arkadaslar bana 2 adet 120mm en sessiz olanından fan tavsiye edermisiniz birini kasanın onune birisinide arkasına takıcam cok sessiz olması lazım bugune kadar cektigimiz gurultu yeter artık
Ürün hepsiburada.com' da en çok satılan fanların başında geliyor. 2 aydır kullanıyorum tam devirde bile hiç ses gelmiyor. Sessiz olma konusunda size %100 garanti verebilirim. Pişman olmazsınız.
bugün aynısından aldım psu'ya taktım inanılmaz sessiz, full devirde hafif uğultusu geliyor sadece, birazcık kısınca o sesde kayboluyor. tavsiye ederim fan kontrolcüsüde çok şekil. yanlız o plastikleri dikkatli kullan yırtıldı benim bitanesi yine vida ile taktım.
Ben plastiklerle hiç uğraşmadan direk vidayı taktım. Büyük zaman kaybı ve vidadan fazla farkı olduğunu zannetmiyorum...
Ürün hepsiburada.com' da en çok satılan fanların başında geliyor. 2 aydır kullanıyorum tam devirde bile hiç ses gelmiyor. Sessiz olma konusunda size %100 garanti verebilirim. Pişman olmazsınız.
ARKADASA KATILIYORUM COK GUZEL VE SESSIZ FANLARIN DONME HIZI 1250 RPM HEMDE SEZSIZ
ARKADASA KATILIYORUM COK GUZEL VE SESSIZ FANLARIN DONME HIZI 1250 RPM HEMDE SEZSIZ
la dallama sus artık bıktım senden. bas git forumdan. şikayet ettim seni. atılacan 1-2 güne kadar.
hehehe en sonunda:D bende bıkmıştım artık reklamlarından