Şimdi Ara

12 Adım Denemesi (Kupon Paylaşımı) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
6
Favori
9.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın 20 ile gireyim kaybedersem bir 10 ile girerim onuda kaybedersem 5 onuda kaybedersem 2 2 devam ederim
  • Hocam biraz hırs seziyorum sanki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c N w r -- 31 Mayıs 2014; 23:43:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır ya 10 basıyom hocam saygılar
  • Geçmiş kuponlarda nesineye kaydedip oynamıyordum tutuyodu bu sefer oynadım yattı sağlık olsun zaten 4 lira girmiştim bi dahaki kupona artık moral bozmak yok
  • Bidahaki kuponuda kaydet üstadım ama oynama bişi denicem
  • Konuyu beğendim.
    12 adıma gerek yok.6 adım bana yeter.
    Mümkün olduğunca kuponlarınıza oynayacağım hocam.

Edit:Yaklaşık 2 yıldır ara sıra iddaa oynarım.Yaklaşık 100 tl para kaybettim ve hiç siftah yapamadım. Önceliğim bu parayı telafi etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozaman Kütahyalı -- 31 Mayıs 2014; 23:58:06 >
  • KaosTiyatrosu kullanıcısına yanıt
    olur hocam öyle yaparım
  • Bu konuya ara ara bakarım, takibimdesin. Bol kazançlar.
  • Uzun zamandır konuyu takip edemiyordum tekrardan başlayalım bakalım bugün için oynadığım kuponlar sizin paylaşımlarınıza göre de kupon yapmayı düşünüyorum

12 Adım Denemesi (Kupon Paylaşımı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkweither

Uzun zamandır konuyu takip edemiyordum tekrardan başlayalım bakalım bugün için oynadığım kuponlar sizin paylaşımlarınıza göre de kupon yapmayı düşünüyorum

Pana ms2 olmayabilir.Ben seriyi ilk maç dışında izledim.Geçen maçın 4 sayı farkla pananın yenildiğine bakma .O maç son periyota oly 15 farkla girdi asları bench e aldı bartzokas( pana periyot başı 15 sayıyı geçemediği için).Son 2-3 dk da spanoulis i oyuna aldı kontrolü sağladı.Zaten pananın evi olmasa o farkı oly nin yedekleri artırırdı ki bu maç oly nin evinde bide.Sonuçta oly kupa kaldırcak bi 10 fark olursa taraftarın her sayıda salonu inletmesiyle beraber yardırır giderler diye düşünüyorum.Ben 1/1 bekliyorum fakat kentim handikapsız 1 oynadım,bankocuyumdur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20alper20 -- 1 Haziran 2014; 12:14:57 >

• Bende kuponumu bunların arasından çıkarmaya çalışacağım. Ayrıca bir de 679-769-681 numaralı kuponlara 10 lira basmayı düşünüyorum 1,20-1,10,1,65 oran 2,20 yapıyor. Gelmesi yüksek ihtimal.
    Diğer 4,91 oran içinde kupon çıkarmayı düşünüyorum aşağıdakilerden. 10 TL oynarım.

Şanssız,uğursuz olanlar uzak dursun konudan
  • Olympiakos yenerse şampiyon olacak böyle bir atmosferde taraftar desteği ne kadar etkili olursa da pananın 8 sayı fark yememesini ümit ediyorum
  • Canlar yarın 25 basacam o yüzden aşağıdaki kupona 1,7 oranlık önerebileceğiniz bir şey var mı?
    Özellikle Alba korkutuyor

• oynadım artık
  • Kuponlar patladı beyler sağlık olsun yarın için bir kupon var elimde
    Niçin tercih ettiğimi yazayım
    CSKA maçı riskli canlar ne diyeceğim bilmiyorum açıkçası yorumlarınızı bekliyorum.
    Siena - Virtus Roma evinde hiç Roma'ya yenilmeyen bir takım. Handisiz oynadım dikkat edin oranlar düşecektir.
    Valencie-Sevilla iyi hoş ancak Sevilla son zamanlarda coşan bir takım oldu. Hele ev sahibi ağır başlayan valencia ise ilk yarı 8 sayı fark yemez. İstatistiklerde öyle gösteriyor.
    Strasbourg Limoges maçı limoges son iki maçı hem deplasmanda hemde ev sahibi iken aldı ancak şuan ne yapar tam kestiremiyorum. Handisiz alamaz ama handili alabilir o yüzden iki kupon çıktı.
    Yorumları alalım canlar

Hocam bugünün maçlarından bir cacık olmaz . Cska maçı acayip riskli o yüzden ben MS girmedim. Aynı şekilde Strasbourg maçına da öyle. Valencia - Sevilla maçında ise Sevillanın kazanmasını sağlayacak yüksek bir handikap söz konusu. Haliyle ben bugün bunları göz önünde bulundurarak öylesine kuponumu topladım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkweither

Uzun zamandır konuyu takip edemiyordum tekrardan başlayalım bakalım bugün için oynadığım kuponlar sizin paylaşımlarınıza göre de kupon yapmayı düşünüyorum

Milano maçında 3.çeyrek çoşmasalardı kupon kazanacaktı,Sassari'nin ilk 2 periyot 31 sayı atıp 3.periyot 35 sayı atması da manidar Diğer 3 bahsi değerlendiren varsa tebrikler

• Artık çok geç tutamadım gitti

Parti zamanı . Hocam ne yaptınız sakin olun ve yavaşça o fareyi elinizden bırakın. Şaka maka umarım hepsi tutar hocam .
  • Tutmazsa die 2 cd küfür doldurdum onları dinlicem

ya ya hadi hayırlısı
    tutarsa 100 küsür gelir tutmazsa babayı alırız. 1. adımdan başlarız tekrar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.