Şimdi Ara

12 Günde Kartımı basamayan Akbank... !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
3
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Gold ve Free, Free kartı bağlı bir tane ek kartım vardı. Kız kardeşim üniversite zamanında ödemediği düşük limitli kredi kartları avukatlık olarak kapandığı, puanı olmadığı içinde tekrar kredili ürün alamayışı yüzünden ek kart çıkarmak zorunda kaldık.

Gold kartı kendim kullanıyordum. Free kartı kız kardeşimin otomatik ödeme talimatları gerekirse taksitli alışverişleri aktif olarak kullandığı ek kartı ile düzenli ödememizi yapıyorduk. Free tamamını ona vermemin amacı benim alışverişlerle karışmasın çıkan ekstre yi direk olarak ödemesi içindi. Geçenlerde aradı abi cüzdanımı kaybettim kartımı hemen iptal et dedi.

Sevgili akbank müşteri hizmetlerini aradım iptalini istedim yenisin gönderelim dediler. Adres değişikliği yüzünden tamamen iptal ettirmek zorunda kaldım

Kardeşim ertesi gün cüzdanı bulmuş. Ek kart açtırmak için müşteri hizmetlerini aradığımda; Neymiş bir kişi için 1 ek kart çıkarabilir mişim. İptal ettik tekrar açalım o zaman dedim olmuyor dedi. Gold kartınızdan açabiliriz dedi. Yav ödeme yaparken kim ne harcamış onu çıkarmak kadar zoru var mı ?

O zaman yeni kart başvurusunda bulunalım dedim. Kart başvurusu yapıldı. Platinum onaylarsa ben kullanacağım. Gold veya Klasik kart olursa kardeşime vereceğim. Aynı bankada 2 kartım olduğu halde onaylanması 24 saatten fazla sürdü.

12 gündür platinum kartın basılmasını ve kurye ye verilmesini bekliyorum. Ek kartın AGT denen iş bilmez kurye de kardeşime ulaşmasını bekliyorç

AKBANK pişmanlıktır. İlk sene kart aidatı yok aidat gelince iptal ediyorlar ve çip para kazandırıyor diye kullanmak istiyorduk. Kardeşimin ihtiyacı olması tamamen iptal ederim. Akbankın karaltısını ortadan kaldırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 25 Ağustos 2022; 0:12:0 >

• Nerden bulaştık bu bankaya ilk başta çok limit akbanktı şimdi en az limitli kredi kartı akbank oldu. Ay başına kadar kart basılmazsa platinum iptal edeceğim. Tüm limiti her şeyiyle kardeşime bağışlayacağım.

Kartın temassız özelliği var diye 50 TL den fazla limiti kullanamıyorsun. 1500 TL borcun var erken ödeme yapayım 1000 TL kalsın diyorsun. Kullanabilir limit artıyor borcu silmiyor ekstre kesilince siliyor. Tam anlamıyla saçmalık..

Ya hep kapatacağım bu dandik bankayı yada kontrolümde kardeşim kullanıp ödeyecek. İhtiyacı olmasa umurumda olmaz. Aktif olarak kullandığım finans banktan ek kart çıkarmak istemiyorum.

• Akbankın kart basım dağıtımı pek memnun edici değil. Ama sonrası çoğu bankadan daha memnun edici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de başka bir bankadan benzer sıkıntım oldu; 1 günde onaylandı bir günde elime ulaştı ancak 2-3 gün tahmini kart basımı süresi gösterirken 12 günde basıldı. 7. gün aradığımda çip sıkıntısı yüzünden basım gecikiyor dedi.

• Sanki çok limitli kartmış gibi bekliyoruz. Basım olmadı daha

• Saiph kullanıcısına yanıt

çip sorunu var galiba. iş bankası da uzun zamandır gelmedi, çip sorunu var diye sms atmış, 100tl puan hediye edeceğiz bu durum için yazmışlar

• Hazırda kullandığım gold kartım olduğu için sallıyorlar bence. 16500 TL limiti kardeşim kullanıyor yüksek limit olsa beklemeye değer. 1 eylüle kadar beklerim. Sonra iptal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CEPTETEB [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şubeye teslimat yaptır daha erken geliyor denenmiştir tarafımdan

• İyi akşamlar ben axess free karta başvurdum da 2000 TL limitle onaylandı ama müşteri temsilcisi bu kartta temassız özelliğinin olmadığını söyledi ben var diye hatırlıyorum ayrıca sanal kart da oluşturamıyorum bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Free kartta sanal kart özelliği var ama teslim edilmediği için açılmıyor olabilir. Evet kart temassız değil ama nfcli telefon ile mobil ödeme yapılabiliyor.

