Şimdi Ara

12. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Nieve - Şarkılar 4. Sayfada) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
7.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turk sarkilara karsi onyargiyi kiracagim

beeeeeeen suyumu kazandimda ictiiiiim ekmegimi booooooolduumde yediiiiim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gönderdim bende puanlamamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mucho

quote:

Orijinalden alıntı: ParanormaL.

Fantezi yaparken dinlenecek bi şarkıyla geliyorum

ring my bells sevdiğim enrique iglesias şarkılarından birisi... Neden cinsel ilişki müziği diye tanımladığını anlayamadım... sanırım enriquenin tarzını bilmiyorsun?
    Ben ilk albümünden beridir (ispanyolca şarkılarından başlayarak) bu adamı dinlerim hemen hemen tüm şarkılarının anlamlarını takip ederim siz bu şarkılardan cinsel ilişki anlamı çıkarıyorsanız, o halde aşkla seeksi karıştırıyorsunuz demektir... bu adam aşk şarkıları yapıyor... kısaca aşkı da tanımlayayım... aşk iki karşı cinsin birbirine karşı duyduğu güçlü bir sevgi ve bu sevginin beraberinde oluşan bağlılık (aşkta fiziksel hareketlerin hiçbir önemi ve etkisi yoktur) fakat sizin bahsettiğiniz durum tamamen fiziksel hareketlerle ilgilidir ve bu durumda aşk şarkılarını daha doğrusu ring my bells gibi bir aşk şarkısını cinsel ilişki müziği olarak görmeniz ne kadar doğru?? eğer ki cinsel ilişki müziği arıyorsanız dupstep denen dıngırtıları dinleyin çünkü onlar tam istediğiniz gibi (full non-stop hareket) ama burada kalkıpta en başarılı latin seslerden biri olan enrique iglesiasın şarkılarına cinsel ilişki müziği diyemezsin... en başarılı aşk şarkılarını yapan bir adamdır bu... piyasada böyle adamlar az bulunur...

Ayrıca her ne kadar ayrı grupta olsakta bu şarkıyı görünce işte dedim 12 puan vereceğim şarkı ama şu yorumundan sonra 0 puan bile vermem...
    Umarım cinsel ilişki ile aşk müziklerini ayırmayı başarırsınız...

kardeşim iyimisin ? ne söyledim ne çıkarmıssın benim yazımda kötü bir durum yok klibide izlersen ne oldugunu anlarsın sadece müzikte tını farklı geliyor insana onu belirmek istedimki bu sözleri Enrique İglesias kendi ağzıylada söyledi enrique en sevdiğim sanatçılardan biri bütün parçalarını takip etmeye çalışırım tercümeleriyle ve bu müziği gerçekten beni duygulanduırdığı için koydum buraya ve en sevdiğim 2-3 parcadan biri çok ön yargılı düz mantık konusmussun puan verip vermemende önemli değil burada eğlenmek için yapılmış bir olay Eurivisionda değiliz sonuçta bi espiriyi bu kadar büyütüp popüler olma çabasına girmessen bir daha sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParanormaL. -- 9 Ocak 2013; 16:54:45 >

• Kısa bi gözden geçirme yaptım Amoonwalker , armutyus ve ColdMagicin parçalar sağlam
  • Daha yeni bitirip yolladım oylamamı. Şarkıları dinleyip sıralarına karar vermem 2.5 saati bulmuş.
  • Herkes tek tip depresif şarkılardan şikayetçi.
    Demek ki finalde biraz şanslıyim bu defa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opsiyon 2 diyorum. Elenen kişinin bir üst turda oy kullanması bana saçma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

Hep bu ismim ve resmimin iticiliğinden kaynaklanıyor.
    Athena paylaşırım 'öeh bu ne biçim bişey', Mor ve Ötesi paylaşılır 'aaa çok güzel şarkı'.

Bence yanlış düşünüyorsun. Her yarışmada acaba ne paylaşacak diye merak ettiğim kullanıcılardan birisisin.

