Şimdi Ara

'12 Kia Rio CRDİ Fancy İncelemesi (Tüketim verileri 2. sayfada) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
34.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haluk 23

Hayırlı olsun arkadaşım. :)

Çok yakışıklı ve kaliteli bir araç almışsınız.

İç mekan, özellikle de direksiyon simidi-hız sabitleme sistemi ve göstergeleri net olarak görebileceğimiz iç mekan fotoları da isterük.

Cok Tesekkur ederim Haluk Abi.

Maglum ogrenci oldugum icin arabayla pek iç ice olamıyorum.Foto konusunda Cok planlarım vardi ama tutmadı Malesef.En yakın zamanda eklemeye çalışırım.

Not:Haluk Abi severek takip ediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu aracın jantlarını beğenmeyen bi tek ben miyim acaba!
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

bu aracın jantlarını beğenmeyen bi tek ben miyim acaba!

Evet Cok iyi olduğu söylenemez ama kotu de değil.
    Bende sporty'nin 17' liklerini begenmemistim mesela.Sanayide takılmış gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

bu aracın jantlarını beğenmeyen bi tek ben miyim acaba!

Evet Cok iyi olduğu söylenemez ama kotu de değil.
    Bende sporty'nin 17' liklerini begenmemistim mesela.Sanayide takılmış gibi duruyor.

yanlış anlama ben bu aracı çok beğeniyorum.hatta ilk çıktığı zamanlarda konusunu bile açmıştım ama jantlar olmamış.aracı hiç göstermiyor hatta aracın güzelliğini gölgeliyor gibi geliyor bana.Accent blue yada yeni İ20 deki alaşım jantları koysalar daha iyi olurdu bence.bu arada aracınız hayırlı olsun

• quote:

evilonthemove

Yanlis anlayacak bir şey yok hocam haklısınız.Biraz sonuk olduğu doğru.

Blue prime'daki jantlarda gayet Hos.

İyi dilekleriniz icin Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

42 milyara kia dizel b sinifi araba ,donanimli felen anladikta bide kredi ceksen olcak 50 milyar , polo bosline 1.2 ile arasinda 15 milyar fark var , alana hayirli olsun ama bu fiyatlara arac almak bana hic mantikli gelmiyor ......

+1

• Merhaba,

1.25 motor Fancy için Trafik sigortası dahil 36.000 TL anlaştım. Dizel araç ile arasındaki farkı amorti edebilmek için kaç km. yapmam gerekiyordu. Benim hesaplarda 100.000 km görünüyordu. Senede 15.000 km ancak giderim. Hesabım doğru mudur ?

Dizel ortalama ; 4.3 lt --- 4,18 TL/lt = 100 km de 17,9 TL
    Benzin ; 5.1 lt---4,65 TL /lt = 100 km de 23.7 TL

100 KM 5,8 TL fazla yakıyorum.

6000 TL için /( 5,8 TL/100 km) = 103.400 km de amorti gibi...yanlışmıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensan -- 24 Aralık 2012; 21:01:59 >
  • Hayırlı uğurlu olsun güzel seçim...
    Allah kaza, bela vermesin ama Skoda Rapid'in de gelmesini bekleyip inceleme yapsaydınız daha iyi kanaate varırdınız ama aracınız da çok hoş, maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erensan

Merhaba,

1.25 motor Fancy için Trafik sigortası dahil 36.000 TL anlaştım. Dizel araç ile arasındaki farkı amorti edebilmek için kaç km. yapmam gerekiyordu. Benim hesaplarda 100.000 km görünüyordu. Senede 15.000 km ancak giderim. Hesabım doğru mudur ?

