Şimdi Ara

4 günde CEPTETEB Kredi kartı sahibi olmak V.2.0. (GÜNCELDİR) KART ÇALIŞIYOR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
12
Favori
24.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demek istediğim şuydu. Benim cepteteb banka kartım vardı. Online işlemlerden direk kredi kartı başvurusu yapmıştım. Bu konuyu görünce giriş yaptım. Kartlarım bölümünde cepteteb kredi kartı 500 tl limitli şeklinde aktif görünüyor.

eğer cepteteb banka kartı olan varsa direk online bankacılığa giriş yapıp kart başvurusu yapsınlar. Herhangi bir onay mesajı vs gelmediği halde kart aktif olmuş durumda. Bu konu sayesinde durumu fark ettim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

Arkadaşlar,
    öncelikle TEB Şubesine gidip kendinize vadesiz hesap açtırın ve bu hesaba orda hazır bulunan kartlardan birinin tanımlanmasını sağlayın.
    İnternet bankacılığınızı açtırın,

internet şubesine giriş yapın, kendinize menülerden cepteteb vadesiz hesabı açın. diğer açtığnı vadesiz hesabı kapatıp kartınıza ceptetebi tanımlayın.

kredi kartı başvurunuzu online olarak yapın.

ertesi sabah sonuç geliyor olumlu, olumsuz.

yaklaşık 3 gün sonra da internet şubesine kredi kartınız tanımlanıyor. bu kredi kartına bağlı sanal kart oluşturun.

sonrası basit :) kartınızı güle güle kullanın. ha bu arada kart ayarlarından kartınızı aktif etmeyi unutmayın. bir de kart size gelinceye kadar başkasının eline geçip alışveriş yapmaması için alışverişinizi yaptıktan sonra aynı yerden kartınızı kullanıma kapatın.

Mevcut TEB Bonus kart sahipleri nasıl CEPTETEB Kredi Kartı sahibi olup yararlanabilir?

• bu arada neden sanal kart oluşturuyoruz? Kredi kartı gelmeden alışveriş yapabilmek için sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 2 Haziran 2015; 16:09:08 >
  • yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt
    İnternet Şubesine girdim ve Kartlar altında "CEPTETEB KREDİ KARTINA BAŞVUR" Yazıyordı, hemen başvurdum ardından durumunu sorguladım ve şu an BASILIYOR gözüküyor :)
    Mevcutte TEB Kredi kartı olanlar direk CEPTETEB KREDİ KARTI alabiliyor diye anladım ben.
     4 günde CEPTETEB Kredi kartı sahibi olmak V.2.0. (GÜNCELDİR) KART ÇALIŞIYOR.
  • Kart ücreti yoksa bende başvurabilirim. Biri konuya açıklık getirirse hiçte fena olmaz. Normal açtırmaya kalksak ne kadar sürüyor.
  • sanal kart oluşturdum aktivasyon dediğim de İşlem için uygun kayıt bulunmamaktadır yazıyor.
  • Cepteteb debit kartım var. 12 gün önce uygulama üzerinden başvurmuşum. Kart talebiniz dikkate alınmıştır gibi şeyler zırvalamış mesajda. Geri dönüş yok maalesef vermiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kredi kartlarımın toplam limiti gelirimin 10 katından bile fazla. Başka bankadan 1000 lira limit düşürsem onaylanır mı yoksa toplam limiti gelirin 4 katının altına mı çekmem lazım. Öyle ise benim için imkansız sayılır cepteteb kart almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Kart ücreti yoksa bende başvurabilirim. Biri konuya açıklık getirirse hiçte fena olmaz. Normal açtırmaya kalksak ne kadar sürüyor.

dh de başvuran arkadaşlar var, gelmesi kimine göre 15 gün kimine 10 kimine de 1 ay sürüyor. bu işin pratik yanı. kart elinize gelmeden sanal kart ile uçak bileti alabiliyorsunuz.

sadece zamandan tasarruf yani ;)
  • ben c.tesi başvurdum bugün öğlen geldi
  • Arkdaşlar gelen kredi kartında cepteb filan yazmıyor dimi? bEnimkinde yazmıyorda Birde ücretsiz olan kart sade kart yazan kredi kartımı yoksa bonus özellikli kartta ilk 50.000 e aidatsız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

İnternet Şubesine girdim ve Kartlar altında "CEPTETEB KREDİ KARTINA BAŞVUR" Yazıyordı, hemen başvurdum ardından durumunu sorguladım ve şu an BASILIYOR gözüküyor :)
    Mevcutte TEB Kredi kartı olanlar direk CEPTETEB KREDİ KARTI alabiliyor diye anladım ben.
     4 günde CEPTETEB Kredi kartı sahibi olmak V.2.0. (GÜNCELDİR) KART ÇALIŞIYOR.

Hocam bende de teb bonus vardı aynı sizin gibi başvurup sorguladığımda basılıyor yazıyordu.

• ben teb den kredi kartım var cebteteb hesabı da aldım ama cebteteb için ayrı kredi kartı mı gerekiyor bu kampanya için
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmngngr

ben teb den kredi kartım var cebteteb hesabı da aldım ama cebteteb için ayrı kredi kartı mı gerekiyor bu kampanya için

muhtemelen ayrı bir kredi kartı gerekiyor yada oluyor mu bilmiyorum cepteteb kredikartına dönüştürmen gerekir.
  • Şuan banka kartına ulaşım kampanyası kaldırıldı

Peki kredi kartına kar aidatı ücreti yada herhangi bir kesinti oluyor mu
  • Az önce başvurdum şu an basılıyor gözüküyor. İnternet şubesinde gözükmesi 3 gün sonra mı oluyor kartın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Az önce başvurdum şu an basılıyor gözüküyor. İnternet şubesinde gözükmesi 3 gün sonra mı oluyor kartın?

benim kartım bana onay mesajı verildikten 2 gün sonra sistemde göründü. sizinki hemen göründüyse deneyin isterseniz olabilir.

arkadaşlar, kartın ücreti yok. ilk 50 bin tamamlandıktan sonrakiler içn ücret olacak. detaylı bilgiyi anakonuda bulabilirsiniz ;)
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum söz konusu, 2 ayrı bankadan 1000 tl kadar düşürdüm ama hala kart değerlendiriliyor yazıyor bir hafta oldu.. Ne yapacagım bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

Bende de aynı durum söz konusu, 2 ayrı bankadan 1000 tl kadar düşürdüm ama hala kart değerlendiriliyor yazıyor bir hafta oldu.. Ne yapacagım bilmiyorum

2 hafta daha beklersin yaklaşık.Muhtemelen sorguları belirli aralıklarla yapıyorlar.
    Bende diğer kartlardan düşüş yaptıktan 3 hafta sonra basıldı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperen.md kullanıcısına yanıt
    pazar günü nu sistemle başvurdum kredi kartına ama hala değerlendiriliyor yazıyor. yoruldum beklemekten. neyi değerlendiriyorlarsa artık.huzlarndırmak için ne yapmak lazım acaba. müşteri hizmetlerini aradım ama nafile.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.