Şimdi Ara

12 Adım Denemesi (Kupon Paylaşımı) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
6
Favori
9.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KaosTiyatrosu kullanıcısına yanıt
    Hocam köpürüyorum resmen köpürüyorum yahu .

12 Adım Denemesi (Kupon Paylaşımı)

Bu nedir arkadaş ya. Tam 1 sayı daha atsa milano tamam kupon geliyordu böyle birşey olamaz.

4. Yani son periyoda bakarmısınız. Nasıl olurda sadece 9 sayı yapabilirler!? Off . Gece gece çok fena küfür bastım.

• Hocam ilk yarı 2 deseymişsin iyiymiş...
  • benimkide artland yatırdı 3 sayıyla. sağlık olsun kasada paran kaldı mı
  • Kasada 6 lira kaldı. 3 kupon çıkarırım onla da .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün oynamadım ben maç yok
  • Ben sabah bunu yaptım ve oynadım hocam. Bu kupondan sonra kasam 6 lira kaldı işte.

Edit: Resim çok büyük çıkmış. Mobilden öyle gözükmüyordu. Küçülttüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c N w r -- 5 Haziran 2014; 7:21:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam şu geçtiğimiz 2 kuponda tutsaydı güzel olurdu ama dün oynadığım kupon tuttu . Üstelik maçta yoktu. Böyle bir günde kupon çıkardığım için hayret ettim açıkçası kendime .
    Bakalım bugün nasıl bir kupon çıkarabilirim. Dün şanslıydım ama bugün şanslı olacağımı sanmıyorum .

• süper bendee 16 kaldı bugün bakayım çıkarsa 10 yada 5 basarım güven durumuna göre. Bozma moralini tek maçtan yada 1-2 sayı ile yatmakta iyidir.
    Hocam bugün bir delilik yapayım dedim. İY/MS oynadım sürpriz kuponumu yaptım . Bakalım şans benden yana olacak mı?

• Hocam bu yöntemle kasa en fazla ne kadara kadar çıktı?
  • Böck kullanıcısına yanıt
    370 küsürü buldum ancak daha sonra çok feci çakıldım :) hırs hırs hırs
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaosTiyatrosu

370 küsürü buldum ancak daha sonra çok feci çakıldım :) hırs hırs hırs

abi 370 in 300 ünü çekseydin ya hepsini kayıp mı ettin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canowaR.!?

Hocam bugün bir delilik yapayım dedim. İY/MS oynadım sürpriz kuponumu yaptım . Bakalım şans benden yana olacak mı?

Bayern ms 1 olmaz bence 9 sayı fark atamıcaklar

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim 390lira vardır uffak tefek harcadım 370e düştü sonra 250 tl kupon yaptım tek maçla yattı rosa radom yatırmıştı galiba. gelse 1220 ama gelmedi işte ondan sonra 3 kupon daha yaptım yattı 30 lara düştü :) sağlık olsun sıfırdan başladım işte tekrardan 11 başarılı kupon yapsam tamamdır. ama sabır işte olacak yavaş yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaosTiyatrosu

güzel kardeşim 390lira vardır uffak tefek harcadım 370e düştü sonra 250 tl kupon yaptım tek maçla yattı rosa radom yatırmıştı galiba. gelse 1220 ama gelmedi işte ondan sonra 3 kupon daha yaptım yattı 30 lara düştü :) sağlık olsun sıfırdan başladım işte tekrardan 11 başarılı kupon yapsam tamamdır. ama sabır işte olacak yavaş yavaş

sağlık olsun . Baktın mı bugünkü maçlara
    aynen bayern tehlikeli
    baktım bunları düşünüyom tam kupon çıkaramadım ama bakıyorum fenerden eminim alır yine limoges eklerim kupona birde sa spurs zielon gorada olabilir
  • bunları çıkardım fener yamukluk yapmazsa 1/1 alır. dileyen turowu çıkarabilir. olimpi ilk yarı son 10 maç 1 kez alamamış onun haricinde hep almış istatistiklere uygun giderse alır. limoges handisiz dedim alır o. belki handili bile alabilir.
    fener ms1 seçilebilir. 1,7 orandan ayrıca dileyen 722 yi çıkarabilir. 5,55 yapıyor. çıkarmazsada 9 oran yapıyor. Değerlendirilebilir.

• oynadım yatcez kalkcez dinliyodum hızımı alamadım

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.