Şimdi Ara

12 Aralık Sınavı (ANA KONU) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
1
Favori
10.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rodipudi

Hocam bende haftaya salı osmangaziden nilüfere gideceğim emniyetten randevu zar zor alabildim

Hocam çok büyük şans var bizde. İznik e alırken takvim tarzı bişey çıktı sonra dedim Nilüfer de var mıdır bu geri geldim Nilüfer i seçtim.Sonra aynı takvim vardı ama yine 3 martta falan başlıyordu.Neyse İznik e alayım dedim sonra bi baktım Bursa İl Emniyet müdürlüğünde boş yer açılmış birden. Hemen kaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

quote:

Hocam bende haftaya salı osmangaziden nilüfere gideceğim emniyetten randevu zar zor alabildim

Hocam çok büyük şans var bizde. İznik e alırken takvim tarzı bişey çıktı sonra dedim Nilüfer de var mıdır bu geri geldim Nilüfer i seçtim.Sonra aynı takvim vardı ama yine 3 martta falan başlıyordu.Neyse İznik e alayım dedim sonra bi baktım Bursa İl Emniyet müdürlüğünde boş yer açılmış birden. Hemen kaptım

İyi olmuş hocam bende osmangaziden almak istiyordum ama boş kontenjan yok falan yazıyor sürekli en yakın nilüferde vardı aldım hemen hem diğer ilçelere göre daha yakın iyi oldu benim içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bursa il emniyet müdürlüğüne nereye gidicez biz hocam biliyor musunuz ?? ana bina fomara da ikinci bina acemlerde nereye gidicez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam o konuda hiç bi fikrim yok ama fomaradakidir büyük ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam o konuda hiç bi fikrim yok ama fomaradakidir büyük ihtimalle

Arkadaşın babası polis ona sordum Acemlerdeki dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

quote:

Hocam o konuda hiç bi fikrim yok ama fomaradakidir büyük ihtimalle

Arkadaşın babası polis ona sordum Acemlerdeki dedi

O zaman daha iyi hocam acemler nilüfere daha yakın
  • Vaybe favori konularıma bakayım dedim bu konuyu gördüm. Bir yıl olmuş ehliyeti alalı.
    Stres heyecan ilk defa kullandıgım için alamama korkusu vs vs 2cide almıştım çok şükür
    Büyük hayellerle başvurmuştum kursa. Ancak araç almak daha nasip olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 26 Aralık 2016; 3:11:5 >
  • hakan0725 kullanıcısına yanıt
    Bende bilgi paylaşımı yapmak amacıyla açmıştım bu konuyu ama işin komik tarafı sınava yetişememiştim 😂 Tabi sonraki sınava girip ehliyeti alabildim ama dediğin gibi baya telaşlıydık ozamanlar. Şimdi düşünüyorum boşuna kasmışız belki 😂 tabi bende senin gibi şuan ehliyeti cüzdanda taşıyanlardanım. Araba almak nasip olmadı henüz 😀
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.