Şimdi Ara

[Yardım] Kule tipi soğutucuya 2. Fan takmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Id cooling marka kule tipi soğutucu aldım, tek fanlı. Elimde 2. Bir fan daha var, takmak istiyorum, fakat soğutucuya takmak için kutudan sadece 2 tane metal klips çıktı. Istanbul / Kadıköy de Yazıcıoğlu dahil bir çok yere baktım ve bulamadım, internette de yok, bu metal zımbırtı ya da muadil ne kullanabilirim ? (Not : 12cm fan)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O parçayı bulman biraz zor plastik kelepçeyle deneyebilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Ataçtan kendim yaparım dedim ama, aynı sertlikte olmadı, plastik kelepçe de soğutucuya takmak çok cazip gelmedi, şekli, alüminyum kanatları bozulur diye... Demek birley olsa klips kırılsa falan, soğutucu elde kalacak, çok saçma, yedek parça neden tedarik etmezler ki ? Tüm kule tipi soğutucularda aynı klips sistemi yok mu ?

• Kobarsterm kullanıcısına yanıt
    Hocam arctic e sports duo kullanıyorum. İlk aldığımda o klips i eğmiştim ve arctic’e mail atıp yenisini isteyerek çözdüm sorunu. Sağolsun adamlar ikiletmedi:D

Ben de ID Cooling in distribütörü olan Gelbura Müşteri temsilcisi ile görüştüm, 1,5 aya kadar o klipslerden temin edeceklerini ilettiler, muhtemelen o zaman ben de alabilirim, MH gayet ilgili ve çözüm odaklıydı, burdan da teşekkürlerimi sunayım

• Kobarsterm kullanıcısına yanıt
    Aslında klipsler aynı ise Arctic Türkiye distribütörü ile de iletişime geçebilirsiniz belki ellerinde vardır 1 buçuk ay beklemek zorunda kalmazsınız. Önceden Bilişimport bakıyordu şimdi Akortek bilişim aldı sanırım distribütörlüğü. İkisine de sorun isterseniz.

Edit: Eski distribütör Bilişimport’un ismi değişmiş harcialem.com olmuş. Id cooling ürünleri de satıyorlar ama yedek parça satışları var mıdır onu bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 7 Ekim 2022; 1:29:46 >
    Kendi ürünlerini almadığım için belki yardımcı olmazlar ama, sormaktan zarar gelmez, teşekkürler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.