Şimdi Ara

12 Çift Likralı Erkek Çorabı 9 TL + Kargo (5,90 TL) / 3 Paket Alana Kargo Ücretsiz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olaya çok karışmayayım dedim ama bir b.k bilmeden gelip burda satıcı yardakçılığı yapanları görünce forumdaki arkadaşların yanıltılmaması için birkaç kelam edeyim.İsteyen ona göre kararını versin.

44 yaşındayım,yaklaşık 18 yaşından beride baba mesleği olan çorapçılığı hem imalat hemde toptan satış aşamasında sürdürüyorum.

Satıcı arkadaş 2. kalite çorap demiş bekledimki arkasını getirsin ama tam açıklayıcı cevap vermemiş.

2.kalite çorap açıklaması genelde ne için kullanılır;İmalat aşamasında görünmeyen ama ütü-paket aşamasında kontrolleri yapılırken ortaya çıkan ufak tefek defolar,iplik kopukları,boyamadan dolayı bozukluklar-abraj,iğne kaçıkları,burun dikişinde yapılan hatadan dolayı ufak delikler,topuk kısmında makina hatasından dolayı ufak delikler v.s

Satıcını cevaplaması gereken sorular

1- Yukarda bir arkadaş sormuş 2.kalite derken diye,bunun açıklaması.
    2- Pamuk kalitesi kardemi,rejeneremi
    3- Bilgisayarlımı,komet malımı ?

Bu cevapları verirse ona göre yorumumu yaparım..

• ben alıp deneyeceğim yarın elime geçerse inceleme yapıp yazarım buraya
  • video da çok aydınlatıcı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozcan

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

link?

Satışı ben yapıyorum. Maalesef herhangi bir web sitesi yok satış için. Fotoğraflar ve video ilk mesajda bulunmaktadır.

link olmazsa satış zor hocam , neye güvenerek alım yapcaz, parayı göndercez, iade etcez ?
  • quote:

quote:

quote:

link?

Satışı ben yapıyorum. Maalesef herhangi bir web sitesi yok satış için. Fotoğraflar ve video ilk mesajda bulunmaktadır.

link olmazsa satış zor hocam , neye güvenerek alım yapcaz, parayı göndercez, iade etcez ?

Gittigidiyor vs. tarzı sitelerde satışa sunabiliriz. Ama komisyon olduğu için fiyat artacak maalesef. O yüzden bu şekilde satışa çıkardık. Güven konusunda sizi anlıyorum. Size buradan bunun ispatını yapamam maalesef. Ama o konuda şüpheniz olmasın diyebilirim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Üst mesaj'daki arkadaşın belirttiği gibi videoda çorabın kalitesi anlaşılmıyor elinize giyerek inceliği ve iplik detayını görebiliriz,

Satıcının Dürüst olduğunu nasıl anladın bir anda, 2-3 mesaj yazarakmı ? N11'de satılan ürünler Sıcakfırsattan bir ton insan o ürünü almadan önce satıcıya mesaj atar.
  • Referansı fazla olan üyelere ilk gönderim sağlanırsa referansı az veya olmayan üyeler de daha sonra rahatlıkla alışveriş yapabilirler.
  • Burnu dikişli mi acaba? Burnu dikişli çorap giyemiyorum parmaklarımı yara yapıyor. Ayrıca nedense dikişsiz ise zaten kaliteli çıkıyor. Dikişli olupta kaliteli olanda vardır elbet ama dikişsizleri gözü kapalı alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çorap alırız ancak ve lakin kalite önemli. onun dışında güven de önemli. nasrettin hocanın 6 kağıda dönmesin yoksa. biraz daha detay isteriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR.U

Üst mesaj'daki arkadaşın belirttiği gibi videoda çorabın kalitesi anlaşılmıyor elinize giyerek inceliği ve iplik detayını görebiliriz,

Satıcının Dürüst olduğunu nasıl anladın bir anda, 2-3 mesaj yazarakmı ? N11'de satılan ürünler Sıcakfırsattan bir ton insan o ürünü almadan önce satıcıya mesaj atar.

Yahu illa konusturacaksiniz. Biri de demis ki onlarca dh uyesi n11e mesaj atiyor vs. N11i silip lc waikiki yapalim. Ya da trendyol. Kaciniz atiyorsunuz kalitesi nasil. Yada kaciniz bu sitelere video yukleyin burdan anlasilmiyor diyorsunuz. Birakin bu isleri. Biz de bu sitede takiliyor olmasak ne kadar kaliteye onem veren insanlar bunlar falan diye yiyecegiz.

Dürüstlük konusundan kastim bu sitede oyle uc kagitcilar var ki babalarinin dukkanindaki mallari n11den vayy super indirim kendime at kirbaci ararken denk geldim diye servis ediyor bu adam böyle soytariliklara girmemis bu nedenden idi.

