vs. gibi konularda oralarda yaşayan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum. Konu başlığında olmayan yerler için de görüşlerinizi rica edeceğim. |
12 ay yaşamak için (ev alacağım) BODRUM mu MARMARİS mi ÇEŞME mi ALANYA mı KEMER mi KUŞADASI mı
-
-
20 sene şantiye hayatım oldu, artık gürültüye dayanamıyorum, ilave olarak sakin bir yer olması önemli,
araba motor insan gürültüsünün de az olması önemli, hiç olmasa tercihim tabi. Şimdiden görüşlerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
-
Alanya hariç diğer yerlerin hepsini fazlasıyla görmüş biri olarak ben Bodrum'u tercih ederim, Bodrum'da da tercihim Merkez ya da Yalıkavak olur... Bodrum merkezin biraz dış bölgelerinde daha az ev, daha az insan olur... Yalıkavaktaysa yazın 1-2 ay hariç insan sayısı az olur...
-
Sizce Bodrum'un en güzel bölgesi ya da bölgeleri neresi? -
Ben uzun yıllar Yalıkavak'ta kaldığım için orayı daha çok beğeniyorum ama tabii güzellik görecelidir, bazıları Gündoğan tarafını daha çok sevebilir, bazıları da Bitez tarafını...
-
Merhaba. Ailem 4 yıldır çeşme'de yaşıyor. 1 yıldır da ben yanlarındayım. Çeşme hakkında tüm sorularınızı yanıtlayabilirim -
Merhaba, yaklaşık 1 yıl olmuş bu başlık açılalı. Acaba nasıl bir seçim yaptınız? Emlak fiyatları nasıl? -
akdeniz iyidir. özellikle bodrum bana abartı geliyor.
-
Mesela Kuşadası Davutlar'ı tercih ederdim .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X