Şimdi Ara

4 günde CEPTETEB Kredi kartı sahibi olmak V.2.0. (GÜNCELDİR) KART ÇALIŞIYOR. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
12
Favori
24.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2000watts

bende bas vurdum cebteteb kredi karti için. Bana karsi biraz isteksizlerdi zira zaten teb musterisiyim. Fakat bu karti benim bonus kartima bagladilar. Simdi 2 tane kartim olacak ayni limitte. Galiba bonus karti iptal ederim eger cebteteb karti bonusun ozelliklerinin hepsini tasirsa

Diger cepteteb konusunda teb bonusu olan bir arkadas ulasim indiriminden yararlandigini yazmisti.

Ayrica basvurusu onaylanip limit engeline takilanlar diger banka kredi kartlarinin limitini dusurdukten sonra cepteteb cagri merkezini arayip onceki basvuruyu iptal edip yeni basvuru olusturmalilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 12 Haziran 2015; 3:49:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

quote:

bende bas vurdum cebteteb kredi karti için. Bana karsi biraz isteksizlerdi zira zaten teb musterisiyim. Fakat bu karti benim bonus kartima bagladilar. Simdi 2 tane kartim olacak ayni limitte. Galiba bonus karti iptal ederim eger cebteteb karti bonusun ozelliklerinin hepsini tasirsa

Diger cepteteb konusunda teb bonusu olan bir arkadas ulasim indiriminden yararlandigini yazmisti.

Ayrica basvurusu onaylanip limit engeline takilanlar diger banka kredi kartlarinin limitini dusurdukten sonra cepteteb cagri merkezini arayip onceki basvuruyu iptal edip yeni basvuru olusturmalilar.

CEBTETEB banka kartının bonus özelliği var mı arklar bunu öğrenemedim bir türlü ? birde netten cpteteb hesap açtım int bankacılığından banka kartı gönderiyorlar mı benim mi talep etmem gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: theistman

quote:

Orijinalden alıntı: marxx

quote:

CEBTETEB banka kartının bonus özelliği var mı arklar bunu öğrenemedim bir türlü ? birde netten cpteteb hesap açtım int bankacılığından banka kartı gönderiyorlar mı benim mi talep etmem gerek.

Banka kartinin bir avantaji kalmadi ben de internetten actim ceptetebi herhangi bit kart gonderilmiyor mevcut kartimi internetten ayarladim cepteteb hesabi icin. Cepteteb kredi karti bonus ozellikli. Aksi belirtilmedikce bonus kampanyalarindan yararlanirsiniz. Kampanyalarda kisitlama olacagini pek sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 17 Haziran 2015; 6:43:10 >

• Valla ben perşembe günü arkadaşın dediklerini yaparak cepteteb kredi kartına başvurdum. Beni hiç bekletmediler ertesi gün kartım internet şubesinde göründü. Hemen bir sanal kart tanımlattım ve sorunsuzca uçak biletimi aldım. Bugün de 100 tl. iadem geldi. Şu an ilaç gibi geldi bu indirim. Ne kadar teşekkür etsem az birikideneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: nil_bolukbas

Valla ben perşembe günü arkadaşın dediklerini yaparak cepteteb kredi kartına başvurdum. Beni hiç bekletmediler ertesi gün kartım internet şubesinde göründü. Hemen bir sanal kart tanımlattım ve sorunsuzca uçak biletimi aldım. Bugün de 100 tl. iadem geldi. Şu an ilaç gibi geldi bu indirim. Ne kadar teşekkür etsem az birikideneme

işe yaramasına sevindim. güle güle kullanın.
  • birikideneme B kullanıcısına yanıt
    ceptetebi ana hesap yapsak ilk açtığımız hesabı kapatmasak bir sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

ceptetebi ana hesap yapsak ilk açtığımız hesabı kapatmasak bir sıkıntı olur mu?

sıkıntı olmaz, harcama yaptığınızda o hesaptan para çıkışı olacağı için iadeniz gerçekleşir.
  • hsndnc kullanıcısına yanıt
    Normal hesabi tutma sebebiniz nedir?

• Cepteteb e basvurdum musteri temsilcisi canıma yapışmıs eve gelcem diye kimse geldi diye yazmamis boyle mi ilerliyor acaba?

