İlk 17 den aldığım puan kadarını son ikiliden aldım
quote:
Orijinalden alıntı: Nuke General
Şarkının bu sıralarda kalmasına üzüldüm
hadi bakalım kaldınız mı benim oylarıma
son anda 6.lığa gerilemişim
quote:
Orijinalden alıntı: crywolf34
quote:
Orijinalden alıntı: Nuke General
Şarkının bu sıralarda kalmasına üzüldüm
Tarz bu yarışmanın katılımcılarına o kadar uygun değil zaten,ben yüksek bir derece falan beklemiyorum
Nieve arkadaşımızı tebrik ediyorum.
vay be yarı finalde iyi puan toplamışım
quote:
Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta
vay be yarı finalde iyi puan toplamışım
+1
Ben yarışmaya katılmama kararı aldım. Taptığım kadının şarkılarının bu kadar düşük derece almasına gönlüm el vermiyor. Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere
Ben yarışmaya katılmama kararı aldım. Taptığım kadının şarkılarının bu kadar düşük derece almasına gönlüm el vermiyor. Teşekkürler.
yapma hacı bi 12 sen vermişin zaten yarıfinalde yoksa yine sonuncu yapcaklarmış beni hem bak katy hatunun şarkı söyleyebildiğini sayende öğrendim daha neler gösterirsin bize belli mi olur
quote:
Bence yarışmaya kimse bu amaçla katılmamalı.
nieveyi kutlarım şarkısı birinci olamayı hak edecek kadar güzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Lonely
quote:
ne amaçla katılcaz kardeş sevdiğimiz şarkıları yarıştırıyoz açıklamadaki gibi işte beğenen çıkmayınca da üzülüyoz adı üstünde yarışma
quote:
Orijinalden alıntı: pirefokkes
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Lonely
quote:
ne amaçla katılcaz kardeş sevdiğimiz şarkıları yarıştırıyoz açıklamadaki gibi işte beğenen çıkmayınca da üzülüyoz adı üstünde yarışma
Mesela ben yarışmayı başlatırken farklı gruplar, farklı türler öğrenmeyi amaçlamıştım. Nitekim oldu da. Çok bayıldığım şarkılar oldu.
Fleet Foxes - Mykonos Katy Perry - The Box Fall into Place - Apartment Red Hot Chili Peppers - Californication Fort Atlantic - Let Your Heart Hold Fast Juliana R. - El Hueco The Hours - Ali In The Jungle One Republic - Everybody Loves Me
Bu yarışmadan da Sonny J - Handsfree Other Lives - Black Tables Europa - Globus
aklıma gelenler sadece. Daha playlistimde fazlası vardır.
Yarışmadan önce hiç RHCP dinleyen biri olacağım aklımın ucundan geçmezdi. Puanlama işin formalitesi sadece.
13. ne zaman olucak, şarkımı hazırladım. Bu arada @nieve tebrikler. Beğendiğim bir şarkının 1. olması güzel oldu. Sonny J kazansaydı yazık olurdu, 2. olması bile garibime gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: Ben Burnley
Hocam bence yarışma çok uzun 4 gün de 1 yarışma bitmeli bence..
Daha önce (aklıma gelenlerden birisi Nuke General mesela) sözü geçtiğinde "Yarışma hafta sonunu kapsamazsa ben katılamam" diyenler oldu. Kaldı ki dört gün çok aşırı kısa. Bir gün içinde ne kadar sağlıklı oylama yapılabilir ki? Bu kadar süratli gidersek yarışmadan kolay sıkılırız. Bence olmamalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Casco!
13. ne zaman olucak, şarkımı hazırladım. Bu arada @nieve tebrikler. Beğendiğim bir şarkının 1. olması güzel oldu. Sonny J kazansaydı yazık olurdu, 2. olması bile garibime gitti.
Ya bu gece ya da yarın sabah konuyu müzik bölümüne açmış olurum. 20 - 21 - 22 Ocak katılım için şarkıları gönderme günleri olur.