ahaha çarli diye bidizi wardi ordaki muhabbeti haritlayan war mi?? afakan la çarli yan izliyolardi cine5 i yan bakinca görünüyo diye
evet ya.. herifler ne halde geliyodu cine5 i çözmek için..
-Aha böyle daha iyi gözüküyo çarli sende yan dön.. -uhu uhuh uhuh uhu
quote:
Orjinalden alıntı: ByMeto
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
ahaha çarli diye bidizi wardi ordaki muhabbeti haritlayan war mi?? afakan la çarli yan izliyolardi cine5 i yan bakinca görünüyo diye
evet ya.. herifler ne halde geliyodu cine5 i çözmek için..
-Aha böyle daha iyi gözüküyo çarli sende yan dön.. -uhu uhuh uhuh uhu
ohhooo burada muhabbet sarmış neydi o emanuelle, kırmızı noktalı , tutti fruttili geceler
quote:
Orjinalden alıntı: _eDDie_
ohhooo burada muhabbet sarmış neydi o emanuelle, kırmızı noktalı , tutti fruttili geceler
oo eddie sende mi geldin.. e bide sen anlat cine5 i ilk zamanlar nasıl çözdün
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
evet edie cine5 maceralarından bahsediyoruz ne günlerdi be bekleki film başlasın 5 dk 5 dk dır diyip zamanın kıymetini bil...yaw sorun zaten bizim millete yan bakmayla spreyle cözüm aradı cine5i çözmek içni o biçim uçmuşuz demekki ama kontrats ayarlarından %5 de olsa bbir netlik yakalanıyordu ne kadar siyah beyaz da görünse bi çözümler çıkıyordu yaw o değil bizimkiler bazenleri sabah kalktıklarında "bu televizyonunu renklerine ne oldu" derlerde tabi içimden pis pis gülerdim ihihihih
quote:
Orjinalden alıntı: wildworld
bir zamanlar cine5 de saat 12 den sonra 5 dk vardı hatırlayan varmı bimliyorum ..ne günlerdi be izle onlara reklamı sonra başlasınki program altı üstü 5 dk sahne
''Madem Türksün Göster Ürksün''...
böyle enterasan günlerdi
Birde show tv de justin adlı bir erotik dizi vardı hatırlarsınız kızx bir içim su.Arada bir şimdi bu diziyi xxl de görüyorum ama kız yaşlanmış eskisi gibi değil artık ahhh justin ahhhh.Sırf bu kızın hatırına onu filmlerini almanyadan ısmarlamıştım vay anasına şimdi hatırlıyorumda eskiden telvizyon keyfi bir başakaydı bea
quote:
Orjinalden alıntı: arabad
Birde show tv de justin adlı bir erotik dizi vardı hatırlarsınız kızx bir içim su.Arada bir şimdi bu diziyi xxl de görüyorum ama kız yaşlanmış eskisi gibi değil artık ahhh justin ahhhh.Sırf bu kızın hatırına onu filmlerini almanyadan ısmarlamıştım vay anasına şimdi hatırlıyorumda eskiden telvizyon keyfi bir başakaydı bea
yerine getirdilerde o kadar beğenilmedi sanırım bir benim ilgimi çekmemişti
koptum yazılanları okurken yaws. tekonoloji geldi mertlik bozuldu şimdi herşey bir tık önümüzde. gençlik bugünlerin değerini bilmeli. digiturkçü hiç yok haliba artık yasak geldi üzülen varmı aranızda?
yeni yeni forumda "arama" linki çalışıyor buna rastladım yazıları okurken ne koptum :)))) muhahah durumu
Bi upliyimmi ben bu konuyu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme