12 Günde Kartımı basamayan Akbank... ! (3. sayfa)
-
-
Tam 30 gün sonra kartım ptt kuryeye verildi. Bir kaç güne gelir. Şikayetvar şikayette bulundum defalarca aradım kayıt oluşturdum. Chip sıkıntısı diyorlar hiç alakası yok sistemlerine düşmüyor başvurular.
16500 Limiti iki kişi kullanmak zorunda kalıyoruz limitte yükseltmiyor kartta geç geldi iyice soğudum..
-
31 ağustosta yenileme başvurusunda bulundum, 5 eylülde kuryenet firmasına teslim edilmiş, bugün (15eylül) de teslim aldım. İl merkezine oldukça yakınım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 3-4 günde basılıp PTT kuryeye verilmişti belki de ilk başvurumdu ondan olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
12.08.2022 tarihinde başvurduğum Axess Platinum kartımı 30 gün basımda beklemesi üzerine bugün teslim alabildim. Şikayet vara yazdım yoksa sorunum çözülmeyecekti. Chip sorunu var diye özür mesajı atmışlar He he inandık. Sisteminize başvurum düşmedi..
Gold ek kart kardeşime ulaşmadı AGT kurye adreste bulamayınca iade göndermiş. Onu iptal ettik yenileme talebinde bulundum. Bu yüzden Gold asıl kartı kardeşime kaptırmış oldum. Ek kart 1 haftada yerine ulaşmazsa iptal edeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X