Şimdi Ara

12. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Nieve - Şarkılar 4. Sayfada) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
7.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dinitro

2.torbadan 1.kişiyim. Çaktırmayın. Bir seven de demiyor niye çizilmiş?

Belli bi levela ulaşman lazım. Sekiz defa dört gün, üç defa yedi gün ya da bi defa sınırsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lonely

quote:

2.torbadan 1.kişiyim. Çaktırmayın. Bir seven de demiyor niye çizilmiş?

Belli bi levela ulaşman lazım. Sekiz defa dört gün, üç defa yedi gün ya da bi defa sınırsız.

Alıntıları Göster
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dinitro -- 9 Ocak 2013; 1:06:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: einhander

bavre anathemadan cok daha sert bır parca beklıyordum

Hocam ilk sert şarkı verdim ama sonra değiştirdim biliyorum herkes duygusal seviyor sert paylaşsam sonuncu olurdum.
  • Yalnız yarışmadaki şarkıların kalitesine laf eden arkadaşları hiç anlamıyorum. Özellikle son 2-3 yarışmada çok sağlam şarkılar var. Şu anda 6 şarkı dinlediysem 3ünü beğendim. Müzik zevki disko tarzı olan arkadaşa söylüyorum. Hiç haz etmem mesela ben o tür şarkılardan
  • quote:

Yalnız yarışmadaki şarkıların kalitesine laf eden arkadaşları hiç anlamıyorum. Özellikle son 2-3 yarışmada çok sağlam şarkılar var. Şu anda 6 şarkı dinlediysem 3ünü beğendim. Müzik zevki disko tarzı olan arkadaşa söylüyorum. Hiç haz etmem mesela ben o tür şarkılardan

şarkı kalitesine nerede laf etmişim atayizler bana bunu açıklasın bu biiir. deli gibi depresif şarkılar var hep hiç şöyle canlı şarkı dinleyen yok mu diye sadece fikir belirttik bu ikiii. diskoyu 80lerde bıraktık hiç sevmiyorum disko müziğini bu da üüüç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dragon_

İsrailden metal grubu bile var :) duymuştum ama çok dinlememiştim orta şeker :)

Bu arada gönderdiğim şarkının orginali yaylılarla çok daha lezzetli fakat adamlar aynı anda iki klip çıkardı PİANO versiyonunu dinlemek isteyenler bakabilir yada gangnam daha iyidir diyende çıkabilir tabiki :)

kardeş gangnamı kolay kolay tercih etmem ama bu parçaya ettim napayım balyoz etkisi yapıyo bu şarkılar bana

• quote:

Orijinalden alıntı: baVre

quote:

Orijinalden alıntı: einhander

bavre anathemadan cok daha sert bır parca beklıyordum

Hocam ilk sert şarkı verdim ama sonra değiştirdim biliyorum herkes duygusal seviyor sert paylaşsam sonuncu olurdum.

Ol yaa n'olcak Ben bir süre bu tarz devam edeceğim ne olursa olsun
  • puanları gönderdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirefokkes

quote:

Orijinalden alıntı: _Dragon_

İsrailden metal grubu bile var :) duymuştum ama çok dinlememiştim orta şeker :)

Bu arada gönderdiğim şarkının orginali yaylılarla çok daha lezzetli fakat adamlar aynı anda iki klip çıkardı PİANO versiyonunu dinlemek isteyenler bakabilir yada gangnam daha iyidir diyende çıkabilir tabiki :)

kardeş gangnamı kolay kolay tercih etmem ama bu parçaya ettim napayım balyoz etkisi yapıyo bu şarkılar bana

Gangam ne ya, berbat bir parça her yerde çalmalarından da bıktık usandık. RAMMSTEIN daha iyidir.

• @darkuk tabikide orada bilerek gönderme yapmıştım :)

till lindemann İstanbulda kokoreçcide :)

12. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Nieve - Şarkılar 4. Sayfada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 9 Ocak 2013; 12:31:44 >
  • Yanlış hatırlamıyorsam son 4-5 yarışmadır katılıyorum. Katıldıklarım arasında en iyisi olduğunu söyleyebilirim.

