öneririm fiyat performans güzel
Arkadaşlar elimdeki parayla kerdiyi yatırdım, kalanın üzerine biraz ekleyip araç kredisi çektim. 28 bin tl ye aldım. :)))) o paraya almadım herhalde :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme