Şimdi Ara

F/P 140mm kasa fanı tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: space_dye_vest Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Coolermaster MB511 kasa aldım, önünde 3 ledli, arkasında 1 egzost fanıyla geliyor. Üstte iki adet 140mm veya 120mmlik fan takılabilecek yer var. Buraya takmak için cebimi yakmayacak iki adet fan almak istiyorum. Dark marka iki adet 140mm fan almıştım, ama bunların nasıl bir performans göstereceğini bilemiyorum. Tanesi 25 TL filandı, varın siz düşünün. Fan yuvalarının boş kalmasından iyidir, ama bir işe yaramayacaksa da uygun bir şey almam lazım.

• 3 önde 1 arkada fan varsa üste takacağınız ekstra fandan bir şey beklemeyin. ısınma problemi varsa soğutucuda değişikliğe gidin.

Linus Tech Tipsyoutube
    Case Fans - How many should you have?
    https://www.youtube.com/watch?v=8OmkmluAYAQ

11.57 den grafiğe bakabilirsiniz.

• Guest Account kullanıcısına yanıt
    Buna katılmıyorum, stok gelen fanlar kasa içindeki parçalar high-end şeyler ise kasayı kurtaramıyorlar. 3 ön 1 arka stok fanıyla gelen zalman z7 neo kasam yük altında yirminci dakikadan sonra gpu-cpu 81 derecede sabitlenirken bugün yukarıya taktığım iki noctua çıkış fanından sonra gpu:71-72, cpu:66-67 şeklinde sabitlendi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Be quiet bl040 alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poirot P kullanıcısına yanıt
    Dün 2 adet 14cm Be Quiet BL083 (High speed) sipariş verdim. BL040 ile BL083 arasında gittim geldim, ama sonunda daha güçlü (ve gürültülü) olanı seçtim. Yanlış mı yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 27 Ekim 2019; 7:6:30 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Düşükte devirde sesi aynı olur sanırım

• poirot P kullanıcısına yanıt
    BL083 Noise level @ 100% PWM / 12V (dB(A)) 37.3

BL040 Noise level @ 100% PWM / 12V (dB(A)) 19.8

Düşük devirdeki sesi hakkında veri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 27 Ekim 2019; 14:47:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

BL083 Noise level @ 100% PWM / 12V (dB(A)) 37.3

BL040 Noise level @ 100% PWM / 12V (dB(A)) 19.8

Düşük devirdeki sesi hakkında veri yok.
    memnun kaldınız mı?

• oLgan kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı ancak geçen pazar kurabildim. Be quiet BL083 fanlar bayağı bir sessiz, ama henüz daha oyun oynamadım. Sadece Coolermaster MB511 kasanın önündeki 3 adet coolermaster fanın sesini duyuyorum. Yine de ancak birkaç saatlik oyun ve stres testi sonucunda kesin bir şey söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Kasım 2019; 23:25:7 >
  • Heyecanla beklediğim Phanteks Enthoo Luxe 2 için BeQuiet tercih edeceğim bende yüksek ihitmal ile..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.