< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
12 Volt DC motor, Volt - Amper ilişkisi (6. sayfa)
-
-
Evet tehlikeli. Kısa zamanda geri şişer. Değiştirin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geri şişmezki iğne ile batarya kabını deleceğim diyorum iki yerden
Madem bildiğini yapacaksın neden soruyorsun ? Geri şişer çünkü bende mecburiyetten denedim . Delik bir şekilde geri kapanıyor ve tekrar şişiyor. Dene gör
Gerçi aldım kaliteli bataryasını hafif şişik iyice şişince değiştireceğim 325 tl ye aldım
Mate 10 lite larda bu şişme sorunu varmış
Telefonun içini açmak için vida falan yok demi geçme kapak bıçağın keskin tarafıyla ayırarak açılırmı telefonun kapağı şimdi tamirciye gitsem 100 lira alır en az
Motora fan bağlama projesi ne oldu
Oldu o iş çakmaklık girişinden değilde aküden bağlantı yaptım dc dc hız dönüştürücü ile çalışıyor pervane ile motorun arka bagajında duruyor
bir öğrenci, kimya öğretmenine sodyumu suyla karıştırmak için izin ister. öğretmeni önce suyu 5 dakika karıştırması gerektiğini söyler. öğrencisi neden dediğinde ise o zaman içerisinde binayı terk edebileceğini söyleri. lityum bataryalarına yapılacak her müdahale, patlama ve yangın riski taşır. iğne batırdığında ise rik olmaktan çıkıp, gerçek olabilir. yada zehirli bir dumanda çıkartabilir.
-
merhaba dergül şimdi başka bir sorum olacak bende gold silver gs 6650 ışıldak var kendi bataryası 4 volt 1,6 amper bunu iptal edip söküp kapate yükseltmek için 4 volt 4 amper akü bağlasam ışıldağın içindeki düşürücü adaptör bu taktığım 4 volt 4 amper aküyü şarj edermi ve uyumlu olurmu kabul edermi ışıldağın adaptörü volt aynı amperi farklı bataryaların
veya bu olmuyorsa dc dc buck dönüştürücü var bende onunla olurmu ama ışıldağın içindeki adaptörüde mevcut bataryasınıda iptal etmek gerekir ozamanda ışıldağın iki ışık modu var biri düşük biri kuvvetli ben kapasite arttırıp kuvvetli ışıkta kullanmak istiyorum ışıldağı
gerilim aynı ise sorun olacağını sanmıyorum. şarj akımı sabit olduğu için, sadece şarj süresi artar.
-
birine sordum olmaz diyor akü yüksek kapasiteli olduğu için adaptörü yakar yada zarar verir diyor
şarj akımı sabit olduğu için kapasitenin bir etkisi olmaz ama akım sabitleyici devre yoksa tabi ki yanar.
-
ışıldak adaptörlerinde varmı akım sabitleme devresi
normalde ışıldağın içindeki devrede olması gerekir. tabi ışıldağın kalitesine göre değişir.
-
merhaba akım sabitleyici devre içinde yok diyelim bunun yerine akım korumalı priz alsam kullansam faydası olurmu ışıldağın adaptöründen 4 volt 4/5 amper akü şarj edilebilirmi içindeki bataryanın kapasitesi çok az 4 volt 1,6 amper
cevap verirmisin arkadaşım lütfen
akım korumalı priz yanlış bir tabirdir. asıl amacı gerilim dalgalanmaların yarattığı zararları önlemektir. şarj devreleri akım sabitleyici devrelerdir. çünkü bataryaların ve akülerin sağlıklı şarj olmaları için sabit bir akıma ihtiyaçları var. kalite farkları olsa da tüm şarj devreleri akımı sabitler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X