Şimdi Ara

12 ler faliyet raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gencler devamsizligi cok olanlar ve izinleri bitenler , genclik ve spor dan faliyet raporu vs aliyorlarmis , e okulda ne izin ne de devamsizlik yerine geciyor , f harfi ile kayitli sisteme., bu sekilde kullanan var mi gencler , sakata gelme gibi durumlari olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben okuluun basket maçlarına gidince yazılıyordu öyle. Sınırsız hakkınız oluyor. Benim geçen sene 25 e yakın faaliyet devamsızlığım vardı. Bu sene de çok iş görür ama senin dediğin gençlik ve spor sana niye faaliyet raporu versin ki? Okul ile alakalı bir müsabakaya katılman veya federasyonlarla ilgili bir müsabakaya katılman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBrown

Ben okuluun basket maçlarına gidince yazılıyordu öyle. Sınırsız hakkınız oluyor. Benim geçen sene 25 e yakın faaliyet devamsızlığım vardı. Bu sene de çok iş görür ama senin dediğin gençlik ve spor sana niye faaliyet raporu versin ki? Okul ile alakalı bir müsabakaya katılman veya federasyonlarla ilgili bir müsabakaya katılman gerek.

hocam , il veya ilcedeki genclik ve spordan alinacak olan faliyet raporu icin belirli bir sporda aktif gostermen onemli degil , sinava girecegini soyluyorsun durumu anlatiyorsun , sana belge veriyorlar bu belgeyi mudure imzalatiyosun sisteme f olarak giriyorlar , 60 70 gun bu sekil faliyet alanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JBK

quote:

Ben okuluun basket maçlarına gidince yazılıyordu öyle. Sınırsız hakkınız oluyor. Benim geçen sene 25 e yakın faaliyet devamsızlığım vardı. Bu sene de çok iş görür ama senin dediğin gençlik ve spor sana niye faaliyet raporu versin ki? Okul ile alakalı bir müsabakaya katılman veya federasyonlarla ilgili bir müsabakaya katılman gerek.

hocam , il veya ilcedeki genclik ve spordan alinacak olan faliyet raporu icin belirli bir sporda aktif gostermen onemli degil , sinava girecegini soyluyorsun durumu anlatiyorsun , sana belge veriyorlar bu belgeyi mudure imzalatiyosun sisteme f olarak giriyorlar , 60 70 gun bu sekil faliyet alanlar var.

Böyle bir durum olsaydı herkes kullanırdı, emin misin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JBK

quote:

Böyle bir durum olsaydı herkes kullanırdı, emin misin?

eminim hocam kaynak bizzat arkadaslarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.