Arkadaşlar aerocool vs-4 kasama egzost fan alacağım uygun fiyatlı maksimum 20tl yüksek performanslı ve düşük sesli fan tavsiyeleri arıyorum, led fark etmez.
Fiyatı uygun + Egzoz fan olarak tasarlanmış + 4 pin PWM özellikli, hızını (400-1500 rpm) bios dan istediğin gibi ayarlayabilirsin.
Sağolun hocam teşekkür ederim,fan buldum bir yerden aerocool un yine de alacak arkadaşlara çok iyi bir tercih gibi görünüyor gerek cfm gerek ses değeri uygun bir ürünmüş.
egzos fanı işe pek yaramıyor heralde 9cm lık 5500rpm fan taktım max 5 derece dusuruyor sesınden duramıyorm gereksız bence alma
quote:
Orijinalden alıntı: ememcoy
egzos fanı işe pek yaramıyor heralde 9cm lık 5500rpm fan taktım max 5 derece dusuruyor sesınden duramıyorm gereksız bence alma
Oluşturduğun sisteme bağlı mesela benim işlemci soğutucu fanım sayesinde almam şart değildi onun fanı dışarı atıyor ama dandik bir kasada egzos fan şart .
sen bilirsin bnde işlemci fanı aldım yeni tam karşısınada 5500rpmlık taktım ıyı akım yapıyor aslında ama ses cok arkadas işlemcim max 50 derecede min. 32 idare eder , senin sıcaklıklar nasıl ?
Dostum 5500 rpm aşırı fazla bir dönüş hızı normal fanlar max 2500 rpm olur en fazla sıcaklıklarınız normal aynı sayılır benimki de