Şimdi Ara

4 günde CEPTETEB Kredi kartı sahibi olmak V.2.0. (GÜNCELDİR) KART ÇALIŞIYOR. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
12
Favori
24.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Orijinalden alıntı: zimbabve milyarderi

değerlendirme işlemi kaç gün sürdü sizin?

Öğrenciyim. 10 dakika sonra kart basıldı. Denildi. Bir gün sonra dağıtıma çıktı. Dün de kartı aldım. Hızına inanamadım.

hocam iş bilgilerini nasil doldurdun
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce bir kredi kartı varmıydı üzerinize. Ayrıca iş ve gelir bilgilerini nasıl doldurdunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basyman -- 12 Mayıs 2016; 0:54:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    fencimert
    2 Haziran 2015; 13:42:19 (7 mesaj)

Mesajda Şöyle yazmış,

Cebteteb hesap kartım var,Cebteteb Kredi Kartına öğrenci olarak başvurmuştum vermemişlerdi.
    Dün ikinci kez yan gelir sahibi olarak başvurdum mesleği programcı-yazılımcı, geliri de 2000 gösterdim.500 tl limit talep etmiştim.
    Bu gün kartınız size iletilmek üzere yola çıktı diye mesaj geldi.
    İnternet Şubesine girdiğimde ise 1000 tl limitli kart eklenmiş olduğunu gördüm

Not: Cebteteb kredi kartı hariç 5 tane farklı bankalardan kredi kartım var toplam limitleri 900 .
    Sigortalı bir işte çalışmıyorum ve okuldan şubatta mezun olmuştum.

Kardeşim bende 4 kere başvuru yaptım. Olmadı. Birinde belge bekliyorum deniyordu. Bir hafta sürdü. Sonra müşteri hizmetleri aracılığıyla talebi iptal ettirdim. Fakat hala talebim gözükmekte. Tekrardan müşteri hizmetlerini aradım tekrar iptal için. Bir sorun var diyor. Bu başvuru iptal edilmiş ama hala aktif diyor. O da sorunu çözemedi teknik birime iletilmiştir iptalini gerçekleşeceğini söyledi. Şimdi iptal gerçekleşirse yeniden talepte bulunacağım. Sizden ricam bir önceki paylaşımı şuan uygulayamıyorum bu durumdan dolayı. Siz deneseniz durumu burada belirtirseniz bana çok memnun olurum. Sağlıcakla.

• Arkadaşlar cevap yazan olursa çok sevinirim. 2 den fazla öğrenci kredi kartına sahip olabiliyor muyuz ?
    Limit sıkıntı yoksa olabilir. Bende sizden cevap beklemekteyim. Üsteki paylaşımlara bakarsanız. Bu arada rica ederim.

• 1500 TL like kredi kartı aldım. Ceptentep ten. Yan geliri 2000 TL gösterek.

• arkadaşlar ben teb müşterisiyim zaten daha önce hesap açmıştım kapattırmıştım şimdi cepteteb hesabı açmak istedim bana form doldur dedi neyse doldurdum bekliyorum sorgulama ekranında sizi arayacağız yazıyorlar ne alakaysa? kart onaylanırsa çok iyi olacak
  • arkadaşlar internetten başvurdum bu seferde "başvurunuz onaylanmıştır şubenize başvurabilirsiniz" diye uyarı çıkıyor ama sorgularken null yazıyor. Ben böyle saçma birşey görmedim
  • Bu cepte teb kredi kartının esprisi tam olarak nedir aidat olan bir kart mi en basit teb bonus tan ne farkı var

• 2500 TL limitli kredi kartiniz onaylanmis olup yasa geregi alabileceginiz en yuksek 1000 TL limitle basilmistir. Diger banka kart limitlerinizi dusurerek limit artis basvurusunda bulunabilirsiniz.

Böyle mesaj geldi şimdi cepteteb kart mi onaylandı yoksa normal kart bonus mu anlamadım gonderen Teb yazıyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben basvuru yapiyorum girdiginiz bilgilerde tutarsizlik var diyor napmam lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Olcaytu E.

Ben basvuru yapiyorum girdiginiz bilgilerde tutarsizlik var diyor napmam lazim

Aynı hatadan bende muzdaribim
  • Bugün ekstrem de yazan mesaja dikkat ettim de, 15 Eylül'den itibaren cepteteb kredi kartı da kart aidatı kesiyor, ben kartımı kapattırıyorum, aidat ödemek istemeyen arkadaşlar dikkat et, mesaj içeriği aşağıdadır..

Mesajınız var!
    15 Eylül 2016’dan itibaren geçerli olacak yıllık asıl ve ek kredi
    kartı ücretlerimiz; TEB Bonus Card asıl kart 76 TL, ek kart 37 TL
    – TEB Bonus İzmirim Card asıl kart 68 TL, ek kart 33 TL - TEB
    Bonus Plus Card asıl kart 87 TL, ek kart 43 TL - TEB Bonus
    Premium Card asıl kart 98 TL, ek kart 48 TL - TEB Total Card
    asıl kart 82 TL, ek kart 38 TL - TEB She Card asıl kart 76 TL, ek
    kart 37 TL- ÜniversiTEB Bonus Card asıl kart 7,5 TL, ek kart 3,5
    TL - TEB Bonus Platinum Card, TEB Yıldız Platinum Card, TEB
    Yıldız Priority Card, TEB Özel Platinum Card, TEB Platinum
    Doktor Card, TEB Yıldız Platinum Doktor Card asıl kart 132 TL,
    ek kart 66 TL, TEB

• Düzeltme yapayım, müşteri hizmetleri ile görüştüm ilk 50.000 kişiden (kurucu üye) aidat alınmayacağını bildirdiler..
  • Normal Teb kartlarından alıyorlar. Ülkenin yarısı kara listede olduğundan 50bin kolay dolmuyor

• ruhi13 kullanıcısına yanıt
    Yani ne diyeyim. Kendi kendine heyecan yapmak buna denir her halde. İnsan önce yazdığını bir okur. Hani nerede cebteteb? Yazdığın kartlardan zaten aidat sittin senedir alınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000watts -- 12 Temmuz 2016; 9:11:16 >
  • Hocam bana gelen ekstrede yazıyordu bu insan gibi önce bilgilendirelim dedik, sonra da fark edip tekzip yaptık, klasik Türk insanı olarak hemen eleştirmek sizinde kanınıza işlemiş, forumda bir çok arkadaşta olduğu gibi, aman kimse hiç hata yapmasın egonuzu tatmin etmek için hemen klavyeye sarılın..
  • merhaba benim teb bonus kredi kartım vardı ve ben cepteteb kredi kartı kullanmak istiyordum. başvuru yaptım aynı limitte cebtetep kartı gelecekmiş bana acaba limitleri ortakmı yoksa cebteteb limitim ayrı olarakmı kullanılabilecek ? çünkü başvuru yaparken ne iş yaptığımı ve gelirimi sordu
  • omerrr92 O kullanıcısına yanıt
    Limitler ortak olur

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.