Şimdi Ara

12.400 TL'lik Workstation (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 970 sizi e üzer 4k çözünürlükte. Ayrıca o kartın 6gb versiyonu yok. Ayrıyetten ps için böyle bir işlemciye ihtiyacnz var mı cidden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkbozkus -- 3 Nisan 2016; 13:15:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stradivardi

1. Vatandan toplamayın başka sitelere de göz atın Tek bir yerden alacaksanız yine bir çok site mevcut Vatan genelde en pahalı sitedir
    2.5820k video işleme için iyi bir işlemci 5930k dan performans olarak ancak %10 gerisindedir Photoshop için 6700k muhtemelen daha iyi olabilir ama 5820k ile siz pek bir fark hissetmezsiniz
    3.x99chipsete sahip en ucuz anakartı alın X99 chipsetli anakartların zaten dandiği yok Sonuçta hızaşırtma ile uğraşacağınızı sanmıyorum Boşuna anakarta abanmayın 6700k alırsanız z170 anakartlar çok daha hesaplılar
    4.Yapacağınz işlemler ram sever programlara ait 32GB 2133-2600 Mhz bandında DDR4 bellek dengeli olacaktır Daha üst frekans yada düşük gecikmeye sahip olan ram leri alacam diye fiyata abanmayın 500-700 bandında birçok ram vardır
    5.970 4gb sizin için yeterli olacaktır Daha fazlasını almak için çabalamayın Bu programlar daha çok işlemciye yüklenir 4k oyun bilgisayarı toplamıyorsunuz Oyun oynamak istersenizde işinizide zaten görecektir 4k çözünürlükte yüksek ayarlarda oyun amaçlı almıyorsunuz sonuçta
    6.Ssd içinde o ssd pekte gerekli bir ssd değil O fiyata 1TB alabilirsiniz iki tane 512gb ile Raid 0 yaparak hızlarıda olçukta yüksek olur 950pro ya bence gereksiz para yatırmayın
    7.Monitör önemli bir kısım Aslında 2560x1600 luk iki tane monitörde kullanabiliriniz 34 inçlik monitörlerden de kullanabilirsiniz Kullanım alışkanlığınıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir bu durum Renk doğruluğu sizin işiniz için ne kadar önemli ise ona göre monitör seçmelisiniz Samsungun bu monitörünü seçmeyin Elbette tn panelleri seçecek değilsiniz IPS panellerde kendi aralarınca farklılıklar göstermekte
    Genel olarak belirmek gerekirse durum bu şekilde Her parçanın en üst performanslısını seçmeyin Bir araya gelince fiyatta çok farkeder ama yapacağınız iş için %15-20 anca performans sağlarsınız Fiyat farkına değmez İhtiyaca göre seçim yapmalısınız Bence düşünmeniz gereken monitör dizilimi nasıl olmalı yada tek monitör ise hangisi olmalı Bu olmasında =)

Merhaba,

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Mümkün olduğu kadar dediğiniz maddelere göre sistemi Skylake olarak değiştirdim. Sizden ricam; yapacağım işe uygun en az 28" 4K bir monitör tavsiye edebilir misiniz? Ayrıca Ekran kartını da sistemden çıkardım. Yapacağım işleme uygun hangi ekran kartını tavsiye edersiniz?

• Şunlara bir göz atın

Dell UltraSharp U3415W
    BenQ SW2700PT
    BenQ BL3201PH
  • stradivardi kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Dediğiniz modellere baktım ve "BENQ BL3201PT" modelinde karar kıldım. Ancak sizin önerdiğiniz sonunda PT var bunda ise PH sanırım ekran yada çerçeve tipi ile alakalı bir değer.

Dell Curved olduğu için gözü yorabilecek bir yapısı olduğundan biraz soğuk baktım
  • Sistemin son hali aşağıdaki gibi. Eklemek yada düzeltmemi istediğiniz bir kısım varsa tavsiyelere açığım. Büyük bir ihtimal Cuma gününe kadar siparişini geçmiş olacağım.

https://store.donanimhaber.com/c6/c7/6f/c6c76fbc95cca1a59b87e3e48954ddc0.jpg
    Bu mesaja eklenen görseller:

12.400 TL'lik Workstation

• blackadmin B kullanıcısına yanıt
    Logitech MX Master ve Performance MX farelerine bi göz atın. Uzun süreli kullanım için ideal mouselar ve genellikle profesyoneller tercih ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.