• eve gelen giden oluyor mu
  • 6 gün oldu hala değerlendiriliyor yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

Arkadaşlar,
    öncelikle TEB Şubesine gidip kendinize vadesiz hesap açtırın ve bu hesaba orda hazır bulunan kartlardan birinin tanımlanmasını sağlayın.
    İnternet bankacılığınızı açtırın,

internet şubesine giriş yapın, kendinize menülerden cepteteb vadesiz hesabı açın. diğer açtığnı vadesiz hesabı kapatıp kartınıza ceptetebi tanımlayın.

kredi kartı başvurunuzu online olarak yapın.

ertesi sabah sonuç geliyor olumlu, olumsuz.

yaklaşık 3 gün sonra da internet şubesine kredi kartınız tanımlanıyor. bu kredi kartına bağlı sanal kart oluşturun.

sonrası basit :) kartınızı güle güle kullanın. ha bu arada kart ayarlarından kartınızı aktif etmeyi unutmayın. bir de kart size gelinceye kadar başkasının eline geçip alışveriş yapmaması için alışverişinizi yaptıktan sonra aynı yerden kartınızı kullanıma kapatın.

Hocam merhaba, konunuzda;

"internet şubesine giriş yapın, kendinize menülerden cepteteb vadesiz hesabı açın. diğer açtığnı vadesiz hesabı kapatıp kartınıza ceptetebi tanımlayın. " demişiniz. Açtığımız cepteteb kredi kartını açtığımız cepteteb hesabına nasıl tanımlayacağız? Şu mu demek oluyor; "cepteteb kredi kartını bankamatiğe taktığımızda cepteteb hesabımızı mı görebiliyoruz."

Tam olarak açıklayabilirmisiniz?

• Evet hocam cepteteb Hesabını göreceksin

• quote:

Evet hocam cepteteb Hesabını göreceksin

Bu işlemi nasıl yapacağız hocam. İnternet bankacılığını kurcaladım ama bulamadım.

Ayrıca bu işlemi yapmadan direkt cepteteb kredi kartına bağlı sanal kartla alışveriş yapsak sıkıntı çıkarmı?

• Hocam özür dilerim ben yanlış anlamışım. Kredi Kartı hesaba bağlı olmuyor. Kredi kartınız ayrınoluyor. Kredi Kartı başvurunuz onaylanınca sanal Kartı oluşturup hemen kullanabilirsiniz

• quote:

Arkadaşlar,
    öncelikle TEB Şubesine gidip kendinize vadesiz hesap açtırın ve bu hesaba orda hazır bulunan kartlardan birinin tanımlanmasını sağlayın.
    İnternet bankacılığınızı açtırın,

internet şubesine giriş yapın, kendinize menülerden cepteteb vadesiz hesabı açın. diğer açtığnı vadesiz hesabı kapatıp kartınıza ceptetebi tanımlayın.

kredi kartı başvurunuzu online olarak yapın.

ertesi sabah sonuç geliyor olumlu, olumsuz.

yaklaşık 3 gün sonra da internet şubesine kredi kartınız tanımlanıyor. bu kredi kartına bağlı sanal kart oluşturun.

sonrası basit :) kartınızı güle güle kullanın. ha bu arada kart ayarlarından kartınızı aktif etmeyi unutmayın. bir de kart size gelinceye kadar başkasının eline geçip alışveriş yapmaması için alışverişinizi yaptıktan sonra aynı yerden kartınızı kullanıma kapatın.

Önce internetten başvuru yaptım sonuç olarak limit yüzünden onaylanmadı kart. Diğer kredi kartlarımdan birinin limitini düşürdüm, kartın onaylanmasını bekledim mh yi aradım 12 gün beklemeniz lazım sistem otomatik kontrol ediyor onaylanıyor dendi, bende mevcut başvurumu mh den iptal ettirdim. Daha sonrada arkadaşın dediği yöntemi uyguladım, dün hesap açtırdım akşam 17:15 de internet bankacığından kredi kartı başvurusu yaptım 17:35 de kredi kartınız onaylanmıştır diye mesaj geldi ve bugun sabahda internet bankacılığımda kart gözüktü ve sanal kart oluşturdum.

Yani bankanın 10 gündür beklettiği işi 1 günden kısa bir sürede yaptım arkadaşın sayesinde, burayı daha önce okusaydım Ağustos indiriminden de faydalanacaktım neyse buna şükür diyelim.

• Arkadaşlar,
    Bugün teb mh arayarak cepteteb kredi kart başvurusu yaptım..p.tesi müşteri temsilcisi gelecek cepteteb hesabı için.hesap açmadan sadece kart başvurusu olmuyormu.

• Arkadaşlar İDO dan bilet satın alıcam. Şimdi hemen bankadan hesap açtırsam bu uygulamadan faydalanabilirmiyim? :Banka hesap kartıyla ücret iadesi alınıyorumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

Arkadaşlar İDO dan bilet satın alıcam. Şimdi hemen bankadan hesap açtırsam bu uygulamadan faydalanabilirmiyim? :Banka hesap kartıyla ücret iadesi alınıyorumu?

sadece kredi kartı içim olur. komisyon karşılığında alanlar var.onlardan yardım isteyebilirsin.
  • birikideneme B kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.