Şimdi Ara

12.sınıf/2021 tayfa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısalcıyım tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim hedef 5k ama birgün çok iyi çalışıyorum birgün hiç çalışmıyorum zamanında veya şimdi yaptıklarınızı paylaşabilirsiniz

• istikrar olmadıkça sadece hedef olarak kalır o kadar diyim

• o kadar doğru ki
  • Abi Aralık olmuş çalışamıyorum diyorsunuz ama hedef 5k diye konu açıyorsunuz.
  • letmeinnow L kullanıcısına yanıt
    Yani çoğunlukla çalışıyorum haftada çalışmadığım 2 gündür napayım vaz mı geçeyim:)
  • Dogovski D kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman işler sizin için iyi gidiyor demektir, böyle devam edin. Demek istediğim çalışamıyom yeaaa diye konu açıp hedef 5k demek mantıksız.
  • letmeinnow L kullanıcısına yanıt
    Anladim siziiii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim hedef de yaklaşık seninkinin 10 katı kadar bir sıralama. 50k istiyorum. Netlerin ne halde? Kimisi tytyi 11de halledip 12de aşırı rahatlıyor öyleyse çok da 7/24 çalışmamalısın bu zamanlarda. Şubat sonu gibi kampa girip sınava kadar çalışmalısın, en azından bence.

• üstteki arkadaşa katılıyorum ben 11 de bitirmiştim şu an baya rahat geçiriyorum ocakta 10 saate çıkarıcam

• Şu an 70-80 arası maalesef
  • Fuow kullanıcısına yanıt
    Keşke biraz hırslı olsaydım o zaman bitirseydim en azından yazın bitirseydim diyorum ama bitirdim diyimce yine bi yerden eksik çıkıyor anlamadım
  • Dogovski D kullanıcısına yanıt

Benim de tyt benzer 70i zorluyorum ama konularım daha yeni bitti denilebilir. Ocak a kadar 70lerde olmayı planlıyorum,umarım...

• İnanmak başarmanın yarısıdır netler nisan mayısta netleşiyor zaten omdan öncesinde hızlı artış oluyormuş hocam öyle demişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.