Dizel ortalama ; 4.3 lt --- 4,18 TL/lt = 100 km de 17,9 TL
    Benzin ; 5.1 lt---4,65 TL /lt = 100 km de 23.7 TL

100 KM 5,8 TL fazla yakıyorum.

6000 TL için /( 5,8 TL/100 km) = 103.400 km de amorti gibi...yanlışmıyım...

Hocam hesabınız doğru olmakla birlikte soyle bir durum da var;
    Fabrika verileri sizi yaniltabilir.Ozellikle sürekli sehir ici kullanımda tüketimde artıyor.Bu fark bir miktar açılabilir.Birde Eger 5 yıldan fazla binmeyi düşünmüyorsanız ikinci elde benzinli Arac biraz sikinti yapabilir.
    Bu olumsuzluklar olsa da 15.000 km icin benzinli mantikli.Her ne kadar bizim yaptığımız km. Sizden Dusuk olsa da alİskanliktan dolayı dizel ile devam kararı aldık.
    Ayrica 1.25 motor ile ilgili olumlu görüşler okudum.Gayet tatminkar olduğunu dile getiriyorlardı.Size de simdiden Hayirli olsun

@Passenger
    Öncelikle iyi dilekleriniz icin Tesekkur ederim.
    Hocam sedan Arac düşünmüyorduk.Fazladan bir çantaya ihtiyacımız yoktu bu yüzden sedan bir arabaya hiç yöneltmedik.
    Bir de aile olarak aceleci bir yapımız var.(her ne kadar clio pesinde koşmuş olsakta)Bekleme olayına ailemin sıcak bakacağını düşünmüyordum.Zaten gerekte kalmadı.

• http://www.youtube.com/watch?v=lnNyvonRE0U

Start Stop hariç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensan -- 25 Aralık 2012; 22:32:54 >
  • B sınıfı hatcback araçlar içinde,fiyatı yüksek görünmesine karşın bunu donanımıyla telafi etmeye çalışan,güzel bir dizayna sahip değerlendirilmesi gereken seçeneklerden biri.
  • Hayırlı olsun. İç fotoğraflarınıda bekleriz. 10 plaka balıkesir'desiniz sanırım.
  • Sınıfındaki en güzel otomobillerden bir tanesi, forum da bu kadar az konuşulması çok enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Hayırlı olsun. İç fotoğraflarınıda bekleriz. 10 plaka balıkesir'desiniz sanırım.

Tesekkurler hocam.İleride iç mekan fotoları eklemeye çalışırım.
    Ayrica evet balikesirdeyiz

• quote:

quote:

Hayırlı olsun. İç fotoğraflarınıda bekleriz. 10 plaka balıkesir'desiniz sanırım.

O zaman Bandırma'dan selam.

• Hayırlı olsun. Üst paketinin jantları güzel gerçekten.
  • quote:

quote:

quote:

O zaman Bandırma'dan selam.

Bizdende Bandırma'ya selamlar hocam

@Shift41
    Tesekkurler.

• Aracınız hayırlı uğurlu olsun bende 1.25 fancy kullanıcıyım, Yorumlarınızın hepsine katılmakla birlikte dizel versiyonun 0-100 fabrika verileri nasıl olduysa hatalı.

Aşağıda videosunu paylaşıyorum arzu ederseniz baş sayfaya alırsınız. Ortalama 12 sn lik bir 0-100 e sahip. Ayrıca videonun sonunda fren testi sonuçları var, sonuç 40 saniyenin üstünde ve kötü. Yalnız bu kesinlikle lastiklerden kaynaklanıyor. Fabrika çıkış lastikleri ABS sistemini daha kolay devreye sokabildiğinden fren mesafesi uzuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formalist -- 4 Şubat 2013; 0:18:41 >

• quote:

formalist

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Sizin aracınız da hayırlı uğurlu olsun.

e-otodergi'nin test videosunu bende izledim.Fabrika verisi bana inandırıcı gelmiyor.Ama pratikte bir sıkıntı çıkarmadığı için çok üstelenmedim.

Eski aracımız ABS'siz getz olduğu için fren mesafesi bizim yüzümüzü oldukça güldürüyor.Zaten başka araçlardada bu rakamda sapmalar olabildiğini görmüştüm.
  • güzel bir inceleme olmuş, teşekkürler.

Araba hakkındaki görüşlerime gelince sınıfının yeni clio'dan sonraki en güzel aracı ama bu araca istenilen fiyat çok yüksek, bu da satış rakamlarına yansıyor zaten. Aracınız hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.