Takip ediyim güzel konu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
12-24-36 ay live pass üyeliği alma + ultimate çevirme yöntemi (5. sayfa)
-
-
Arkadaşlar fiyatlarda yılbaşından sonra bir değişiklik olabilir mi? Sizin öngörünüz nedir özellikle yıllardır gamepass i olan arkadaşlara bu sorum?
-
3 aylık nerede satılıyor hocam ?
-
-
telefon ile görüştüm 3 yıllık abonelik aldım.
ultimate hesabı da eklettirdim üzerine.
3*180 + 45 lira ultimate.
konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. flight simulator 2020 almayı düşünüyordum. 350 lira fiyatı. game pass kütüphanesinde mevcut FS2020. harika bir alışveriş oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _XaNDeR_ -- 29 Aralık 2020; 10:21:9 > -
bugün ben de müşteri hizmetleri aracılığıyla 180*3+45 ile 36 aylık aboneliğimi başlattım.
akbank kredi kartı ile öderken sıkıntı olmadı fakat ödemelerden sonra kartıma bloke koydular kendileri arayarak 'bilginiz dahilinde mi' diye sorduktan sonra blokeyi de kaldırdılar.
-
Bu alışveriş ile kod mu veriliyor? Hesap ismi mi verdiniz hangi bilgiler isteniyor kısaca?
-
Yalnızca Mail. Maile kayıtlı Microsoft hesabında kredi kartınız kayıtlı ve ödeme için hazır olmali. -
Müşteri hizmetleri beni arasın diye kayıt oluşturuyorum, hata oluştu dedikten sonra iptal ediyor. Sorun ne olabilir?
-
Konu sahibine teşekkürler bugün bende alarak 2024 e kadar üyeliğim oldu.
-
Merhaba, live gold'un artık en fazla 3 ay süreyle alınabildiğini okudum. Son 2 gündür uzun süreli üyelik satın alan oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 5 Ocak 2021; 12:15:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zildjiann
Merhaba, live gold'un artık en fazla 3 ay süreyle alınabildiğini okudum. Son 2 gündür uzun süreli üyelik satın alan oldu mu?Merhaba,
1 aylık gamepass uyelıgım vard, az önce aradım 1 yıllık live gold + 1 aylık ultimate yaptım, totalde 225TL ödedim. Ayrıca 1 aylık gamepass de olduğu için onuda eklediler totalde 14 ay ultimate sahibi oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 5 Ocak 2021; 16:14:35 > -
3 yıl hala 180*3 şeklinde alınabiliyor mu? cevaplarsanız sevinirim.
-
Alınmaması için bir sebeb yok gibi geliyor bana; sadece game pass için 5,90 yerine 45 lira ödenir. Müşteri hizmetlerine önce bu sorularak adım adım yaptırılabilir... -
teşekkürler.
-
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler 👍 -
Halen aktif mi 15'i gelmeden alalım.
-
aktif mi son günlerde yapan var mı
-
11 gibi yaptığım olağanüstü işlem herşey çok basit sadece 2 dakikada 3 yıllık aldım -
Game pass ultimate geçişi 5.90'dan mı 44 ten mi aldınız hocam ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X