Şimdi Ara

12-2012 FORMULA 1 SHELL BELGIAN GRAND PRIX (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
1
Favori
6.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine Spa, yine kan gövdeyi götürdü. Kobayashi'de bi cenabetlik vardı zaten çıkan dumanlar bunun habercisiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçan araba Alonsonun kafasına gelse oww.Çok feci kazaydı.

• Grosjean tam düzeldi dedik :( olan yine Hamilton'a oldu gel de delirme. 10 sıra cezası gelir bir sonraki yaris

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mükemmel başladı ayrıca hata lewis te araba patinaj yapinca lastikler carpti hersy bitti

• Alonso ya kim çarptı moralim çok bozuk biri kazayı anlatabilir mı izleyemiyorum

• Gro bunu Monaco'da da yaptı. Tam bir kalkış özürlüsü..
  •  12-2012 FORMULA 1 SHELL BELGIAN GRAND PRIX

12-2012 FORMULA 1 SHELL BELGIAN GRAND PRIX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 2 Eylül 2012; 15:23:30 >

• Yanlış alarm...Grosjean biçmiş herkesi...Alonsoyu Allah korumuş...Alonso, Hamilton, Perez kurban oldular...
  • Hamilton da ne zorluyorsa valla ben eminim abi Hamilton ayağını gazdan cekmediği gibi Lotusu maccaynan ite ite ucurdu ne lan bu
  • MAL fazla bile kaldı
  • F1 de bu kadar MAL varken..

• Bu jump start olayı ne oluyor? Maldonado böyle çıkış yapmış. Zaten an itibariyle yarış dışı kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamilton'ın bu agresifliği bir gün bunun çok daha kötüsü bir kazaya sebep olacak.

Hadi Grosjean öküz, hayvan gibi geldi girdi yanına, bassana frene daha ne zorluyorsun.
  • Grosjean ne düşünüyordu gerçekten merak ediyorum.Olan F.Alonso'ya oldu,en suçsuz adam kendisiydi.
  • Massa'nın düzlük hızı Redbull'un fersah fersah önünde. Ancak Vettel'e geçildi. Medet ummak boşuna bundan.
  • boyle is olmaz. dan dun araba kullanıyorlar. grosjean birilerine bu sekilde mi hizmet ediyorsun.
    onumuzdeki yarislarda massa yi hazirlasinlar o zaman tetige. birilerini indirsin asagi.
    ayıptır ya. boyle pilotluk mu olur.
  • ortada zorlamalık birşey yok arkadaşlar .
    o araçlar kaza anında 250 km veya üzerindedir.
    ha dediğinde durmaz.
    eminim ki hamilton gaza basmıyor o anda. ancak gro nun araç zaten hava olduğu için hamiltonu durduracak bir karşı kuvvet yoktu zaten.
    koba, ham ve alo ya yazık oldu.
    maldonado zaten süper ötesi startı ile yarış dışı kalmasa da geriye düşecekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Massa'nın düzlük hızı Redbull'un fersah fersah önünde. Ancak Vettel'e geçildi. Medet ummak boşuna bundan.

Alonso gitti yarış bitti bizim için
  • Vettelde iş alacak başına...
  • Maldonadonun startıyle birlikte anladım bişeyler olacağını.Bi an herkezi onun biçtiğini sandım ama grosjean miş.Laptop kucağımdaydı az daha kırıyodum valla.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.