Şimdi Ara

12 Adım Denemesi (Kupon Paylaşımı) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
6
Favori
9.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin kupona içim acayip ısındı ama 725 ten elektrik alamadım
  • KaosTiyatrosu kullanıcısına yanıt
    Bakalım sonuç ne olacak
  • fener ah ulan fener yatırdı nomıssız
  • KaosTiyatrosu kullanıcısına yanıt
    Olsun sıkıntı yok. Kuponu tutturmak için oynamadım zaten şansımı denemek içindi
  • 2 tanesi tuttu kasa 17 devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 736 ms1 düşünüyorum gelme ihtimali yüksek var mı banko diyebileceğiniz güvendiğiniz maçlar.
    Realin malagaya 14 fark atacağını sanmıyorum, istanbul bsb 8 fark yemez virtus roma 148 handi var üst olur, 765 ms2 olabilir ama riskli.
    görüşleri alalım beyler

12 Adım Denemesi (Kupon Paylaşımı)
  • dün yarım sayıyla yatan kupon

buda bugün yaptığım kupon fazla düşünmeden yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 6 Haziran 2014; 19:19:32 >

• Oh be ilk maç ucu ucuna geldi 50-47
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    dün o namussuz fener benide yatırdı ah ulan ahh

senin ikinci maç gelir mi ki çok rikisli
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaosTiyatrosu

dün o namussuz fener benide yatırdı ah ulan ahh

senin ikinci maç gelir mi ki çok rikisli

roma kaç maçtır yeniliyor sienaya ben iy2 dedim şimdi kesin yenerler
  • iki maçta 0.5 sayıyla geldi tek maç kaldı
  • Bugünün riskli maçları ve kafama yatan bir kupon düzeneği eşliğinde şansımı deniyorum hadi bakalım .

• 1. Kupon Turow maçından yattı fakat 19 küsür oranlık kuponum Sa Spurs maçıyla yattı. İşin garip tarafı Miami takımı güçlü olmasına rağmen Sa Spurs'un kendi evinde ilk yarı ve maç sonucunda handikapı geçip kazanacağını düşündüm. Yanılmışım sağlık olsun.
  • Bugün yine riskli bir kombinasyon ile buradayım. Dün 2 tane maç vardı bültende ikisinede 2/2 verip oynayacaktım fakat oynamadım. Keşke oynasaymışım tuttu . Neyse bugün analizimi yaptım. Böyle bir kupon çıkardım. İsteyen bütün halinde oynayabilir isteyen içinden maç seçip oynayabilir. Tutacağını garanti etmiyorum. Sadece kafama yatan kombinasyonu yapıp oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: canowaR.!?

Bugün yine riskli bir kombinasyon ile buradayım. Dün 2 tane maç vardı bültende ikisinede 2/2 verip oynayacaktım fakat oynamadım. Keşke oynasaymışım tuttu . Neyse bugün analizimi yaptım. Böyle bir kupon çıkardım. İsteyen bütün halinde oynayabilir isteyen içinden maç seçip oynayabilir. Tutacağını garanti etmiyorum. Sadece kafama yatan kombinasyonu yapıp oynuyorum.

(7,5h)Niznhy-Cska Ms1
    Barcelona-Valencia 153,5 Üst
    (6,5)Unicaja-Real Madrid Ms1
    Galatasaray-Fenerbahçe Ms1
    Miami-San Antonio(4,5h)Ms1 veya 198,5 Alt

Ben de bunların içinden bir tane 3 maçlık bir tane de 2 maçlık kombine yapıp oynamayı düşünüyorum hocam, siz ne düşünürsünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asb96 kullanıcısına yanıt
    CSKA ve Real Madrid maçı riskli geliyor bana hemde bayağı. Çünkü CSKA dün deplasmandaki maçını aldı. Fakat bu sefer Handikapla beraber Nizhny alabilir diye düşünüyorum. Sonuçta maç kendi evinde. Real Madrid ise 2 maçtır mundar oldu kendi evinde. Unicaja ufak farklarla yenildi Real Madride ve Handikapla beraber kazandı. Bu maçta Unicaja kendi evinde Real Madridi yenebilir diye düşünüyorum. Ama tam terside olabilir. Riskli dediğim gibi.
    --
    Barcelona kendi evindeki maçlarda genelde baremin üstüne çıkmayı başarmış mantıklı.
    Galatasaray maçında ise Galatasarayın sadece ilk yarıyı handikapı geçip alacağını düşünüyorum çünkü esasında Fenerbahçe çok güçlü bir takım o yüzden MS1 riskli geldi bana. Hiç yoktan bu maç için.
    Miami maçında ise taraf bahsinden çok alt üst daha güvenilir ama bu maç bana sert geçecek gibi geliyor o yüzden tercihimi üst olarak kullanırdım. Benim değerlendirmem bu hocam. Sizi yanıltmak istemem

• Dün Nizhny'den yatmış olmama rağmen bugün yine gidip MS1 oynayacaktım ama sizin de dediğiniz gibi baya riskliydi vazgeçtim, gerçi ben oynamadığım için şimdi tutar ya o da ayrı mesele

Galatasaray-Fenerbahçe Handikapsız MS1
    Barcelona-Valencia 153.5 Üst
    Malaga-Real Madrid MS1

Bu kuponu oynadım bakalım, tutarsa Miami-San Antonio maçının 198.5 altına 10-15 lira atarım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asb96 -- 10 Haziran 2014; 19:31:49 >
    Hocam gördüğünüz gibi Nizhny ye oynamıştım kuponda maç yattı. Riskliydi. Zaten bu aralar riskli maçlara giresim var . CSKA yanılttı beni bu maçıda aldı.
  • Ben de Barcelona'nın üstünden yattım, şu Barcelona'ya ne zaman üst versem yatıyorum. İşin garip tarafı ilk periyot 45 sayı çıktı, ben maçın son 6-7 dakikasına girilene kadar üst rahat gelir diyordum yazık oldu miami alt, portekiz 2-3 gol oynasam mı diye düşünüyorum şimdi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bende anlamadım ilk periyot sayıyı gördükten sonra dedim bunlar gaza gelip baremin üstüne çıkarlar diye ama olmadı. Hayret ettim. Bilmiyorum hocam siz bilirsiniz. Şimdi yorum yapmak istemem yine benim yüzümden yatar falan . Şuan başka bir kuponum var tutuyor gibi ama ümitli değilim. Şuan oynanan Washington maçı riskli çünkü. Üst oynamıştım ona.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.