Deep Purple, RHCP, Anathema,Rammstein, Depech, Drowning, Disturbed, The Pixies.
    Catafalque, Gorillaz, Depeche, Meytal'cığım Coverı <3, Norah, Flyleaf, Cem Karaca, REM, Limp.

Hangi grup zor karar vermek çok zor ama en zevk alacağım yarışmanın bu olacağına aynı zamanda puanlamada da en çok zorlanacağım yarışmanın bu olacağına da %100 eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirefokkes

quote:

Yalnız yarışmadaki şarkıların kalitesine laf eden arkadaşları hiç anlamıyorum. Özellikle son 2-3 yarışmada çok sağlam şarkılar var. Şu anda 6 şarkı dinlediysem 3ünü beğendim. Müzik zevki disko tarzı olan arkadaşa söylüyorum. Hiç haz etmem mesela ben o tür şarkılardan

şarkı kalitesine nerede laf etmişim atayizler bana bunu açıklasın bu biiir. deli gibi depresif şarkılar var hep hiç şöyle canlı şarkı dinleyen yok mu diye sadece fikir belirttik bu ikiii. diskoyu 80lerde bıraktık hiç sevmiyorum disko müziğini bu da üüüç.

Şimdi şarkıları dinledim hak veriyorum size.

• Açıkçası ben pek beğenmedim şarkıları. Eurovision yarışması gibi hep aynı tarz şarkılar ve içlerinden kalitesiz şarkıların olması umduğumu bulamadığım bir yarışmaya neden oldu. (Şarkıların ismini vermem doğru olmaz.)
    Benim olduğum grupta tek beğendiğim şarkı Soldier Of Fortune oldu. Bazıları 1. gruba ölüm grubu demiş. Fakat bana hiç de öyle gözükmedi.
    2. grupta Röyksopp, Depeche Mode, R.E.M., Cem Karaca'nın yaptığı şarkılar en beğendiklerim oldu.
    Kendi düşüncelerimi yazdım, kızmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titanik Bar -- 9 Ocak 2013; 12:51:17 >
  • Normalde şu anda oylama için grubumdaki tüm şarkıları dinlemeyi planlıyordum ama Youtube'da videolar aşırı yavaş yükleniyor. Normalde 1080p videoları takılmadan izlerim ama şimdi 240p'ye getirince bile zar zor ilerliyor. O kalitede de ses dandik oluyor. Speedtest de yaptım, bir sıkıntı yok. Düzelirse yarın bakarım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 9 Ocak 2013; 13:37:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

Normalde şu anda oylama için grubumdaki tüm şarkıları dinlemeyi planlıyordum ama Youtube'da videolar aşırı yavaş yükleniyor. Normalde 1080p videoları takılmadan izlerim ama şimdi 240p'ye getirince bile zar zor ilerliyor. O kalitede de ses dandik oluyor. Speedtest de yaptım, bir sıkıntı yok. Düzelirse yarın bakarım artık.

Hotspotshield yükleyip onunla denerseniz düzeleceğini tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

quote:

Normalde şu anda oylama için grubumdaki tüm şarkıları dinlemeyi planlıyordum ama Youtube'da videolar aşırı yavaş yükleniyor. Normalde 1080p videoları takılmadan izlerim ama şimdi 240p'ye getirince bile zar zor ilerliyor. O kalitede de ses dandik oluyor. Speedtest de yaptım, bir sıkıntı yok. Düzelirse yarın bakarım artık.

İşe yaradı, teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

quote:

İşe yaradı, teşekkürler.

Rica ederim.

• Hep bu ismim ve resmimin iticiliğinden kaynaklanıyor.
    Athena paylaşırım 'öeh bu ne biçim bişey', Mor ve Ötesi paylaşılır 'aaa çok güzel şarkı'.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

Hep bu ismim ve resmimin iticiliğinden kaynaklanıyor.
    Athena paylaşırım 'öeh bu ne biçim bişey', Mor ve Ötesi paylaşılır 'aaa çok güzel şarkı'.

Bence yanlış düşünüyorsun. Her yarışmada acaba ne paylaşacak diye merak ettiğim kullanıcılardan birisisin.
  • JamesX mi la yukarıda ban yiyen?

JamesX geldiğinde ifşa etme la kendini,bizi tanımıyormuş gibi davran.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.