Şimdi Ara

12 Monkeys (2015 - 2018) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
23
Favori
17.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

daha adamı öldürürken ilk bölümdeydi galiba geçmişe benim yanıma geliosun demişti o da aklımda bence onu da unutcaklar geri gitmicek cole
  • Çok sakin bir bölümdü. Son sahne heyecanlandırdı biraz fakat dizi böyle giderse iptal olur. Dizi daha kötüye gidiyor senaryo'yu biraz daha heyecanlı kılsalar daha iyi bir dizi olur. Dizi de ne Dramlık ne Korku ne gerilim hiç bir şey yok tek virüse gitmeye çalışma artık biraz geliştirmeleri lazım.
  • Bugün yeni bölüm yok mu acaba ?
  • Hastalıklı virüslü pislik li filmleri dizileri çok seviyorum kaliteli bir yapıma benziyor oyuncular hello cello değil gibi, ayrıca ilk 2 bölüm 720p si düşmüş nete olmadı akşama ilk bölümü çakarım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Bugün yeni bölüm yok mu acaba ?

1x6 çıktı hocam dizibox'ta türkçe altyazıyla izleyebilirsiniz.

You are not Marty McFly Railly'nin ölmesi geleceği değiştirdi, Cole geri dönüp geleceği tekrar değiştirdi. Virüs Night Room'da değilmiş Truva Operasyonu çıktı şimdi de. Bu bölümü beğendim The Witness Cole olabilir çünkü dizinin sonunda sanki her şeyi ona bağlayacaklarmış gibi hissediyorum hep Night Room'daki ceset de odur demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 21 Şubat 2015; 21:10:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Bugün yeni bölüm yok mu acaba ?

1x6 çıktı hocam dizibox'ta türkçe altyazıyla izleyebilirsiniz.

You are not Marty McFly Railly'nin ölmesi geleceği değiştirdi, Cole geri dönüp geleceği tekrar değiştirdi. Virüs Night Room'da değilmiş Truva Operasyonu çıktı şimdi de. Bu bölümü beğendim The Witness Cole olabilir çünkü dizinin sonunda sanki her şeyi ona bağlayacaklarmış gibi hissediyorum hep Night Room'daki ceset de odur demiştim

Eyvallah wisdomcum.

Dizinin takipçisi pek yok galiba sürükleyeci aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Filmini izleyenler tavsiye edermisniz diziyi?

• WISDOM kullanıcısına yanıt

Ama Railly'nin hayal görmesini sağlayan şeyi içince Railly i Witness ı gördü orda benim kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Ama Railly'nin hayal görmesini sağlayan şeyi içince Railly i Witness ı gördü orda benim kafam karıştı

Zaten Cole değilmiş içimden hep o geçiyor bir yerde finali etkileyecek ama bence Şu eleman oynayacak büyük ihtimalle:

12 Monkeys (2015 - 2018)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 22 Şubat 2015; 18:55:36 >

• WISDOM kullanıcısına yanıt

Dizide Jeniffer ın daha etkin rol oynamasını istiyorum aslında ben Bide 1983 ü unutacak denmişti yukarda ama bu bölümde yine bir konuşma geçti onun hakkında 1-2 bölüme giderler oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yastik1 -- 22 Şubat 2015; 19:58:49 >
  • Grozny kullanıcısına yanıt
    reis filmini izlemedim ama diziyi bana göre bi anlatıyım konusu ilginç oldugu için şans tanımaya niyetlendim,bazı yerlerde mantık hataları olabiliyor oyunculuklarda çok iyi degil ama genede bi sonraki bölümü merak ediyom umarım anlatabilmişimdir.
  • Her bölümü de bu kadar güzel yapmayın lan.

Cidden dizi çok iyi gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

reis filmini izlemedim ama diziyi bana göre bi anlatıyım konusu ilginç oldugu için şans tanımaya niyetlendim,bazı yerlerde mantık hataları olabiliyor oyunculuklarda çok iyi degil ama genede bi sonraki bölümü merak ediyom umarım anlatabilmişimdir.

Hocam filmini izleyenler için Sürprizler varmı yoksa konu aynımı anlamında sormuştum

• Grozny kullanıcısına yanıt
    orayı kaçırmışım reis k.b :)
  • Çok güzel bir dizi. Zaten filminden biliyorum. Dizi çok iyi kurgulanmış ama.. Ama.. ama... O herifi nereden bulmuşlar arkadaş.
  • Dizi çok iyi, bugün başladım izlemeye, bence tutar bu dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48562487 -- 25 Şubat 2015; 22:42:09 >
  • Sevdigim tarzda bir dizi begenerek izliyorum ama konular basit isleniyor gibi.Sicramalarla,risklerle,makinenin isleyisiyle,zamanda geriye gidince ne kadar zamani olduğu konusunda vb. daha fazla bilfu verseler guzel olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

Sevdigim tarzda bir dizi begenerek izliyorum ama konular basit isleniyor gibi.Sicramalarla,risklerle,makinenin isleyisiyle,zamanda geriye gidince ne kadar zamani olduğu konusunda vb. daha fazla bilfu verseler guzel olacak.

Aynen öyle sıçrama gerçekleştikten sonra ne kadar süresi var net olarak söylemiyorlar. Birde zaman yolculuğu olayını yanlış işlemişler bence, şimdiki zamanın 2043 olması başlı başına saçmalık mesela neden ilerisinde ki zamanlar yok?
  • 1x7

Dizinin devam ettiğini düşünürsek bu olaylar virüsü yok etmeye yetmeyecek. Wexler'in bahsettiği 1987 yılındaki olaylara bağlanacak büyük ihtimalle sekizinci bölüm. Şu geçmişe gidip geleceği değiştirme olayı çok basit geliyor bana keşke hiç olmasaydı böyle şeyler başından beri. Bir de müzdeyken Cole'un garip davranışları sanki olacakları biliyor gibiydi kendimiz olalım falan dediği yer kafam karıştı. Sekizinci bölüm ilginç olacak. İlk sahne kızın eline kaynar su döküldü suya tutup bıraktı yav bir insan eline kaynar suyu o kadar dökse durabilir mi o şekilde, neyse bunlara alıştık.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 6 Mart 2015; 7:17:40 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.