Şimdi Ara

12 Monkeys (2015 - 2018) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
23
Favori
17.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    devam edersin büyük ihtimal. sürükleyici sayılır
    tahmin için daha çok erken demedi deme :-)
  • EFSANE BÖLÜMDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

ULAN İYİCE KAFAM KARIŞTI BUNUN OĞLU NİYE BUNLARI YAPSIN ? O KISA SAÇLI KADIN NİYE İNTİKAM ALMAK İSTESİN ? COLE NASIL GİDECEK 2163 YILINA. VEYA COLE NEDEN HER ŞEYİ AÇIKLAMADI. JENNİFER COLE'UN DEDİĞİ CÜMLEYİ NASIL HATIRLIYOR ?
  • İlk bölümünü izledim henüz gayet iyi idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karbonat eroll kullanıcısına yanıt

tanik var olmak icin boyle bir oyun oynamis olabilir. Her zaman 1-0 ondeydi sonucta.
    O kadin olmasina sasirmadim cunku hatirlarsan kendini sorguluyordu.

• ilginç final oldu. şimdi witness

cole'un çocuğu mu yani? o çocuk nasıl oluyor, o evdeki olaylar hiç yaşanmadı çünkü. gerçi cassie herşeyi hatırladı orası da ilginç.
  • İyibir Dizi ve film izleyicisiyimdir. bir çok baş yapıt gördüm kimi haketti kimi hak etmiyordu ama bu dizi varya bu dizi bir çok ''İyİ'' izleyicinin en iyi dizi listesinde ilk 5de oynar.

Flastır arrowdur bilmem ne tomorrowdur gibi dizileri izleyen kitleler neler kaçırdıklarından haberleri bile yok .Sadece isimden ve ergenlerden kazanan dizilerin bu tür baş yapıtların önüne geçmesi beni oldukca üzüyor umarım dizi nice sezonlar görür ve beyin yakmaya devam eder ;)

Enson Prison Break de yaşadığım duyguyu yaşağı yukarı buradada yaşıyorum.
  • Efsane dizi....Beyin hücresi öldüren değil,Beyin çalıştıran dizi!

22.yüzyıl için baya bütçe lazım bu dizi için.Çok masraflı olucak yeni sezon :)
  • Abartmaya gerek yok. Bunu 10'a katlayacak bir sürü yapım var. Bunu ilk 5'e koyan Arrow ve Flash dışında dizi izlememiştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel final oldu yine son anda şaşırtmayı başardılar
  • diziyi bilmiyorum ama filmi harikaydı oyuncuları falanda bilmiyorum umarım güzeldir
  • Vay anam vay Serhat neler döndü ya tadında bir bölümdü.
    Off 3.sezonu bekle dur şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

ilginç final oldu. şimdi witness

cole'un çocuğu mu yani? o çocuk nasıl oluyor, o evdeki olaylar hiç yaşanmadı çünkü. gerçi cassie herşeyi hatırladı orası da ilginç.

Akıl hastanesindeki abla kendisini bulup, zihnine girmesini söylüyordu. Belki de fiziksel değil zihinsel bir yolculuk yaptı şey, yani her şey yaşandı. Orayı ben de tam anlayamadım.
    Fizikçi arkadaşlardan açıklama bekleniyor

• 2.seznu bitirdim filmini izlemedim daha önce izlesem mi yoksa dizinin tamamen bitmesini mi bekleyeyim :D
  • Kimse yazmamış sanırım 2*13'deki
    primary
    95 yapımı filmdeki Dr. Railly'di. Güzel bi ayrıntıydı.

Onun dışında karıştırdıkça karıştırdılar olayı
    çocuk gitti diye üzülürken Witness oldu çıktı başımıza. Zaten dizide başımıza ne geliyosa çocuklardan geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

2.seznu bitirdim filmini izlemedim daha önce izlesem mi yoksa dizinin tamamen bitmesini mi bekleyeyim :D

diziyle filmin alakası yok sayılır istediğiniz şekilde izleyebilirsiniz.

• Kısa sürede güncele yetiştim. Hep aynı olaylar olmaya başladığından dolayı sıkılmaya başlamıştım taa ki son 3 bölüme kadar. Gelecek sezon daha guzel olacak. 3. Sezon ne zaman gelecek ?

• karbonat eroll kullanıcısına yanıt

JENNİFER zamanın her varyasyonunu hatırlıyor. o sarı saçlı doktor kadını öldürmek için gititğinde her tekrar günün hatırlıyordu.
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    bilimkurgu dizisi yokluğunda iyi giden izlenen bir dizi. Tabi kimse kalkıp bir fringe diyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

ilginç final oldu. şimdi witness

işte bu zaman yolculuğu konu dizi yapılınca bazı mantık hataları yada açıklanmayan şeyler oluyor.
    bu çoçcğun hala var olması mantık hatası. Haa derlerki zman yolculuğu için kullandıkları ilaçlar onları kaybolan zmanı da hatırlatığı gibi oluşan fiziksel durumları da aynı bırakıyor o zaman bir nebze tamam diyebiliriz. İşin şaka tarafıda var günümüzde MR makinasına hamile koymazlar çoçuk radyasyon almasın diye bu bebeğin birde zman yolcuğu yaptığını düşünürsek yediği radyasyon ile piiskopat olup geçmişe kafa tuttuğunu düşünebilirz.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Öyle bir şey değil. O bir primary yani birincil biri. Her şeyi önceden görüyor. Tam izlemedin galiba diziyi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.