Düzeltme: Temassız Özellik ile 750 TL ve altı alışverişlerinizi şifre girmeden, tek bir dokunuşla, hızlıca yapabilirsiniz. Mevcut Free'nizin temassız özellikli olmasını istiyorsanız hemen 444 25 25'i arayarak Free Temassız Kart isteyebilirsiniz.

Alışverişlerinizi Free Temassız kartınızla hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde ödeyin.

Kartınızın temassız özelliğini kullanmak istemiyorsanız Müşteri İletişim Merkezi’mizi arayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 29 Ağustos 2022; 23:5:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    YouTube’da aidatsız kredi kartlarını tanıtan bir kişinin videosunu izlediğimde Axess free kartın temassız özelliğinin olduğunu gördüm ayrıca başka bir müşteri temsilcisi free kartta temassız özelliğinin olduğunu söyledi. Kime inanacağım şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C951CE3E2 -- 29 Ağustos 2022; 22:38:56 >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Wi-fi’yi andıran simge temassız simgesi bu durumda temassız vardır diye düşünüyorum.

• Ellerinde temassız kart bittiyse eski kalanları gönderiyorlardır. Bende vardı kapattım temassız özelliği de vardı. Akbankı aidatsız kart kullanmak mantıksızdır limit vermez. Axess kartlardan birini alırsan aidat gelince iptal ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 29 Ağustos 2022; 22:46:56 >
  • Saiph kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisi az önce kart yenileme yaptıktan sonra temassız kart gönderiyoruz dedi bu nasıl bir saçmalık?

• Yukarıda yazılanlar doğruymuş evet, kusura bakmayın yanlış bilgilendirdim;

'Temassız Özellik ile 750 TL ve altı alışverişlerinizi şifre girmeden, tek bir dokunuşla, hızlıca yapabilirsiniz. Mevcut Free'nizin temassız özellikli olmasını istiyorsanız hemen 444 25 25'i arayarak Free Temassız Kart isteyebilirsiniz.

Alışverişlerinizi Free Temassız kartınızla hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde ödeyin.

Kartınızın temassız özelliğini kullanmak istemiyorsanız Müşteri İletişim Merkezi’mizi arayabilirsiniz.'

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri temsilcisi kartınızın temassız özelliği bulunmuyor, kart yenileme için müşteri iletişim merkezimizi arayarak yenileme talebinde bulunabilirsiniz dedi. Limit şuan için yeterli benim için otomatik limit artırım da açık zaten o problem değil de temassız özelliği olsaydı iyiydi.

• Hocam yenisini iste zaten senden para almıyorlar. Cardfinans temassız özelliği olmadı diye aynı hafta 3 kart yeniledim...

Limit konusunda Axess Klasik, Gold ve Platinum arasında ciddi farklar oluyor. Free kartı bende kullandım biliyorum limit vermiyor. Zaten Kredi kartı limitini tamamını kullanmak risk içerir Senin orda kullanabileceğin limit 1600 TL geçmese findeks notun için olumlu etkisi olacaktır. Olumlu etkisi olmasa bile % 80 den fazla kullanmak risk içerir.

Kart aidatından korkmayın. 1 senede kart aidatından çok çip para kazanırsınız. Eğer kart aidatı geldiyse aktif kullanmanız sonucu iptal ediyorlar..

Konu bana aidat Gold ve Platinum kartla aidatlı ve platinum kartın aidatı diğerlerine göre daha da yüksek. Eşşek gibi iptal edecekler. Fatura talimatlarım var taksitlerim var en önemlisi ek kartım var. Axess aktif kullanılıyor. İptal edecekler.

Kredi kartı limitiniz yüksek olsun. Diğer kartlarım yüksek olduğu için axessler yükselmiyor belki ilerde yükselir. Yüksek limit ve az borç demek. Limit borç oranını dengede tutmak demektir. 3 Kartım 80.000 TL En düşüğü axess 16500 TL Ben % 30-40'dan fazla kullanmıyorum. Şimdi 33.000 TL limitim olsaydı % 40 değil %20 borçluluk oranım olacaktı. Bu risk içermeyecektir bankalardan rahatlıkla kredili ürün alabilirim anlamına gelmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 29 Ağustos 2022; 23:36:49 >

• Ben öğrenciyim zaten 2000 TL limit şuan için yeterli benim için otomatik limit artırım da açık zaten zamanla yükselebilir kredi kartına aidat vermek istemiyorum çünkü bazen iptal etmeyebiliyorlar ki öğrenci olan biri kartı çok aktif bir şekilde kullanamaz.

• Öğrenciysen hocam alacağın limitin en yükseğini almışsın. Öğrenci için kartlar var onlardan da alabilirsin çok avantajı var. Her ay ödeyecek % 3 - 5 borcun olsun banka seni aktif olarak görür.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.