Şimdi Ara

12 Bin Bütçe ile Araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brk_^^

Takip .Banada tank gibi bisey lazim 12 bine Sekili olsun yeter .

Laguna mondeo bahsettiğiniz araç ama parça ve yakıt sarfiyatı zorluyor insanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Ben iki yıla yakın proton 416 glx kullandım. İyi bir ustada bulabilirseniz çok sorun yaşamazsınız , tabi temiz bulmak önemli. Ayrıca aracı 2 haftada satmıştım.
  • dacia solenza lara bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: aspergillus

Merhaba,

Ben iki yıla yakın proton 416 glx kullandım. İyi bir ustada bulabilirseniz çok sorun yaşamazsınız , tabi temiz bulmak önemli. Ayrıca aracı 2 haftada satmıştım.

Peki hocam 416 yı kaça almalıyız ki satarken zarar etmeyelim. Temiz bir 416 yı tabiki

• Solenza yanlış bilmiyorsam clio ile aynı alt yapıyı kullanıyor sadece kepi farklı ama bana sorarsanız solenzayı boşverin satarken milletle laf anlatmak zorunda kalırsıınız,siz yine cliodan yürüyün clio 2 olarak geçen kasadan 1.2. 1.4 temiz benzinli bulabilirseniz sizin için yeterli olur diye düşünüyorum,birde araç alırken 1.000-2.000 lira gibi fiyatlardan kaçmayın gerekirse borca girin aldığınız araç temiz olsun sonradan ustalarla servislerle uğraşmayın benim tavsiyem bu yöndedir,kolay gelsin.
  • extrem_015 kullanıcısına yanıt
    Bütçe borca girmiş şekilde 12 hocam. Solenza alınabilir bir araç tabi. Ama böyle piyasası ölü araçlar çok uygun fiyatla alınmalı ki satarken minimum zararla kurtarılabilsin.

• ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajı dikkatli okursanız ben size solenza önermedim,solenzanın clio ile benzer olduğunu,kep farkı olduğunu söyledim ve ekledim satarkende milletle uğraşmamak için clio almanızı önerdim,12.000 civarına benzinli clio 2 bulunabilir ama ne derece sağlıklıdır orası sizin bileceğiniz iş,bana kalırsa acele etmeyin biraz bekleyin para biriktirin 14-15.000 civarına iyi bir araştırma ile clio 2 bulabilirsiniz.Yada beklemek istemiyorum derseniz r9 lara bakın,seçenekler kısıtlı değil aslında ama o fiyatlara alacağınız laguna vs. gibi araçlar sizi tüberküloz eder.

Ayrıca millet bu devirde saf değil internet heryerde çok ölü fiyatlara tutulmayan araç dahi olsa vermezler eğer çok ucuza satıyorsa bilin ki onda bir hinlik vardır,bir malın fiyatına vurularak hareket etmek bazı hileleri baştan kabul etmek demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 26 Nisan 2015; 23:53:15 >
  • 2000 model temiz clio symbol bakın siz hocam. Bazılarında abs ve çift hava yastığı bile var. Tamam symbol ahım şahım bir araba değil o yüzden kimse burada bahsetmemiş ama o modelde temiz bulunduktan sonra sanayinin yolunu unutursunuz. Sorunlu bir araç değildir kesinlikle.

• Dolu bir tempra al, clio dan vb. araçlardan daha konforludur ama alırken 96 model üstü olmasına özen göster güçlendirilmiş şasiye sahip oluyor 96 üstü modelleri.

• Taunus al paran cebinde kalir

• Ne zor iş araba almak. Alması bi dert satması başka bir dert.

• Tempraya falan kesinlikle bulaşma hamur gibi amortisörleri ile konforlu olsa ne olur,ön takımı naziktir,ayrıca dolu dedikleri bilmeyenlerin ellerinde sorun deryasına dönmüş 2.0ie olan cat falan diye tabir edilen modelleridir onlardan alırsan elinde kalır seni masraf kuyusuna düşürür baştan söyleyeyim,en iyisi seni maddi ve manevi açıdan üzmeyecek satarken de sorun teşkil etmeyecek cliodur,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Arkadaşlar maximum 12 bin ile ne alınabilir az yakan az bozulan cinsinden. Marka model takıntım yoktur. Mesaj yazacak olanlara teşekkür ederim şimdiden.

NOT:Araç aile aracı olarak kullanılacak.

Selamlar,

Aradığınız bütçeye uygun olarak Suzuki Swift öneririm. Otomatik yada manuel, temizlerini bulmak mümkün.
  • opel corsa b
  • 97-98 opel corsa.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cumrali

Selamlar. Ben de senin ayarda bir araba almak için 20 gün tüm ilanları inceledim. Ancak aklıma yatan bir şey bulamadım. Clio, accent, primera, corolla 12-16 arasında fiyatlarını inceledim. Boşver dediğim sırada arkadaşım proton 415 glsi var temiz diyerek aradı. Ustalara gösterdim ve 12 bin liraya aldım. Rabbim sana da hayırlısını versin inşallah. Kolay gelsin.

Hocam çok cesaretli davranmışsınız ben şahsen protonları çok beğenmeme rağmen cesaret edemiyorum almaya. Ama bence pahalı almışsınız. Bir malı alırken kazanacaksın derler. Aracı satarken zarar etme ihtimaliniz çok yüksek bence. Binicisini denk getirmek için çok uzun zaman bekleme ihtinaliniz yüksek. Bence proton un maximum 9 10 bine alınması gerek ki satarken bütçe sarsılmasın. Yine de güle güle kullanın aracınızı cliodan accentten iyidir arabanız o kesin.

Teşekkürler. Ben aracı binmek için aldığımdan sorun etmiyorum. Klima var 4 lastiği yeni boya yok denecek kadar az vizesi var lpg işli temiz.. Satmak için de alınır kabul ediyorum ama benim önceliğim masrafsız - az yakan - klimalı bir şey almaktı. Bu yüzden piyasaya göre yüksek olabilir ama benim için ideal.. Selamlar

• Pazarlık yapsanız 14k'ya bırakır belki, 2 bin daha çıksanız bu nasıl?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2017-muayeneli-klimali-dizel-clio-208987091/detay
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aspergillus

Merhaba,

Peki hocam 416 yı kaça almalıyız ki satarken zarar etmeyelim. Temiz bir 416 yı tabiki

Ben 10 bine alıp satmıştım. Yaklaşık 3,5 yıl önce aldım 2 sene kullandım.
  • hyudai atos klimali hid direksiyonlu az yakar.tek sikintsi kucuk olmasi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa 145-146 1.4ts veya 1.6 ts bak lpg li donanim olarak uzmez sizi parca vs. Ucuz pahali degil yakitta gayet iyi ben aldim biraz masraf ettim ama cok guzel arac temizini dedigim modelleri bulursan kacirma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.