Şimdi Ara

4 günde CEPTETEB Kredi kartı sahibi olmak V.2.0. (GÜNCELDİR) KART ÇALIŞIYOR. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
12
Favori
24.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cepteteb kredi kartıma bağlı sanal kart oluşturdum ama bunun güvenlik kodu nerde yazıyor? internet şubesinde göremedim bir türlü. Uçak bileti alacağım ama güvenlik kodunu göremiyorum bir türlü. Kart daha elime de geçmedi. Hele bir el atın sevgili forumdaşlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

Cepteteb kredi kartıma bağlı sanal kart oluşturdum ama bunun güvenlik kodu nerde yazıyor? internet şubesinde göremedim bir türlü. Uçak bileti alacağım ama güvenlik kodunu göremiyorum bir türlü. Kart daha elime de geçmedi. Hele bir el atın sevgili forumdaşlar. :)

kart limitini ayarladığın yerde yazıyor hoca. cep şubeden girersende aynı yerde görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

Cepteteb kredi kartıma bağlı sanal kart oluşturdum ama bunun güvenlik kodu nerde yazıyor? internet şubesinde göremedim bir türlü. Uçak bileti alacağım ama güvenlik kodunu göremiyorum bir türlü. Kart daha elime de geçmedi. Hele bir el atın sevgili forumdaşlar. :)

kart limitini ayarladığın yerde yazıyor hoca. cep şubeden girersende aynı yerde görünüyor.

Hocam sanal kart no yazıyor, limit yazıyor ama güvenlik kodu yazmıyor kart detaylarında. Bir de kartın üstünde CebteTEB sanal kart yazıyor ama kart detayında Teb Bonus sanal kart yazıyor? Şimdi bu kart Cepteteb mi normal teb bonus mu?

Edit: MH'ni arayıp öğrendim güvenlik kodunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaelmaslim -- 2 Ekim 2015; 16:41:09 >

• 5 defa başvurmama rağmen onaylanmamıştı kredi kartı. 6. başvuruda düzenli limit artışı ve oto. ödeme talimati verdim ekstrenin tamamı için. var olan hesaptan çeksin diye orda da para vardı. bu sefer onaylanmış kart. gönderim aşamasında yazıyor. cepteteb int şubesinde de gözüküyor. bunu kullanıma açıp sanal kart oluşturup onunla bileti alıyor yarısı iade geliyor dimi dostlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

5 defa başvurmama rağmen onaylanmamıştı kredi kartı. 6. başvuruda düzenli limit artışı ve oto. ödeme talimati verdim ekstrenin tamamı için. var olan hesaptan çeksin diye orda da para vardı. bu sefer onaylanmış kart. gönderim aşamasında yazıyor. cepteteb int şubesinde de gözüküyor. bunu kullanıma açıp sanal kart oluşturup onunla bileti alıyor yarısı iade geliyor dimi dostlar :)

aynen hocam. ama ana kartın ayarlarından kullanıma açmayı unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

3 tane teb kredi kartim var maaş müşterisiyim ve 3 ayrı şubeden hesabım var
    sorması ayıptır forumda surekli görüyorum ama hiç araştırmadım bu cebteb kredi karti ne ayak ne işe yarar avantajları neler
    yani alsam ne işime yarayacak

ücretler kısmına bakınız lütfen.

• Cepteteble bkm express ile alınan biletlerde iade oluyor mu?
  • Hala oluyor dime hocam anlattığınız sistem bugün şubeye gidiyim öyleyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

5 defa başvurmama rağmen onaylanmamıştı kredi kartı. 6. başvuruda düzenli limit artışı ve oto. ödeme talimati verdim ekstrenin tamamı için. var olan hesaptan çeksin diye orda da para vardı. bu sefer onaylanmış kart. gönderim aşamasında yazıyor. cepteteb int şubesinde de gözüküyor. bunu kullanıma açıp sanal kart oluşturup onunla bileti alıyor yarısı iade geliyor dimi dostlar :)

aynen hocam. ama ana kartın ayarlarından kullanıma açmayı unutma.

kart ayarlarından nasıl kullanıma açıyoruz? Tam olarak ismi nedir menünün?
  • cepteteb vadeli hesap olarak açtı bende yanına kredi kartı almaya gerek var mı? yoksa bu hesapla da yemeksepeti vb. gibi yerlerden indirimli alışveriş yapabilir miyim? açıkçası kredi kartı almanın bir avantajı var mı?
  • direk cepteteb sayfasından başvuracaktım girdim bilgileri zaten teb müşterisiniz işleminizi net şubeden yapın dedi.

neyse girdim doldurdum her şeyi onayladım zaten bekleyen bir başvurunuz var dedi. şu şekilde bi ekran alıyorum. benim bekleyen kart başvurum yok ki garip bir durum yani.

4 günde CEPTETEB Kredi kartı sahibi olmak V.2.0. (GÜNCELDİR) KART ÇALIŞIYOR.
     4 günde CEPTETEB Kredi kartı sahibi olmak V.2.0. (GÜNCELDİR) KART ÇALIŞIYOR.

var mı arkadaşlar bilgisi olan

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Teb kredi kartin var mi? Oldugu zaman bu durum olabilir. Var sa ayni limitli cebteteb kredi karti cikiyor. Yoksa gercekten bilemiyecegim.
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    Var hocam.

Ayni benim durumundasin. 2 kredi kartin oluyor ama ayni limitle. 1 senedir ben boyle kullaniyorum.
    ortak limit işini de hiç sevmiyorum ya. belki farklı limit gelir diye düşünüordum da neyse.
    Aynen, benimde hosuma gitmemisti. Zaten benim maas yurt disindan oldugundan limit konusunda bana cok cimriler. 2 senedir ayni bir maas limitiyle duruyorum. Arttirmiyorlar. Maasimda yuksek olmasina ragmen.
    kredi kartı için limit artış talebi vermiştim.

bu null yazan o olabilir mi acaba?
    Olabilir. Zaten teb kredi kartin varsa hayirda diyemezler cebteteb kredi karti icin. Aslinda cepteteb musteri hattina telefon edebilirsin. Karsina birisi cikiyor. Teb gibi degil
    en azından kredi kartı ucretinden kurtulurum birde arada yemeksepeti kampanyaları falan iyi olur . ortak limit olacaksa zaten başkada bir işe yaramaz.
  • Cepteteb ve Teb Platinium kredi kartlarım için internet bankacılığından hesap özetini emaile istedim ve herbiri için 5tl olmak üzere 10tl bonus yüklemesi yapılacaktır uyarisi verdi sistem. Fakat henüz yüklenen bir bonus yok ne zaman yüklenir bu 10tl bonus?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.