Şimdi Ara

4 günde CEPTETEB Kredi kartı sahibi olmak V.2.0. (GÜNCELDİR) KART ÇALIŞIYOR. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
12
Favori
24.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerrr92

Limitleri ayirma sansimiz yokmu acaba

Malesef. Ancak arttirim talebinde bulunabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman teb bonus kredi kartimi iptal ettirip cebteteb kredi kartimi kullanirim kart isletim ucreti odemem

• Cepteteb demeyin bana kredi kartı kreteri yok
    Önce sadece card finansım vardı 3000 limit,başvuru yaptım kabul edilmedi.
    Card finans limiti 6000 e çıkardığı halde,odeabank 3000 limitli card yolladı
    Teb 100 tl limit bile veremedi

• selamlar

konuyu yeni gördüm, bende bilgi vereyim arkadaşlar

geçen hafta cuma günü web'den cepteteb başvurusu yapmıştım, dün işyerime teb temsilcisi geldi başvurum yapıldı ve 1 saat içinde işlem bitti. akabinde cepteteb uygulamasından kredi kartı başvurusu yaptım az önce, onaylandığına dair mesaj geldi şimdi ve 10000 tl limit verilidiğini ama yasa gereği başka bankada kredi kartım olduğu için limiti 4000 tl olarak sınırlandırıldığını yazıyodu.

garanti bankası flexi kartım var 8000 tl limitli, ki bu karttan kurtulmak için teb'e geçtim. kartı kapattıktan sonra limit artışı istesem bu da mümkün görünüyor.

sorun yaşayan arkadaşlarda neden böyledir bu da ayrı saçmalık.
  • null sorununu çözebilen var mı aynı hatayı alıyorum
  • Eksik belge yazıyor bende. Aynı yazıyı gören var mı?
  • Hesap vardı başvuru yapayım dedim kimlik bilgileri uyuşmamakta diyor.0850yi ara diyor. Müşteri hizmetleri olmadan çözülmez mi

• quote:

Orijinalden alıntı: dextermorganfreeman

arkadaslar dun kredi kartina basvurdum ogrenciyi isaretleyip ayni zamanda meslege programci analist yazarak. 1250 tl de gelir gosterdim. bu sabah baktigimda olumsuz sonuclandirmislar basvuruyu. ardindan forumda ogrenci olarak yazanlara kart verilmedigini gordum. sabah bir daha basvurdum yine programci olarak fakat bu sefer ogrenci yerine ozel sektor calisanini isaretledim. gariptir ki bu sefer basvururken gelir falan yazmami istemedi ama. acaba dunku kayitlardan mi cekti direk bilgileri? he bi de bank asyadan 500 tl limitli kredi karti var, cok duzenli degil odemeleri ama cok da aksatmadim.

Bank asyadan kartım var demişsin.dışarda mısın içerde mi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.