Şimdi Ara

12 Numara Sayfası Nasıl Bu Kadar Eleştiri Yaptı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkes bilirki 12 Numara adlı taraftar sayfamız kulübün sayfasıdır ve her durumda takımı destekler.Bu sebepten dolayıda herkes bu sayfadan kulübün taraftarın gazını almak için kullandığı sayfa olarak bahseder.

Ancak dün Aykut Kocaman hakkında öyle şeyler yazdılarki resmen sayfa hacklendi diye düşündüm.Ben özellikle Fenerbahçenin paralı yorumcuları Gürcan Bilgiç ve Emre Bol gibi adamların bizim lehimize yorumlarını gördükten sonra sayfada böyledir diye düşünmüştüm.Ancak gerçekten bir hayli şaşırdım.Aykut Kocamana baya baya giydirmişler.

Benim aklıma direk şu soru geldi.12 Numara Sayfası Nasıl Bu Kadar Eleştiri Yaptı ? Yoksa içerde her ne kadar basına yansımasada baya bir sorunmu oldu bilemiyorum.Bana göre Aziz baya çıldırmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Segefendi -- 25 Ağustos 2017; 17:53:21 >

• Düşün durum o kadar kötü yalakalar bile isyanda .

Ali Koç çok büyük enkaz alacak eğer başkan olabilirse .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail58000

Düşün durum o kadar kötü yalakalar bile isyanda .

Ali Koç çok büyük enkaz alacak eğer başkan olabilirse .

Emre Bol ve Gürcan Bilgiç hala aynıydı hatta utanmasalar öveceklerdi
  • Ben bir iki dakika baktım Gürcan resmen övdü . Bu takım geçen seneden daha istekli önde oynuyor felan dedi kapat kapat dedim bıraktım izlemeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • '' Aykut Kocamana baya baya giydirmişler. ''

bende azizi eleştirdiler sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

'' Aykut Kocamana baya baya giydirmişler. ''

bende azizi eleştirdiler sandım

Hocam takımın gidişatı hakkında ve hocanın mevcut hali hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Yönetim tarafından yaptırıldı bence . 12 numara tepki çekmesin diye.Ve aykut a mesaj da olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi göz boyama, başka şey değil. Uyduruk bir transfer yapılsın hemen methiyeler düzmeye başlarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.