Teşekkür ederim ama amacım sitem etmek değildi zaten.
    İşte konu yukarı taşınsın, birbirimize laf atalım ve bu sayede konu rağbet görsün, gırgır şamata.
    Ben böyle gizli ve sinsice iş çeviririm.

• 12 puan vermek ıstedıgım 4 parça var kendı grubumda
    nasıl yapıcam edıcem secıcem 12 puanı hangısıne verıcem bılmıyorum
  • bizim grupta nedense '' çok güzel '' dediğim bir parça çıkmadı belki 2. sefer dinlediğim zaman güzel gelirler
  • Catafalque şu anda var oolmayan tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş yerli bir grubumuzdur

• Kampec- Where is My Mind şarkısı önceki yarışmalarda kullanıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldmagic

Kampec- Where is My Mind şarkısı önceki yarışmalarda kullanıldı.

http://forum.donanimhaber.com/m_65873388/mpage_1/f_/key_/tm.htm
    Bulamıyorum listede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lonely

quote:

Bulamıyorum listede

Kullanıldğından adım gibi eminim ama listede yok.İspatlayamadığımıza göre,yapacak bir şey yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lonely

quote:

Bulamıyorum listede

Kullanıldğından adım gibi eminim ama listede yok.İspatlayamadığımıza göre,yapacak bir şey yok.

Bende kullanıldı diye hatırlıyorum.Hatta birkaç yarışma önce bir şarkı daha vardı, 2. kez kullanıldığını zannettiğim ama listede bulamamıştım.
    Benim hüsnü kuruntum galiba.

• iki küsür saat eziyet çektikten sonra dinleme bitti şimdi prozac almaya gidiyom. he şu katy perry vidyosundaki ilk yorum da harbi doğru bu kızı hiç sevmezdim ama meğersem şarkı söyleyebiliyomuş hatun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirefokkes

iki küsür saat eziyet çektikten sonra dinleme bitti şimdi prozac almaya gidiyom. he şu katy perry vidyosundaki ilk yorum da harbi doğru bu kızı hiç sevmezdim ama meğersem şarkı söyleyebiliyomuş hatun.

Katy Perry ismini görünce not defterinde "Puan vermeyeceklerim" listesi hazırlayıp ilk sıraya onu koydum. Sonra şarkıyı dinleyince bütün fikirlerim değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

quote:

Orijinalden alıntı: pirefokkes

iki küsür saat eziyet çektikten sonra dinleme bitti şimdi prozac almaya gidiyom. he şu katy perry vidyosundaki ilk yorum da harbi doğru bu kızı hiç sevmezdim ama meğersem şarkı söyleyebiliyomuş hatun.

Katy Perry ismini görünce not defterinde "Puan vermeyeceklerim" listesi hazırlayıp ilk sıraya onu koydum. Sonra şarkıyı dinleyince bütün fikirlerim değişti.

Bu şarkıyı atmamın sebeplerinden biri de bu. Katy Perry bir sürü pop şarkıcısının aksine canlı olarak çok iyi söyleyebiliyor çünkü sesi çok kuvvetli ve autotune'dan ibaret değil. İnsanların Katy Perry'e bakış açısını değiştirmek için buradayım. Daha fazlası için linke tıklayabilirsiniz.http://www.youtube.com/watch?v=wnewvmUkKt8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 9 Ocak 2013; 23:21:21 >

• Sneijder transferi nedeniyle buraya pek uğrayamadim Yarin tum sarkilari dinleyecegim, sarkilari dinleyen varsa sarkim hakkinda yorumda bulunursa sevinirim.İnisleri ve cikislari olan bi parcayla katildim, bidahaki yarisma icin elimde cok tempolu bi parca var ama en son boyle gaza gelip bara bere yolladigimda baraja takilmistim Bu arada jamesx hic caktirmiyosun

• Duygusal şarkıyla katılmamalıydım keşke değiştirmeseydim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.