Şimdi Ara

12 Monkeys (2015 - 2018) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
23
Favori
17.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

oyle sahne yok kastettiğim adamın verdiği o imaj..tabiki filmde en gucsuz adam bile 20 kişiyi halleder onemli olan o oyunucunun vereceği gerçekçilik..daha da aydınltayım bir jason stathamın kvga sahnesinde 20 kişiyi haklamasını garipsmeyiz cunku verdiği imajla bunu yapacagına ınanırız ama bir kemal sunalın 20 kişiyi hakladıgını goruruz ama o hava yoktur..kastettiğim buydu..adam sıradan..ya da termiantor 1 izlediysen orada sarah connor korumaya gelen kyle bak..adamın bir savaşçı olduguna ınanıyorsun..ya da bruce wills oynadıgı 12 maymun filmine bak..filmde bir agırlıgı var..bu dizide bence karekteri canlandıran kişi sönük kalmış..

Ben beğeniyorum hocam ses tonu falan ağır sakal sertlik katmış imaj iyi bence hareketler de iyi. Tabii filmi izlemedim bruce belki daha iyidir ama ne biliyim kel adamlar bana sert imaj vermiyo kaslarıyla sert imaj katabilir

• GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    izlemediysen bir an önce izle.. kellikle ne alaksı var hocam.. terminatordaki kyla kel değildi ama adam robotla savaşıorken bir an tereddütte bırakmıyordu seyirciyi..
  • Diziye basladim ve baya begendim bence gayet iyi bi dizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 12 bölüm mü olucak arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Sadece 12 bölüm mü olucak arkadaşlar ?

Belli değil daha ama ikinci sezon zor bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

• yoklukta gideri var, tek sezon olsun yeterli.
  • Güncele geldim, bence fena gitmiyor en azından merak ettiriyor.Fakat bu zamanda yolculuk çok sık olunca can sıkıyor, biraz daha olayları ön plana çıkarsalar daha güzel olacak.
    Suits'deki Katherina karakterine büyük sempati duymama rağmen, bu dizide Dr rolünde pek başarılı bulmadım ne yazık ki o da ayrı bir konu.
    İlk sezonu düzenli takip edeceğim, zaten saçmalarsa yayından kalkar.Saçmalamazsa keyifle seyrederiz

• 1x4

Kafa karıştıran bir bölüm olmuş. Makinenin hasar almasıyla yakın geçmişe giden Cole bir paradoks oluşturması lazım bunu neden atladılar hiç anlamadım önceki bölümlerde de zaman yolculuğuyla ilgili hataları vardı. Bir de tünel patlamadan önce Max nasıl diğer Cole'u görmedi biraz saçma bir sahneydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

1x4

Kafa karıştıran bir bölüm olmuş. Makinenin hasar almasıyla yakın geçmişe giden Cole bir paradoks oluşturması lazım bunu neden atladılar hiç anlamadım önceki bölümlerde de zaman yolculuğuyla ilgili hataları vardı. Bir de tünel patlamadan önce Max nasıl diğer Cole'u görmedi biraz saçma bir sahneydi.

Dizideki en bariz hata o patlama sahnesiydi, orada zaman çizelgesinde uyuşmazlık meydana geliyor.
    Max "Cole !" diye bağırıyor daha sonra çatışmanın ardından Cole 2 gün öncesine ışınlanıyor ve tekrar o sahne yaşandığında 2 adet Cole görüyoruz.Bu durumun yaşanabilmesi için ilk geriye yönelik ışınlanmanın daha önceden gösterilmesi gerekiyordu ve gösterilmedi.Seyirciyi şaşırtmak uğruna kurguda hata yapılmış.
    Nekadar anlatabildim orası ayrı konu, fakat kesinlikle timeline da hata mevcuttu.

Fakat izlemeye devam edeceğim ilginç bir şeilde bitti 4. Bölüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: orkuncand

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

1x4

Dizideki en bariz hata o patlama sahnesiydi, orada zaman çizelgesinde uyuşmazlık meydana geliyor.
    Max "Cole !" diye bağırıyor daha sonra çatışmanın ardından Cole 2 gün öncesine ışınlanıyor ve tekrar o sahne yaşandığında 2 adet Cole görüyoruz.Bu durumun yaşanabilmesi için ilk geriye yönelik ışınlanmanın daha önceden gösterilmesi gerekiyordu ve gösterilmedi.Seyirciyi şaşırtmak uğruna kurguda hata yapılmış.
    Nekadar anlatabildim orası ayrı konu, fakat kesinlikle timeline da hata mevcuttu.

Fakat izlemeye devam edeceğim ilginç bir şeilde bitti 4. Bölüm.

haklısınız hocam zaten oyunculuklar çok sırıtıyor bir de böyle hatalar olunca zevki kaçıyor. ama konusu gereği çok ilgimi çektiğinden izlemeye devam edeceğim

• son iki bölümde dizi toparladı biraz ama böyle giderse 2.sezon için pek umutlu değilim.
  • 4. Bolum gelmis hemn bakmak lazim

• la jetee var kısa film. bunların hepsinin babası. tavsiye ederim.

• 1x5

Night Room'daki ceset büyük ihtimalle Cole'un cesedi. Yanında garip hissetmişti dizinin finali falan bunun ortaya çıkması şeklinde olabilir. Ya da Katarina'nın geçmişe yolladığı elemanlardan biri olabilir. Odanın yakılmasından sonra dışarı çıkmaları çok komik geldi o kadar sıcaklık var direk çıktılar kapının kolundan tutup açtılar falan ilginç.

• İyi gidiyo iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1*5

Orta kalite bir bölümdü. Atraksiyon vardı ama heyecanlandırtmadı
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    ondan daha ilginci

yukardaki odada alevlerin çıkması için iki tuşaş aynı anda basılması gerektiğini söylediler hatta aşşağıdaki kişinin bunun için kendini feda edeceğinin o odadan çıkan virüs yanında bişi olmadığı söylendi ama bizimkiler gayet de ordan burunları kanamadan kurtuldular

artık diziyi sırf hata bulup eğlenmek için izliyorum. belki de filmden dolayı böyle düşünüyorum ama cast ve senaristler resmen çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: levellingdust

ondan daha ilginci

yukardaki odada alevlerin çıkması için iki tuşaş aynı anda basılması gerektiğini söylediler hatta aşşağıdaki kişinin bunun için kendini feda edeceğinin o odadan çıkan virüs yanında bişi olmadığı söylendi ama bizimkiler gayet de ordan burunları kanamadan kurtuldular

artık diziyi sırf hata bulup eğlenmek için izliyorum. belki de filmden dolayı böyle düşünüyorum ama cast ve senaristler resmen çöp

Aynen benmi bişey kaçırdım acaba o sahnede diye düşünüyorum

• Listeye aldım the strain den sonra izlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.