Merhaba bir adet amfim var arkasında input 12 V 5A yazıyor.Elimde 12V/300mA adaptör vardı onu denedim ama çalışmadı ses alamadım.Herhangi bir sorun olmuşmudur.Çalışması için 5A mi olması gerek .Bir de empedansı 8ohm-16 ohm yazıyor ben 6 ohm hoparlör denedim.Ondan dolayı ses vermemiş olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
Hoparlörle alakası olmaz ama adaptörden olabilir,zaten 300 ma çok düşük bir değer,muhtemelen o değeri de veremiyordur o adaptör.Zaten amfinin tam açılabilmesi için gerekli minimum bir değer vardır,onu sağlayamamıştır.Ya da kutuplarını ters bağlamadınız umarım?Eğer bağlantı doğruysa mesela 1 amperlik bir adaptör olsaydı çalışabilirdi ama sesini biraz açtığınızda kesme yapardı.Zaten 300 ma ile çalışsaydı bile sesini çok kısık açmanız gerekirdi ve uzun süre kullanımda adaptörü yakardınız.Çalışmaması da daha iyi olmuş.
Adaptör aldım şimdi amfi çalışıo fakat hoparlörleri bağladığımda uğultu var müzik duyulmuyo bile neden olabilir 8 ohm altında hoparlör bağlıyorum ondan kaynaklı olabilir mi?