Şimdi Ara

12. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Nieve - Şarkılar 4. Sayfada) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
7.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi bakalım ben de mobilden takip edeceğim, çok yakın puanlar bekliyorum her iki grupta da ama neler olacak göreceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

hadi bakalım ben de mobilden takip edeceğim, çok yakın puanlar bekliyorum her iki grupta da ama neler olacak göreceğiz

2. grup 1.cisi sen olucaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParanormaL.

quote:

hadi bakalım ben de mobilden takip edeceğim, çok yakın puanlar bekliyorum her iki grupta da ama neler olacak göreceğiz

yarışma tamamen bitmeden yarı finale kimlerin kaç puanla çıktığı açıklanmıyor yalnız
  • Son dakikalarda puanlarımı gönderdim ...
    Tüm arkadaşlara başarılar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: ParanormaL.

quote:

yarışma tamamen bitmeden yarı finale kimlerin kaç puanla çıktığı açıklanmıyor yalnız

biliyorum Scaletta bu grubun en sağlam parçası olarak söylemiştim bu grupta bende olmama rağmen

• Yalnız adam, ''DH Şarkı Yarışması - Kullanılan Şarkılar'' bölümünde bulunan şarkıları,
    A'dan Z'ye doğru, şarkı ismi sırasına göre sıralar mısın?
    Şu durumda karışık bir durum sergiliyor. Şu anki durumda kopyala yapıştır yapılmış.
    Kiminde şarkı ismi başta, kiminde şarkıcı ismi başta, kiminde takma isim başta.
    Yarışma sayıları ve şarkı sayıları arttıkça benim söylediğim gibi bir uygulama ihtiyaç haline geliyor ...
    Ve mesela hangi şarkıcıdan veya gruptan hangi şarkılarla veya kaç şarkıyla katılım olmuş bugüne kadar?
    Bu gibi istatiki bilgilere gün geçtikçe ihtiyaç olabilir ...
    Umutsuz Ev Kadınlarından vakit bulursan bu gibi konularla ilgilenmeni istiyorum ...

http://forum.donanimhaber.com/m_65873388/mpage_1/f_/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: electronica

Yalnız adam, ''DH Şarkı Yarışması - Kullanılan Şarkılar'' bölümünde bulunan şarkıları,
    A'dan Z'ye doğru, şarkı ismi sırasına göre sıralar mısın?
    Şu durumda karışık bir durum sergiliyor. Şu anki durumda kopyala yapıştır yapılmış.
    Kiminde şarkı ismi başta, kiminde şarkıcı ismi başta, kiminde takma isim başta.
    Yarışma sayıları ve şarkı sayıları arttıkça benim söylediğim gibi bir uygulama ihtiyaç haline geliyor ...
    Ve mesela hangi şarkıcıdan veya gruptan hangi şarkılarla veya kaç şarkıyla katılım olmuş bugüne kadar?
    Bu gibi istatiki bilgilere gün geçtikçe ihtiyaç olabilir ...
    Umutsuz Ev Kadınlarından vakit bulursan bu gibi konularla ilgilenmeni istiyorum ...

http://forum.donanimhaber.com/m_65873388/mpage_1/f_/key_/tm.htm

Şarkı bulmak sıkıntı olmuyor ki. Sonuçta aralarından bire bir ayıklamıyoruz. Ctrl + F fonksiyonu çalışıyor.

• Heyecanla bekliyoruz sonuçlaır (ben baVre)
  • yerimizi alalım başlar şimdi
  • Heyecan dorukta, finale çıkabilirim umarım:)
  •  12. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Nieve - Şarkılar 4. Sayfada)
  • oldu o zaman ben gidiyim
  • S.Marcos'un finale çıkması iyi oldu. Normal zamanda bu kadar etkilemeyebilirdi şarkısı ama şu anda ruh halime tam işleyen tonda sakin bi şarkı. Norah Jones'ın şarkısı da var onun gibi hafif tonda olan.
  • ov yes başladı final
  • 2.sıradan finale çıktım (ben baVre)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breaking Benjamin

2.sıradan finale çıktım (ben baVre)

biz senin bavre olduğunu nereden bilecez ki belki onun kılığına girmeye çalışan bir yabancısın, parolayı söyle
  • quote:

quote:

biz senin bavre olduğunu nereden bilecez ki belki onun kılığına girmeye çalışan bir yabancısın, parolayı söyle

gülücük koyaydın bari sonuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldmagic

quote:

quote:

gülücük koyaydın bari sonuna.

daha inandırıcı olsun dedim olmamış mı

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.