yaw kac gundur goruyorum bu cine5 playboyun yerine koydugu iğrenç bir kanal var fantasy midir nedir acık konuşmak gerekirse arada bir entereasn bir film yakalarım diye acıyorum ama bu kadar insan s.cmaski 2 günde bir ayni şeyi oynatıyor ve taa 80 lerın 90 ların erotik filmleri onu bıraktım bilmiyorum izlediysen görürsün komik komik senoryolarda var bir tane adam var görünmez hey allahım ya onun başınan gecen maceralar amma gülmüştüm. .hatta bir lkereseide bu görünmez adamlar james bond misali bir adam oda 0041 bilmem neydi yaw adamlar erotizmden cok komedi ağırlıklı mutlaka izleyin derim
Olmuydu varsa Fransız XXL var mükemmel bi kanal lem . Hem Erotik de değil . Senaryolu Hard
ben her ikisinide izleyebılıyorum ama nasıl bende bılmıyorum açıyoreum açık izle gitsin yenı aldım uyduyu belkı ondandır.
evet yaw fantasy igrenc bisey ...playboyu arar olduk
playboy yine iyidi görüntü kalitesi mükemmeldi her gün değişik filmler fanyasy den taa dedemden kalma filmleri oynatıyor
ilk zamanlar neydi ya.. analog uydular dan önce.. şifreli iken şifreler arasından cine5 i izlemeye çalışırık. şimdi dönüp kanala bile bakmıyorum.. sadece ceyhun yılmaz show var izlenebilecek bi program olarak.. gerisi hikaye derim. sonra zıpla hemen yabancı kanallara
ne diyosun sen meto gözlerim şifre çözucu gibi olmuştu
ne diyosun sen meto gözlerim şifre çözucu gibi olmuştu
bunun farklı yöntemleri bile vardı.. tv nin konstrat ayarlarını düşürüyosun biraz.. gözlerini iyice kırıyosun.. biraz çözülür gibi oluyodu
bir zamanlar cine5 de saat 12 den sonra 5 dk vardı hatırlayan varmı bimliyorum ..ne günlerdi be izle onlara reklamı sonra başlasınki program altı üstü 5 dk sahne
quote:
Orjinalden alıntı: wildworld
bir zamanlar cine5 de saat 12 den sonra 5 dk vardı hatırlayan varmı bimliyorum ..ne günlerdi be izle onlara reklamı sonra başlasınki program altı üstü 5 dk sahne
evet evet ilk 5-10 dk. şifre girmiyodu adamlar.. o zaman kadar işi gördün gördün yoksa yarını bekle yada show tv nin emanuela serisine devam
quote:
Orjinalden alıntı: ByMeto
quote:
evet evet ilk 5-10 dk. şifre girmiyodu adamlar.. o zaman kadar işi gördün gördün yoksa yarını bekle yada show tv nin emanuela serisine devam
sorma yaw eski anılarım aklıma geldi hatta arkdaşlar arasında bunun muhabetini yaparken 5 te 5 derdik bizim bi arkadaşımız 5 dk da 5 tane demişti hatırladıkca aklıam o gelir şerefsiz yaw..işin emuleye kaldıysa işin zor bekleki kadın soyunsun ohooo
quote:
sorma yaw eski anılarım aklıma geldi hatta arkdaşlar arasında bunun muhabetini yaparken 5 te 5 derdik bizim bi arkadaşımız 5 dk da 5 tane demişti hatırladıkca aklıam o gelir şerefsiz yaw..işin emuleye kaldıysa işin zor bekleki kadın soyunsun ohooo
aynen yaa... ne günlerdi bee...
bazen sırf onlara inat bulvar gazatesinin 1 milyona verdiği erotik vcd lerden alırdım.. heyt beeee
quote:
Orjinalden alıntı: ByMeto
quote:
aynen yaa... ne günlerdi bee...
bazen sırf onlara inat bulvar gazatesinin 1 milyona verdiği erotik vcd lerden alırdım.. heyt beeee
bak onu unuttuk o zamanlarda guzeldi ne kadar şimdi daha rahatız desekte o zamanların tadı başkaydı be gizli gizli izleme elin kumandada peder ha geldi ha gelicek
en ufak bi çıtırdıda hemen kanal değiştirmeler.. odaya birisi girecek korkusu.. elektrikler gidersen yandın... kumanda arıza yaparsa işin daha zor biri gelirse kalkıp elle kanal değiştircen..
hey gidi günler bee
efkarladım hele bi cigara yakim
hakkaten guzel günlerdi bende mi yaksam cigara ,
ama o 5 dk şimdi izlenen sattlerce ki filmlerle bile değişilmez ..farklıydı
quote:
hakkaten guzel günlerdi bende mi yaksam cigara ,
ama o 5 dk şimdi izlenen sattlerce ki filmlerle bile değişilmez ..farklıydı
e tabiki.. o zamanlar o 5 dakka varya bulunmaz bi nimetti.. şimdi nerdeeeeee kanal gece gündüz açık bakasım bile yok..
önceden bırak erotik kısmını cine 5 harbi harbi güzel filmler yayınlardı..Şimdilerde o da yok..
insan bizi zaman sonra doyuma ulaşıyor demekki insan gercekten tadına bakınca b.k bok olmadığını gecte olsa anlıyorsun
quote:
insan bizi zaman sonra doyuma ulaşıyor demekki insan gercekten tadına bakınca b.k bok olmadığını gecte olsa anlıyorsun