Şimdi Ara

Ucuz yollu f/p işlemci fanı önerisi SESSİZ (fx6300)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar sabaha kadar açık kalıyor ve arkada oyun açık oldugundan işlemciye yük biniyor. stok amd fan kullanıyorum derdimi kullanan bilir. yeri geliyor uyutmuyor şeytan icadı.

Gelgelelim çözüm parametlerimize

1 ucuz olmak zorunda
    2 ucuzluguna rağmen sessiz olması lazım
    3 bu 2 kural değiştirilemez.

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/cnps90f-ga775_1150_1155_1156_1366--amd-am2_am3_fm1-islemci-sogutucu.html?OM.zn=category_top_sellers&OM.zpc=CNPS90F#genel-bakis

şimdilik gözüme bunu kestirdim.

Önerilere açığım ve 40 tl altında almak istiyorum.

NOT:2. el düşünmüyorum.

• 40tl altına ikinci el olmadan stok fandan daha iyi bi soğutucu bulamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadarda değil bütçeyi arttır biraz.

bilgisayar parçalarında türklerin ucuzculuk mantığı yemiyor kardeş zorlarsan dandik mal alırsın sonra üzülürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Haziran 2014; 3:32:28 >
  • 27 lik zalman işimi görecek gibi. Sıcaklık problemi yok sadece stok fandan sessiz olsun istiyorum ve yaklasık 1 senedir donanım kovalamıyorum.

Yıllarca kullanmalık değil 3 ay en azından amd stok fanın sesinden kurtulmak istiyorum.

9 mm herhangi bir işlemci fanı işmi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

40tl altına ikinci el olmadan stok fandan daha iyi bi soğutucu bulamazsın

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

27 lik zalman işimi görecek gibi. Sıcaklık problemi yok sadece stok fandan sessiz olsun istiyorum ve yaklasık 1 senedir donanım kovalamıyorum.

Yıllarca kullanmalık değil 3 ay en azından amd stok fanın sesinden kurtulmak istiyorum.

9 mm herhangi bir işlemci fanı işmi görür.

O soğutucu da soğutmak için Full devirde dönecek ve sanırım senin FX'in TDP sınırında çok da farklı olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertcnoz kullanıcısına yanıt
    Hava soğutma ürünleri yapıları gereği ikinci el ürün olduklarında sorun teşkil etmezler; nitekim herhangi bir elektronik aksam içermemektedirler. En fazla fan yıpranır; bu da öyle hemen olan bir şey değil. Bu bakımdan, o fiyat civarında ikinci el temiz bir 120mm soğutucu almanız kesinlikle daha mantıklı olacaktır.

80 veya 90mm demek, hava akımı için fanın daha fazla dönmesi ve dolayısıyla daha fazla ses demek. Paranızı boşa harcamayın. İkinci eli bir kez düşünün; sonra teşekkür edeceksiniz.

Ekleme: Kasanızı yeni gördüm. O kasa en fazla 17 cm civarındaki soğutucuları içinde barındırabiliyor; bunu da ek bilgi olarak vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 29 Haziran 2014; 4:06:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 40 tl altında çok zor bütçeyi arttırmalısın
  • 1. PWM fan kullanmayan hiç bir soğutucu sessiz olmaz
    2. Beğendiğin Zalman 2300 rpm sabit hızda dönüyor, ısı borusu yok, kanat yüzeyi yetersiz

Stok fandan iyi, kolay takılan, en ucuz ve sessiz soğutucu aşağıdakini öneririm.

Akasa Venom Pico
    http://www.mormani.com/akasa-venom-pico-cpu-sogutucu-amd-intel-akcc4009ep01/p_147263/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 29 Haziran 2014; 8:26:18 >

• Akasa'ya karşı bir sempatim var bilmiyorum neden ama venom serisi f/p serisi.

stok fanda 50 dereceyi geçmiyor sıcaklık kasanın içinde hava sirkülasyonu için 2 tane fan takmıştım zaten. Sadece sessiz bir fan istiyorum bana bakır boru diyorsunuz. Farkındayım ne kadar ısı az olursa fan az rpm dönecek ama 20 kişinin aynı şeyi yazıp "bütçeni arttır" demesini de hakaret olarak görüyorum zira 2 sene ürün alım satımı yapmış bir adamım ve bilişim hakkında az çok bilgimin oldugunu düşünüyorum.

ucuz sessiz fan önerisine deminki beyin yaptığı gibi 47 tl lik birşey paylaşabilrisin. ama aynı yorumu 30 kere yapıp o bütçede olmaz demenin alemi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.