Şimdi Ara

Saf alkol nerden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
33.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, kolonya ile temizledim işlemciyi ama iyi değilmiş forum da bir yazıda öyle okudum tam temizlik için saf alkol kullanın diyorlar nereden bulabilirim bu saf alkolü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saf Alkol Nereden Bulunur?

Saf alkol veya etil alkol, çeşitli endüstriyel ve tıbbi uygulamalarda kullanılan renksiz, yanıcı bir sıvıdır. Evde dezenfektan, temizleyici veya yakıt olarak da kullanılabilir.

Saf alkolü aşağıdaki yerlerden satın alabilirsin:

• Kimyasal tedarik şirketleri: Kimyasal tedarik şirketleri, laboratuvarlar ve endüstriyel işletmeler için saf alkol satarlar.
    • Medikal malzeme tedarikçileri: Medikal malzeme tedarikçileri, hastaneler ve klinikler için saf alkol ve diğer tıbbi malzemeler satarlar.
    • İnternet: Çeşitli çevrimiçi perakendeciler, saf alkol satmaktadır. Ancak, güvenilir bir tedarikçiden satın aldığından emin olmalısın.

Saf alkolü satın alırken, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Konsantrasyon: Saf alkol tipik olarak %70, %90 veya %95 konsantrasyonlarda satılır. Uygulama amacına bağlı olarak uygun konsantrasyonu seçmelisin.
    • Kullanım amacı: Saf alkolü dezenfektan, temizleyici veya yakıt olarak farklı amaçlar için kullanabilirsin. Kullanım amacını bildirerek tedarikçinden doğru ürünü alman için yardım isteyebilirsin.
    • Güvenlik: Saf alkol yanıcıdır ve dikkatli kullanılmalıdır. Kullanım talimatlarını dikkatlice oku ve güvenlik önlemlerine uy.

Son olarak, saf alkol bazı bölgelerde yasal olarak kısıtlanmış olabilir. Saf alkol satın almadan önce yerel yasalara danışman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Üzerindeki termal macunu temizliyorsan kolonya idealdir. Temizler sıkıntı olmaz.
  • bencede kolonya yeter.
  • asetonu bır pamuk ustune az bısey dokupte temızleyebılırsın.
    yada eczanalden saf alkol ısteyebılırsın az bır mıktar.
  • saf alkol elektronik devrelerde önerilmiyor. ama eczanelerden %97 oranında medikal alkol bulabilirsin ucuzdur tam safını bulmak biraz zor. yada sen bi damıtma sistemi kuracaksın sızdırmaz o zaman biraz saf alkol çekersim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radtech

saf alkol elektronik devrelerde önerilmiyor. ama eczanelerden %97 oranında medikal alkol bulabilirsin ucuzdur tam safını bulmak biraz zor. yada sen bi damıtma sistemi kuracaksın sızdırmaz o zaman biraz saf alkol çekersim

Ya artık hastalık derecesine geldim soğutucunun yüzeyinde bir tek toz bile istemiyorum pasparlak olacak illa işlemci yüzeyi pırıl pırıl olacak nerden geliyorsa... H 100 üm vardı altını bezle ovalaya ovalaya aynaya çevirdim şu an temiz gayet işlemci ancak tekrarlayan macun sür sil işlemleri için lazım oluyor... Teşekkürler yardımlarınız için

• buradan sorabilirsiniztermalş macun temizleyici 5TL ye aldık sitede yoktu o zaman termal macun alırken mağazadan aldık görüp. Alkol var içinde galiba. küçük bir sprey ve bezi var yanında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim

• tekel bayinden

• tekel bayinden mi adam organik değil sentetik alkol istiyor ben eczaneden alıyorum fakat her zaman vermiyorlar
    satışı pek serbest değil sanırım
  • üstteki arkadaş kafasına söylemiş zaten.. Tekel bayiindeki alkolü ne yapayım... Bana silmek için lazım. Aynen bende eczaneden bakacağım. 10 ml falan alacağım için sorun yapacak ları ni sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

saf alkol elektronik devrelerde önerilmiyor. ama eczanelerden %97 oranında medikal alkol bulabilirsin ucuzdur tam safını bulmak biraz zor. yada sen bi damıtma sistemi kuracaksın sızdırmaz o zaman biraz saf alkol çekersim

Ya artık hastalık derecesine geldim soğutucunun yüzeyinde bir tek toz bile istemiyorum pasparlak olacak illa işlemci yüzeyi pırıl pırıl olacak nerden geliyorsa... H 100 üm vardı altını bezle ovalaya ovalaya aynaya çevirdim şu an temiz gayet işlemci ancak tekrarlayan macun sür sil işlemleri için lazım oluyor... Teşekkürler yardımlarınız için

pırıl prırl olacak takıntısı bı ara bendede vardı fx imi yaktım, allahtan garanti kabul etti

• quote:

Orijinalden alıntı: fbkaya

quote:

quote:

pırıl prırl olacak takıntısı bı ara bendede vardı fx imi yaktım, allahtan garanti kabul etti

yakma olayı nasıl oldu peki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fbkaya

quote:

quote:

yakma olayı nasıl oldu peki?

bilmiyorum, statik elektrikle falan her halde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.