Şimdi Ara

4 günde CEPTETEB Kredi kartı sahibi olmak V.2.0. (GÜNCELDİR) KART ÇALIŞIYOR. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
12
Favori
24.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayatgezi

Bende de aynı durum söz konusu, 2 ayrı bankadan 1000 tl kadar düşürdüm ama hala kart değerlendiriliyor yazıyor bir hafta oldu.. Ne yapacagım bilmiyorum

Kredi karti ust limitimizi bilsek belki indiririzde, tekrardan 30bin limit lazim olsa bidaha yukseltemeyizde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    Limitinizi 500/1000 dusurup 500/1000limitli teb kart isteyin(mh tavsiyesi) yasadan onceki limitler kazanilmis hak Gibi seyler yaziyo internetdede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 8 Ekim 2013 oncesi aldiginiz limitler dahilinde bankalar verdigi takdirde baska kartlari kapatip limit dusurup yeni kart alabilirsiniz.
  • baska banka kredi kartımı kapattırdığım halde kartın limiti hlaüstümde göründüğünden bu kartıma yasal sınır a kadar olan kalan limitimi tanımlamışlar.

limit arttırımına gideğim ama öbür kapattırdığım kartımın limitini nasıl kaldırtabilirim? normalde iptal edilen kartın bakiyesi üzerimizden kalkması lazım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Diger k.kartlarimin yuksek limitinden dolayi, teb onay vermesine ragmen kart cikmiyor.

Hocam bunu nasil anliyoruz?
    Ben limit sinirlamaya mi takiliyorum yoksa bana gercekten kredi karti vermiyolar mi bilmiyorum da

• ilk 50.000 kişiye kart aidatı yokmuş.. ilk 50.000 bitmiştir sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Limitinizi 500/1000 dusurup 500/1000limitli teb kart isteyin(mh tavsiyesi) yasadan onceki limitler kazanilmis hak Gibi seyler yaziyo internetdede.

Benim harcamalarim 500 1000 ile kurtarmaz hocam.
    Bu limit olayi iyi olmadi benim icin.
    Her ay 4~7 bin lira kart odemelerim daha kart kesildigi ilk gun oduyorum.
    Ama bu tarz kampanyali kart icin basvuruda genel ust limite takiliyorum.

Musterisi olmadigim bankalar bile ayda bir 25bin 30bin lira krediniz xxx subemizden alabilirsiniz diye smsler atiyor. Banka subeleri ariyor.kredi istermisiniz diye. Ama kart olayi yasalastigindan limit sorunu oluyor.

• infest06 kullanıcısına yanıt
    Kazanılmış hak olayının yanlış bilgi olduğunu düşünüyorum. Yasa öncesi 2 kartım var limitleri yüksek. Yasa sonrası hiç kart çıkarmadım eski kartlarımı kullanıyorum. Ilk defa cepteteb Kartı için başvurdum ama limit uyarısı geldi. Kazanılmış hak olsa limite takılmamış olmam gerekirdi :( üst limitimizinde ne olduğu belli değil.. Saçma sapan bir sistem boşluğu var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim normalde 2 tane kredi kartım var Teb de.

Gecen dikkatimi cekti sanal kredi kartında cepteteb yazıyor.

Bu sanal kredi kartını acaba ulaşım kampanyasında kullanabilir miyiz ?

Tesekkurler...

• arkadaşlar iade alabilmek için teb kredi kartını ceptetb ana hesap yapmak mı gerekiyor yoksa herhangi bir teb kredi kartı ile yapsak ödemeyi iade gelir mi
  • Cepteteb kredi kartına internet şubesinden mı başvuruyoruz? Cepteteb kredikartı gibi bi seçenek yok? Classic card, total card gibi şeyler var

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

Kazanılmış hak olayının yanlış bilgi olduğunu düşünüyorum. Yasa öncesi 2 kartım var limitleri yüksek. Yasa sonrası hiç kart çıkarmadım eski kartlarımı kullanıyorum. Ilk defa cepteteb Kartı için başvurdum ama limit uyarısı geldi. Kazanılmış hak olsa limite takılmamış olmam gerekirdi :( üst limitimizinde ne olduğu belli değil.. Saçma sapan bir sistem boşluğu var

Benim demek istedigim aslinda şu.
    Ornegn maasiniz 3000 lira yasal limitiniz 12.000 lira olmasi gerekirken, yasadan once 30.000 tl kart limitiniz vardi kazanilmis hak . artik total limitiniz 30.000 lira. 29.000 e dusurtup1000 tllik teb kart alabilirsiniz.

Tabi net bir bilgi degil bu, ama biraz arastirdigimda ve mh ile konustugumdan cikardigim bu, bakalim ben denedim sonuc ne olcak.

• Cepteteb kredi kartı tüm Bonus özelliklerine sahip mi? Dönemsem mesela kliksadan 1000TL işleme 100 bonus veriyorum dediği kampanyalarda bu kart ile yararlanabilecek miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

Cepteteb kredi kartı tüm Bonus özelliklerine sahip mi? Dönemsem mesela kliksadan 1000TL işleme 100 bonus veriyorum dediği kampanyalarda bu kart ile yararlanabilecek miyiz?

bonus özelliği var bildiğim kadarıyla ama site anlaştığı banka ile teb bonus hariç derse dahil olmaz. o kampanya şartlarında belli olur.
  • aynen, sms atmışlar diğer kartlarımı kapatmamı istiyorlar. ama avuçlarını yalarlar.
  • 3 gün oldu hala değerlendiriliyor diyor. maaşım 8000 tl ve diğer kartlarımın limiti 1000 tl. niye bu kadar uzatıyorlar ki işi?
  • değerlendirme işlemi kaç gün sürdü sizin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimbabve milyarderi

değerlendirme işlemi kaç gün sürdü sizin?

Öğrenciyim. 10 dakika sonra kart basıldı. Denildi. Bir gün sonra dağıtıma çıktı. Dün de kartı aldım. Hızına inanamadım.
  • birkaç gün sürdü. zaten sürekli mesaj atıp benim gibi bir müşteriyle çalışmak istediklerini zırvalayıp duruyorlardı.
  • bende bas vurdum cebteteb kredi karti için. Bana karsi biraz isteksizlerdi zira zaten teb musterisiyim. Fakat bu karti benim bonus kartima bagladilar. Simdi 2 tane kartim olacak ayni limitte. Galiba bonus karti iptal ederim eger cebteteb karti bonusun ozelliklerinin hepsini tasirsa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.