Şimdi Ara

'12 Kia Rio CRDİ Fancy İncelemesi (Tüketim verileri 2. sayfada) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
34.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Eline sağlık,emek vermişsin güzel de inceleme olmuş.

Güle güle,kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Tesekkurler hocam .
    Allah kimsenin tekerine tas degdirmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğine sağlık güzel inceleme olmuş.Rio değeri bilinmeyen araçlardan biri özellikle Sporty donanımlı görünce uzun uzun süzüyorum. Jantları,led stopu,sunroofu ile filan çok hoşuma gidiyor.
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Emeğine sağlık güzel inceleme olmuş.Rio değeri bilinmeyen araçlardan biri özellikle Sporty donanımlı görünce uzun uzun süzüyorum. Jantları,led stopu,sunroofu ile filan çok hoşuma gidiyor.

Tesekkurler Can Abi.Evet sporty mukemmel ama o paraya çıksaydık kesinlikle ceed alirdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Hayırlı olsun.

Tesekkurler hocam.

• Hayırlısı olsun , aracın dış görünüşü güzel de aslında içi biraz daha albenili...Yani içinden resimle sunum biraz daha hoş olabilir.Mesela supervision gösterge ne demek. Arka diz mesafesi yeterli mi ? arka görüş mesafesi denilen kadar sıkıntı oluşturuyormu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erensan

Hayırlısı olsun , aracın dış görünüşü güzel de aslında içi biraz daha albenili...Yani içinden resimle sunum biraz daha hoş olabilir.Mesela supervision gösterge ne demek. Arka diz mesafesi yeterli mi ? arka görüş mesafesi denilen kadar sıkıntı oluşturuyormu...

Öncelikle Tesekkur ederim hocam.
    Sorulara gelirsek;
    Öncelikle ici kesinlikle Hos ve kaliteli duruyor.Ergonomik herhangi bir Sikinti yok.Sadece ilk zamanlarda direksiyondaki düğmeler Sikinti yaratabilir ama zamanla gecen seyler bunlar.
    Supervision gosterge;Hiz göstergesinin ortasında yuvarlak buyuk bir bilgi ekranı var.Buradan yol bilgisayarı işlevleri,Sicaklik,herhangi bir uyarı veya bilgilere erişilebiliyor.Panel olarak göstergeler gayet okunakli.Esp düğmesinin yanından parlaklık ayarları yapilabiliyor.Acikcasi bu göstergeler Araci daha albenili kılmış denebilir.
    Arka diz mesafesine gelince;on koltuğu en geriye çektiğinizde arkaya 1.60'lik kisi giriyor.Bu arada koltuk en gerideyken one tahminen 1.90-95'lik biri oturabilir.Ben 1.81'im ve koltuk gerideyken torpido ile dizlerimin arası bayağı bir mesafe kalıyor.Sonuc olarak diz mesafesi iyi diyebiliriz.
    Arka görüş olarak cam küçük ve c sütunu biraz kalın.Guncel olarak clio ile karşılaştırırsak clio'dan bir tık iyi denebilir.Ayrica geniş yan aynalarda arka görüşe yardımcı oluyor.

• Aracınız hayırlı olsun çok yakışıklı duruyor.
    Merak ettiğim nokta o paralara çıkınca (veya + 1-2 bin tl ile ) boşline dizel ceed alınamıyormu?
  • Allah kaza bela vermesin. Güzel araç
  • Aracaınız Hayırlı olsun.
    Bizde bir ara düşünüyorduk aynı aracı fiyatı bize uymadı ama araç b sınıfın en iyilerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Aracınız hayırlı olsun çok yakışıklı duruyor.
    Merak ettiğim nokta o paralara çıkınca (veya + 1-2 bin tl ile ) boşline dizel ceed alınamıyormu?

Hocam Ayni şeyi bende düşündüm ama bütçemizin en üst sinirindaydik.Yani imkanımız yoktu.
    İyi dilekleriniz icimi Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Allah kaza bela vermesin. Güzel araç

Tesekkurler Yunus Abi

• quote:

Orijinalden alıntı: alcnern

Aracaınız Hayırlı olsun.
    Bizde bir ara düşünüyorduk aynı aracı fiyatı bize uymadı ama araç b sınıfın en iyilerinden.

Tesekkurler.

• hayırlı olsun. iç resimleri de olsaydı iyi olurdu
  • hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

hayırlı uğurlu olsun.

Sagolun hocam.Daha iyileri sizin olsun.

• Guzel bir tercih yapmışsınız. Güle güle kullanın. Yeni clio nun tasarımını buna benzetiyordum. Clio almamakla cok şey kaybetmemişsniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 24 Aralık 2012; 15:44:33 >
  • hayırlı olsun, güzel tercih olmuş.. cliodan ikinci el dışında çok daha iyi bir araç
    ama fiyat olarak dizel ceed 46000 gibi bir rakam görmüştüm ben mi yanlış hatırlıyorum, arada çok ta fiyat farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Guzel bir tercih yapmışsınız. Güle güle kullanın. Yeni clio nun tasarımını buna benzetiyordum. Clio almamakla cok şey kaybetmemişsniz

Clio alsak r-link 4 cam oto. Vs icimde ukte kalacaktı.Boylesi iyi oldu
    İyi dilekleriniz icin Tesekkurler.

quote:

akıllıdeli06

Bayide sakayla karışık 46 bine ceed sormuştum ama paramız yetmeyeceği icin ustelemedik
    iyi dilekleriniz icin Tesekkurler

Edit:eksik mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz. -- 24 Aralık 2012; 16:26:52 >

• Hayırlı olsun arkadaşım. :)

Çok yakışıklı ve kaliteli bir araç almışsınız.

İç mekan, özellikle de direksiyon simidi-hız sabitleme sistemi ve göstergeleri net olarak görebileceğimiz iç mekan fotoları da isterük.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.