Şimdi Ara

12 Bin Bütçe ile Araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar maximum 12 bin ile ne alınabilir az yakan az bozulan cinsinden. Marka model takıntım yoktur. Mesaj yazacak olanlara teşekkür ederim şimdiden.

NOT:Araç aile aracı olarak kullanılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail4444 -- 26 Nisan 2015; 22:14:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Broadway

• Tipo ie

• hocam Laguna 1 bakabilirsiniz o fiyata bizde var içi geniş rahat tipi de fena değil yakıtı biraz fazla sanırım 2.0 motor oluyor genelde ama konforu diz mesafeleri gayet güzel plastigi falan yumuşak parçaları biraz pahalı o bi kusuru bana kalsa broadway alacagıma kesinlikle laguna alırım
  • 2000 hyundai accent bulunabilir

• Selamlar. Ben de senin ayarda bir araba almak için 20 gün tüm ilanları inceledim. Ancak aklıma yatan bir şey bulamadım. Clio, accent, primera, corolla 12-16 arasında fiyatlarını inceledim. Boşver dediğim sırada arkadaşım proton 415 glsi var temiz diyerek aradı. Ustalara gösterdim ve 12 bin liraya aldım. Rabbim sana da hayırlısını versin inşallah. Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Broadway

Hocam 98 broadway ı sattım 20 gün kadar önce. Tamam az yakıyor ama derdi de bitmiyor arabanın. Çıkardığı sorunlar da çok ucuza hallediliyor ama bi yanını yapıyorsun diğer yanı bozuluyor. Ayrı eten şehirler arası kafa şişiriyor 80 den sonra çok bağırıyor Yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: umm.7

Tipo ie

Tipo ie değerlendirilebilir ama nedense tipo dan tipoya çok fark var donanım olarak. Mesela bazısında hiçbişey yokken bazısında abs bile var. Dolu olanların fiyatı da bayağı dolu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: töbesigeçmez

hocam Laguna 1 bakabilirsiniz o fiyata bizde var içi geniş rahat tipi de fena değil yakıtı biraz fazla sanırım 2.0 motor oluyor genelde ama konforu diz mesafeleri gayet güzel plastigi falan yumuşak parçaları biraz pahalı o bi kusuru bana kalsa broadway alacagıma kesinlikle laguna alırım

Laguna parça fiyatları bakımından yorabilir hocam. Aracı almakla iş bitmiyor o aracı yürütebilmek de önemli. Ayrıca çok fazla yakmayacağından eminim ama 1.4 1.6 araçlara göre illa ki fazla yakacaktır. Şehir içi 35 kuruş 40 kuruş arası yaktığını söyleyen kullanıcı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsaskom

2000 hyundai accent bulunabilir

Accent yumurta kasa listemde ilk sırada hocam ama ne yazık ki hoşaf olmayanını bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumrali

Selamlar. Ben de senin ayarda bir araba almak için 20 gün tüm ilanları inceledim. Ancak aklıma yatan bir şey bulamadım. Clio, accent, primera, corolla 12-16 arasında fiyatlarını inceledim. Boşver dediğim sırada arkadaşım proton 415 glsi var temiz diyerek aradı. Ustalara gösterdim ve 12 bin liraya aldım. Rabbim sana da hayırlısını versin inşallah. Kolay gelsin.

Hocam çok cesaretli davranmışsınız ben şahsen protonları çok beğenmeme rağmen cesaret edemiyorum almaya. Ama bence pahalı almışsınız. Bir malı alırken kazanacaksın derler. Aracı satarken zarar etme ihtimaliniz çok yüksek bence. Binicisini denk getirmek için çok uzun zaman bekleme ihtinaliniz yüksek. Bence proton un maximum 9 10 bine alınması gerek ki satarken bütçe sarsılmasın. Yine de güle güle kullanın aracınızı cliodan accentten iyidir arabanız o kesin.

• https://www.araba.com/300511405/Lada-Vega-16-V16

Bu araç alınırmı sizce arkadaşlar.

• Faydalı bir yardım yapamayacağım ama en azından konuyu uplayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Faydalı bir yardım yapamayacağım ama en azından konuyu uplayayım

Eyvallah hocam sağol.

• Yumurta kasa accent yada bulabilirseniz 93-98 arası 1.3 corolla öneririm ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweentLyy

Yumurta kasa accent yada bulabilirseniz 93-98 arası 1.3 corolla öneririm ben.

Accent alınabilir ama corolla fiyatları uçuyor.

• Takip .Banada tank gibi bisey lazim 12 bine Sekili olsun yeter .

• ben de arayıştayım 2 aydır

ilk önceliğim klima

accent - hep külüstür olmuş temiz bulmak cok zor ama imkansız degil

ford ka - güzel şirin içi çok modern fakat 2 yıl sonra satmak zorunda kalabilirim boyut dolayısıyla o kafamı bozuyor

polo -96-99. tek kapıları var genellikle apaçi arabası gibi olmuş ve 250bin km den aşağı yok temizi çok zor -

206 - ön düzen alt takım kronik sorunu - 70le bi çukura girsek torsiyon dağılacak 400-800 masraf - tek kapı apaçi olmayanı bulmak zor

uno-tofaş-reno 9-12 vs söylemiyorm bile külüstür sınıfına giriyor ama fiyatlar 8-12 .. garip

tata indica - 2006 2007 model dizel full donanım klima abs 4cam ot çöp aklına gelebilecek herşey var - fakat 2. el satımı çok çok zor - servis- parça sı çok zor - fakat şöyle bi durum var bu paraya bu donanım ı asla alamazsın bu ülkede bide her arabayı 1 lira düştün mü anında satarsın öyle bi durum var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Renault 19 Europa.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.