Şimdi Ara

4 günde CEPTETEB Kredi kartı sahibi olmak V.2.0. (GÜNCELDİR) KART ÇALIŞIYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
12
Favori
24.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öncelikle TEB Şubesine gidip kendinize vadesiz hesap açtırın ve bu hesaba orda hazır bulunan kartlardan birinin tanımlanmasını sağlayın.
    İnternet bankacılığınızı açtırın,

internet şubesine giriş yapın, kendinize menülerden cepteteb vadesiz hesabı açın. diğer açtığnı vadesiz hesabı kapatıp kartınıza ceptetebi tanımlayın.

kredi kartı başvurunuzu online olarak yapın.

ertesi sabah sonuç geliyor olumlu, olumsuz.

yaklaşık 3 gün sonra da internet şubesine kredi kartınız tanımlanıyor. bu kredi kartına bağlı sanal kart oluşturun.

sonrası basit :) kartınızı güle güle kullanın. ha bu arada kart ayarlarından kartınızı aktif etmeyi unutmayın. bir de kart size gelinceye kadar başkasının eline geçip alışveriş yapmaması için alışverişinizi yaptıktan sonra aynı yerden kartınızı kullanıma kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikideneme -- 2 Haziran 2015; 14:39:24 >

• Diger k.kartlarimin yuksek limitinden dolayi, teb onay vermesine ragmen kart cikmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 2 Haziran 2015; 13:26:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Diger k.kartlarimin yuksek limitinden dolayi, teb onay vermesine ragmen kart cikmiyor.

diğer kart limitini düşür hocam ne olacak ki, ceptetebe 1000 tl tanımlasan işini görür zaten ;)
  • 3 tane teb kredi kartim var maaş müşterisiyim ve 3 ayrı şubeden hesabım var
    sorması ayıptır forumda surekli görüyorum ama hiç araştırmadım bu cebteb kredi karti ne ayak ne işe yarar avantajları neler
    yani alsam ne işime yarayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

quote:

Diger k.kartlarimin yuksek limitinden dolayi, teb onay vermesine ragmen kart cikmiyor.

diğer kart limitini düşür hocam ne olacak ki, ceptetebe 1000 tl tanımlasan işini görür zaten ;)

Toplam 30bin limit var ve faal kartlar.
    Nereye kadar dusurcemde teb bana kart verecek

• quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

3 tane teb kredi kartim var maaş müşterisiyim ve 3 ayrı şubeden hesabım var
    sorması ayıptır forumda surekli görüyorum ama hiç araştırmadım bu cebteb kredi karti ne ayak ne işe yarar avantajları neler
    yani alsam ne işime yarayacak

ulaşım kampanyası var, 31 ağustosa kadar. aldığınız biletin yarısı, ay içerisinde toplam 100 tl iadesi var yıllık ücreti ömür boyu yok.
  • Ömür boyu mu yok yoksa, kredi kartının son kullanma tarihine kadar mı yok ücret?

@birikideneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 2 Haziran 2015; 13:32:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CEPTETEB [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o sanal kartla alışveriş yapamazsın, kart sana gelmeden aktif olmuyor.
  • Kart ömrü boyunca olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

o sanal kartla alışveriş yapamazsın, kart sana gelmeden aktif olmuyor.

yapılıyor hocam
  • Cebteteb hesap kartım var,Cebteteb Kredi Kartına öğrenci olarak başvurmuştum vermemişlerdi.
    Dün ikinci kez yan gelir sahibi olarak başvurdum mesleği programcı-yazılımcı, geliri de 2000 gösterdim.500 tl limit talep etmiştim.
    Bu gün kartınız size iletilmek üzere yola çıktı diye mesaj geldi.
    İnternet Şubesine girdiğimde ise 1000 tl limitli kart eklenmiş olduğunu gördüm

Not: Cebteteb kredi kartı hariç 5 tane farklı bankalardan kredi kartım var toplam limitleri 900 .
    Sigortalı bir işte çalışmıyorum ve okuldan şubatta mezun olmuştum.
  • birikideneme B kullanıcısına yanıt
    ben kamilkoç'un sitesinde denemiştim bu şekilde hata vermişti
  • Askerlik durumunu ne yapalım tecilli seçtim reddedildi yaptım desem sorun olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

quote:

düşürüp mhyi aradım bugün de onaylandı ama kredi kartı limitinden çıkartılamıyor 30 gün içinde limit düşürüp çıkarabilirsiniz diyor. Düşürmeme rağmen bu hata acaba ortak limiti hemen göremiyorlar mı napıyorlar

• Agalar olayını bilmeyenler için anlatıyorum. Gidiyorsunuz bir Teb bankasına ve bir tane anında kart çıkarıyorsunuz yaklaşık 15 dk sürüyor form doldurmalar filan. Daha sonra cepteteb hesabı actiriyorsunuz. Sonra anında kart hesabını iptal edip kartin asıl hesabını cepteteb hesabı olarak tanımlattırıyorsunuz. İşlem tamam. Şimdi kartınıza yükleme yapıp rahatça faydalanabilirsiniz. Tabi ulaşım kampanyası bitti diyorlar ama olay bundan ibaret. Ben kendimle beraber 2 kişiye bu yöntemle çıkardım 3 tane gidiş donus bilet aldık 215 er liradan. 2 gün geçmeden 100 tl iade yapıldı. İyi ki denk gelmişim bu fırsata.

Bankadaki adam da çok yardımcı oldu sağolsun.

• konu günceldir :)
  • İşte sıcak fırsatçı, her daim forumda böyle arkadaşlara ihtiyaç vardır.
  • kredi kartı online işlemlerde görünüyor. Başvurdum onaylandı mesajı vs gelmemişti.
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Kredi kartina basvur gozukuyor bende..

• quote:

Orijinalden alıntı: soyken

İşte sıcak fırsatçı, her daim forumda böyle arkadaşlara ihtiyaç vardır.

eyvallah hocam.

Reco hocam, kart işlemlerinden sanal kart oluştur. aynı yerde kart ayarları var ordan kartını aktif hale getir. o kadar ;)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.