Şimdi Ara

12 gb ps3 alinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar butcem ps4 almaya yeterli degil o yuzden ps3 düşünüyorum ancak ps3unde kendi arasinda modelleri var.

Ps3 u kirdirmadan oynamayi dusunuyorum gold bilgisayar vatan bilgisayar gibi yerlerde 12 gb ile 500 gb arasinda 225 lira gibi bi fark var. Sizce bu fark verilmeye deger mi yoksa 12gb ideal midir? Bi kac Orjinal oyun alip takas usulu surekli oynamayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istersen 225 lira farkla 500 gb al
    istersen 12 gb alıp harddiskini 170-220 liraya değiştir
    12 gb yetmez çünkü
  • Forumda bi kac tartışma okudum hdd degisince garanti bozuluyo mu bozulmuyo mu ?

Hocam bu siteyi ilk defa duyuyorum fiyatları uygun ancak guvenilir midir ? Daha önce alışveriş yaptin mi burdan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun_deniz

Arkadaslar butcem ps4 almaya yeterli degil o yuzden ps3 düşünüyorum ancak ps3unde kendi arasinda modelleri var.

Ps3 u kirdirmadan oynamayi dusunuyorum gold bilgisayar vatan bilgisayar gibi yerlerde 12 gb ile 500 gb arasinda 225 lira gibi bi fark var. Sizce bu fark verilmeye deger mi yoksa 12gb ideal midir? Bi kac Orjinal oyun alip takas usulu surekli oynamayi dusunuyorum

en az 160 gb 12 gb ps3 alacağına 700 tl ye laptop al
  • Bir kaç oyun alıp takas yapa yapa oynamayı düşünüyorum demişsin. Bu durumda 12GB sana yetecektir. Takasladığın oyunları PS3'ünden silersin diğer oyunlara yer açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun_deniz

Arkadaslar butcem ps4 almaya yeterli degil o yuzden ps3 düşünüyorum ancak ps3unde kendi arasinda modelleri var.

12 gb ın mantığı şu mesela ps plusun vardır 500 gb yetmicektir 12 gb alır 1 tb hdd takarsın. veya kendi 500 lük hdden vardır onu takarsın. yoksa kimse 12gb kullanmak için almaz. sana tavsiyem direk 500 gb alman çünkü ayrı ayrı alıyım desen bir de 60 tlye hdd kızağı alman gerekecek(sony 12 gblara koymamış) o yüzden uğraşma 500lük al direk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satilik Xioami Mi 11 12/256
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler cevaplar icin su an 500gb en az 750 lira. Karar veremedim 2. El alabilirim ancak onuda denemeden almak istemiyorum. Kararsiz kaldim ancak alacagim sanirim 500 gb.

• Dostum 12 gb lik superslim aldim bide 30 liraya 120 gb harddisk buldum 2. El, 120 gayet yetiyo bana, icinde psn den aldgim battlefield le gta5 var.

• Alınmaz bence 500gb almak en mantıklısı

• arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ps3 12 GB olanı bluray olarak ve sadece Gran Turismo, NFS gibi oyunları oynamak istiyorum, cd tak çıkar olayı mı var ps3 lerde yoksa hafızaya atıp oradan mı oynanıyor oyun? beklentileri mi karşılar mı ne dersiniz, gidip 350-400 pioneer bdp 150 ye vereceğime 100 lira daha fazlaya oyun da oynarım :)
  • ben sadece cd oynarım diyosun ama yanılıyosun ps plus filan yıllık 100 tl 50 tane oyun var pek pirestijli oyun olmasada mafia 2 filan var birkaçtane 500 gb al hadi geçtim 320 gb al
  • biraz daha biriktirip daha iyisini alırsın 12gb yetmez oyunlara biz bile 16 gb aldık zor oyunlar yetio artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.