Mezarcilar firsati bizden biri sununca tepesine kurekle vuruyor insanlarin. Biri de demis ki kirk yasindayim corapciyim zart zurt. Bi insanin corap satmasi icin corap imalatcisi da olmasi gerekmiyor. Cami onunde corap satan adamlara da soruyor musunuz bunlari utu asamasinda mi defosunu tespit ettiniz diye

Ozetle. Hayal mahsulusun mike..

• akonay kullanıcısına yanıt
    Hocam belli bir kanıya varırsanız alınır mı alınmaz mı söyler misiniz bana?

• quote:

quote:

quote:

quote:

link?

Gittigidiyor vs. tarzı sitelerde satışa sunabiliriz. Ama komisyon olduğu için fiyat artacak maalesef. O yüzden bu şekilde satışa çıkardık. Güven konusunda sizi anlıyorum. Size buradan bunun ispatını yapamam maalesef. Ama o konuda şüpheniz olmasın diyebilirim.

Yukarıdaki akonay nickli üyenin sorularına cevap verir misiniz lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Hocam belli bir kanıya varırsanız alınır mı alınmaz mı söyler misiniz bana?

Konuya müdahil olmuyorum hocam artık,ben insan olarak ve konuyla alakalı birisi olarak forumdaşlar için gerekli şeyleri yazdım.

Bozacının şahidi şıracı arkadaş cevap versin bundan sonrasına.

Anlayan mevzuyu anladı zaten..
  • bambu çorap satıyormusunuz acaba bir de lastiksiz model varmıdır.
    45 numara ayağa sahip olunca asıkıntı çıkarıyor genel kalıba sahip çoraplar.
  • Yönetici arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Ben çoraplar ikinci el diye belirtmediğim halde neden İkinci El - Ödüllü Anket >> İkinci El >> Diğer ikinci el ürünler >> Giyim - Aksesuar konuları altına atıldı?

• fozcan F kullanıcısına yanıt
    Bu sitenin alışveriş bölümü İkinci El'dir. Buradaki ürünlerin ikinci el olduğu anlamına gelmiyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: qtenplus

Burnu dikişli mi acaba? Burnu dikişli çorap giyemiyorum parmaklarımı yara yapıyor. Ayrıca nedense dikişsiz ise zaten kaliteli çıkıyor. Dikişli olupta kaliteli olanda vardır elbet ama dikişsizleri gözü kapalı alırım.

Merhaba, Evet dikişlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ETA

bambu çorap satıyormusunuz acaba bir de lastiksiz model varmıdır.
    45 numara ayağa sahip olunca asıkıntı çıkarıyor genel kalıba sahip çoraplar.

Merhaba, Maalesef şu anda bambu çorap mevcut değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Olaya çok karışmayayım dedim ama bir b.k bilmeden gelip burda satıcı yardakçılığı yapanları görünce forumdaki arkadaşların yanıltılmaması için birkaç kelam edeyim.İsteyen ona göre kararını versin.

44 yaşındayım,yaklaşık 18 yaşından beride baba mesleği olan çorapçılığı hem imalat hemde toptan satış aşamasında sürdürüyorum.

Satıcı arkadaş 2. kalite çorap demiş bekledimki arkasını getirsin ama tam açıklayıcı cevap vermemiş.

2.kalite çorap açıklaması genelde ne için kullanılır;İmalat aşamasında görünmeyen ama ütü-paket aşamasında kontrolleri yapılırken ortaya çıkan ufak tefek defolar,iplik kopukları,boyamadan dolayı bozukluklar-abraj,iğne kaçıkları,burun dikişinde yapılan hatadan dolayı ufak delikler,topuk kısmında makina hatasından dolayı ufak delikler v.s

Satıcını cevaplaması gereken sorular

1- Yukarda bir arkadaş sormuş 2.kalite derken diye,bunun açıklaması.
    2- Pamuk kalitesi kardemi,rejeneremi
    3- Bilgisayarlımı,komet malımı ?

Bu cevapları verirse ona göre yorumumu yaparım..

Merhaba,

Sırayla sorularınıza yanıt vereceğim. Ben çorapçı değilim. Size saygı duyuyorum.

Evet çoraplar ikinci kalite dedim. Siz benden daha iyi bilirsiniz. Sizinde bahsettiğiniz gibi ufak tefek defolar ve iğne kaçıkları mevcuttur.

Bunun haricinde ürünün %95'i pamuk, %3 elastan ve %2 naylondur.

Maalesef 3. sorunuza cevap veremeyeceğim. Herhangi bir bilgim yoktur.

Ayrıca. Daha fazla fotoğraf ve açıklayıcı bilgiler eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcan -- 8 Şubat 2018; 23:39:46 >

• 9 tl kargo dahıl kapıda ödemelı olsa almayı dusunurum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.