Şimdi Ara

12 aylık değişim sürecim(SS'li)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere 12 ay içindeki değişimimi göstermek istiyorum hem yorumlarınız için hemde 1-2 arkadaş bunu görüpte spora başlarsa ne mutlu bana...Çok uzatmadan fotoğrafları atayım neler yaptığımı vs vs duruma isteğe göre yazarım burada paylaşırım sizinde böyle örnekleriniz varsa desteklerseniz spora başlayıpya yapamam korkusu taşıyan arkadaşlarımız için bir şevk gaz olur.

12 aylık değişim sürecim(SS'li) 12 aylık değişim sürecim(SS'li)

ilk defa resim yüklüyorum umarım doğru olmuştur...
     12 aylık değişim sürecim(SS'li) 12 aylık değişim sürecim(SS'li)
  • güzel
  • şimdi benim anlamadığım bir olay va o boxer niye o kadar aşağıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

şimdi benim anlamadığım bir olay va o boxer niye o kadar aşağıda

pazardan aldığım boxeri göstemek istemedim Kusura bakma ama nasıl bir cevap verebilirimki başka tamamen denk gelmiş o şekilde yapacak bişeyim yok şimdi yeni fotoğrafmı çekeyim boxer yukarda olan

@MoonDeath Teşekkürler hocam zaten amacım tipim nasıl gibi vücutum nasıl akımı başlatmak değil benim spora başlamadan önceki yaşadığım korkuvari duyguları yaşayan arkadaşlarımın atlatmasına yardımcı olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyOnePerson -- 1 Ekim 2013; 21:22:34 >
  • Suratın gözükmüyor.

Tebrikler baya yol katetmişsin. İlk zamanlar nasıldı 1 2 ay geçtikten sonra nasıl gelmeye başladı hem fiziksel olarak hemde psikolik olarak spor yapmak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Suratın gözükmüyor.

Tebrikler baya yol katetmişsin. İlk zamanlar nasıldı 1 2 ay geçtikten sonra nasıl gelmeye başladı hem fiziksel olarak hemde psikolik olarak spor yapmak?

İlk 2 ay fazla su ve diğer maddeler atıldığı için sağlam kilo verdiğimi sanmıştım sonradan aslında normal zayıfladığımı öğrendim.3-4 aydan sonra çevreden gelen tepkiler spordan sonra görmediğin arkadaş eş dost akrabadan gelen tepkiler hepsi seni spora teşvik eden tepkiler çok değişmişsin zayıflamışsın bomba olmuşsun filan sadece 1 ay zayıflayamadığınızda moral kaybetmeyin yeter duraklama herkeste oluyor sadece sizde değil
  • daha önünüzde uzun yol var ama çoğu kişinin yapamadığını yapıp harekete geçmişsiniz, helal olsun, çalışmayı bırakmayın üstüne koymaya başlayın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

daha önünüzde uzun yol var ama çoğu kişinin yapamadığını yapıp harekete geçmişsiniz, helal olsun, çalışmayı bırakmayın üstüne koymaya başlayın artık.

Kesinlikle çok uzun yol var hatta bu yolun sonu bile yok desek yeridir zaten amacım şunu yaptım çok kaslıyımdan ziyade benim durumumda olan kişileri harekete geçirmek başlayınca devamı geliyor çünkü tek sorun başlamakta.
  • Herhangi bir programı uyguladın mı p90x gibi
    Evde mi çalıştın spor salonunda mı
    Herhangi bir supplement kullandın mı protein aminasit kreatin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Herhangi bir programı uyguladın mı p90x gibi
    Evde mi çalıştın spor salonunda mı
    Herhangi bir supplement kullandın mı protein aminasit kreatin gibi

Spor salonundaydım hocanın yazdığı temel ağırlık programı ve kardiyo yaptım dışarıdan hiçbir madde almadım.
  • Konunu kaynatmak gibi olmasın da, birilerine spora başlama konusunda motivasyon olmak istemişsin diye koyuyorum, istersen kaldırırım.

Bu da naçizane bendeniz (2012 deki halim 20 kilo vermiş halim, daha öncesine ait ss tip+elbise olarak var, böyle vücut gösterdiğim ss yok diye bunu koydum. Bir de 20 kilo verdiğim sıralar vücutgeliştirme ile pek uğraşmıyordum)
    Bilgi : 2012de 82 kilo, 2013 de 72, boy 185
  • OnlyOnePerson kullanıcısına yanıt
    Peki spora başladığın ilk aylar zorlanmışsındır bunu nasıl aştın ve şuan eski zorluğu gözüne çarpıyor mu sporun?
  • Dostum bu fotoğrafları gören spora başlar , spor salonları taşar.Fotoğrafı biraz insancıl şekle getirdim.Başka resimler koyarsan daha iyi anlaşılabilir.

https://store.donanimhaber.com/90/49/4f/90494f27ce0f814eef9146b69df2c3b2.jpg

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Konunu kaynatmak gibi olmasın da, birilerine spora başlama konusunda motivasyon olmak istemişsin diye koyuyorum, istersen kaldırırım.

Bu da naçizane bendeniz (2012 deki halim 20 kilo vermiş halim, daha öncesine ait ss tip+elbise olarak var, böyle vücut gösterdiğim ss yok diye bunu koydum. Bir de 20 kilo verdiğim sıralar vücutgeliştirme ile pek uğraşmıyordum)

Kanat kasları çok gelişmiş.Hangi hareketten oldu bu kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 1 Ekim 2013; 21:42:56 >
  • quote:

Konunu kaynatmak gibi olmasın da, birilerine spora başlama konusunda motivasyon olmak istemişsin diye koyuyorum, istersen kaldırırım.

çok güzel oldu sizinde paylaşmanız benim için hiçbir sorun yok

@Sorma Kalbim Sorma ilk defa resim koyuyorum hocam ondan sıkıntı oldu baya bi düzeltmeye çalışırım

@Bey Amca sporda 126 kg olduğumdan dolayı yürüdükten sonra ayak bileklerim zonkluyordu çok kötü bir şekilde onun dışında kondisyondan başka bir sıkıntım olmadı şuan spor eskisinden daha zor ve daha zevkli geliyor kondisyon sıkıntısınıda tahmin edeceğiniz üzere çalışarak otomatik olarak aşıyorsun zaten ilk ay 15 dk yürüyorsan diğer ay 20 dk vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Kanat kasları çok gelişmiş.Hangi hareketten oldu bu kadar?

Tek bir harekete bağlayamam, düzenli olarak yaptığım idmanların sonucu. Tüm vücudu çalıştırıyoruz işte, ışık açısı düzgün olsa daha iyi görünüyor aslında diyebilirim.
  • Deneme.
  • Büyük ihtimal sırta çekiş omza çekiş ve rowing machine yapıyor. En iyi o üçü açar. Aynı zamanda omzuda kasarsan kanatlar hayvan gibi olur.
  • bende başladım bir hafta oluyor umarım devamını getiririm o kadar para döktük
  • OnlyOnePerson kullanıcısına yanıt
    Son iki sorum olacak;
    Haftada kaç gün ve günde ortalama kaç saat çalıştınız.
    Yemek düzeni nasıldı ve ekstradan protein v.s. aldınız mı?
  • Helal olsun gerçekten, deride sarkma gibi problemler olmadı mı ? Olmadıysa gerçekten çok güzel genetiğin var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.