Şimdi Ara

12 Monkeys (2015 - 2018) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
23
Favori
17.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben iyi izledim de sen iyi okumadın yazdığımı galiba ben aksi birşey yazmadım .

birincil olduğu için zamanda olmamış sayılan herşeyi hatırlıyor biliyor hatta öncesini biliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

tamamda sen olayı yanlış anladın öncesinde filan olmuyor bu kız öncesini görüyor. bu ikisini ayırt et.
  • karbonat eroll kullanıcısına yanıt
    Heheh bas git şurdan dizi konusunda bile artistik yapıyorsunuz laftan da anlamak yok okuduğunu da bas git.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Bak bak laflara bak benim yaşımı nereden biliyorsun da böyle konuşabiliyorsun terbiyesiz ! Bir dizi için neler diyor şuna bakın. İlk mesajı sen attın bide bana. ATMASAYDIN O ZAMAN !

Blok+Şikayet
  • Dizi baya güzel gidiyor. Okuyanlar da benzetecektir, Stephen King'in çok sevdiğim Kara Kule serisini andırıyor, zaman yolculukları, 60'lara 70'lere gitmeler, Witness-Crimson King, kızıl orman-kızıl güller:) gibi benzerlikler hoşuma gidiyor. Hikayenin sonu benzeyecek mi bakalım.

Yalnız hikaye anlatımı ile ilgili ikna edici gelmeyen 2 şey var;

Witness Cole ile Cassie'nin evladıysa, kendi hayat çizgilerinde, çocuğu yapmadan önce, bunca sezondur defalarca ölümden kıl payı kurtulmaları, hatta zaman zaman ölmelerinden -ki bunların sebepleri çoğu zaman witness'ın yönettiği organizasyon- şu anlamı çıkarıyorum: Bu witness'ın doğması büyük şans eseri olmuş, büyük mucizeymiş. Helal olsun kıl payı ana rahmine gelebilmiş.

Bu primary'ler denen elemanların primary olmasının dizi senaryosu içinde mantıklı bir açıklaması yapılmış mıydı? Nerden geliyor bu geçmiş ve gelecekte olan şeyleri görme olayları? Sonuçta bu bir süper kahraman veya çizgi roman dizisi değil ki özel güçleri olsun.

• Nasil filmindeki gibi kalite var mi oyunculuk nasil

• Izlemeye basladim bugun. Konu efsanr gercekten ilk bolumde iyidi bakalim surukleyici ve akiskan dizi gibi duruyor

• ilk 2 bölüm film tadındaydı. güzel gidiyor bakalım konuyada girdik filmindeki gibi boşluklar yok şuan
  • Sezon 3 2017 de başlayacak diyorlar. Kesin tarih belli oldu mu?

• 8 şubat 2017.

şu diziyi beğenmeyen arkadaşlarla aynı oksijeni solumak istemiyorum.
  • Ben bekleyemiyorum ya meraktan ölücem. Ben de bütün arkadaşlarıma diyorum izleyin diye. Diğer bilindik dizileri izliyolar. Onlardan kat kat güzel bu aslında. Biraz daha tanıtım lazım bu diziye.

• steps14 kullanıcısına yanıt
    ben de bir çok kişiye öneriyorum. özellikle de kardeşime ama genelde daha popüler dizilere kayıyorlar. kardeşime diyorum nasıl bişey arıyorsun diye. madde madde söylüyor. ben de diyorum işte izle yine de geçiştiriyor. bir izlese kesin bayılacak ama işte bu dizi ne yazık ki yeterince popüler olamadığı için göz ardı ediliyor. ilk duyurulduğunda sırf filminden dolayı başlama kararı aldım ve kısa sürede bağladı kendine. kurgu mükemmel, boş bir bölümü de yok. fazlaca da kafa çalıştırtıyor. daha ne olsun anlamıyorum.
  • Başka önerebileceğin dizi var mı? Bu aralar baya boş vaktim var. Kendim arayıp bulması zor geliyor.

• steps14 kullanıcısına yanıt
    nasıl bir şey aradığına göre ne tavsiye edeceğim değişir. ama ilk aklıma gelenler şöyle sıralayayım. sen bakar izlemediklerinden türü ve konusu hoşuna gidenlere göz atarsın.

sherlock, person of interest, lucifer, gotham, jonathan strange & mr norrell, mr robot, chosen, fringe, dracula (tek sezon sonunda iptal oldu ama çok güzeldi), elementary (sherlock un american uyarlaması. bazı ciddi değişiklikler olsa da güzel bence.), forever (ilk sezon sonunda iptal oldu. polisiye olsa da ilginç bir yanı vardı.), frankenstein chronicles, doctor who (ilk sezonlar efektler falan kötü gelebilir ama cidden şans vermek için 3. sezon 10. bölüm olan Blink adlı bölümü izle. sevmezsen sana göre değildir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnuviel37 -- 15 Ağustos 2016; 20:40:05 >
  • tnuviel37 kullanıcısına yanıt
    Ben bilim kurgu izlemeyi seviyorum. Fringe duyduğuma göre o tipte bir dizi. Tek tek bakıcam söylediklerine. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

8 şubat 2017.

şu diziyi beğenmeyen arkadaşlarla aynı oksijeni solumak istemiyorum.

Doğum günümde çıkıyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kalmış. Beklemeye değer bir dizi

• dr.railly'e hastayım yav

dizi fena değil. sınavlarım bitsin 2. sezonu izlicem.
  • Ses seda yok kimseden, konu başlığını (2015-) diye değiştirsek süper olur, ayrıca Witness o bizim
    ufaklıktı dimi
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.