Şimdi Ara

12 Volt DC motor, Volt - Amper ilişkisi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
0
Favori
51.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    akım korumalı prizin faydası olmaz yani öylemi diyorsun ben fazla kapasiteli değilde 4volt 2,3 amper veya 2,5 amper akü alsam sorun olur mu 4 amperden vazgeçtim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    ozaman benim ışıldağın adaptörüdemi akım sabitleyici yüksek amper akü mesela 8 amper alabilir miyim ne diyorsun

dün niye öyle söyledin madem akım sabitleyicide akım sabitleyici olması gerekir dedin

ustaaam ne diyorsun konu ile alakalı son mesajlarımı okuyun lütfen

• Umıtguclu U kullanıcısına yanıt

şarj devreleri arasında kalite farkı var. bazıları entegreli akım regülatörü vardır bazılarında ise akım sabitleme işini daha basit devrelerle hallederler. kullandığın ışıldak konusunda varsayımsal konuşuyorum. görmediğim devre için kesin konuşamam.

amaaan vazgeçtim modifikasyondan bişeyler yapalım dedik olmuyor onu mevcut bataryasıyla kullanırız bende gold kama ışıldak aldım 80 saat düşük ışıkla 25 saatta kuvvetli ışıkla yanan 6,3 volt 3 amperlik ışıldak aldım urfadan geliyor

kandilin mübarek olsun bu arada selamlar

6 volt 3 amper ile 4 amper ışıldaklar aynı süre çalışıyor 4 amperlik daha uzun süre çalışması gerekiyor niye aynı süre peki

öncelikle senin de kandilin kutlu olsun. bu devrenin ve ledlerin harcadığı güçle alakalı bir durum. örneğin iki kişiden birisi yarım litrelik su şişesiyle yola çıkıyor ama suyu uzun aralıklarla azar azar içiyor. diğeri ise 1,5 litrelik su şişesine sahip ama her fırsatta bol bol içiyor. işte aradaki fark bu.

tekrar merhaba arkadaşım o akü kapasitesi düşük ışıldak vardıya 4volt 1,6 amper ben buna 4volt 8amper akü alsam ve uygun şarj aletinide alsam büyük aküyü şarj edip küçüğünün yerine bağlasam ışıldağın içindeki düşük akü devresini etkilermi bir sorun olurmu ışıldağın ac giriş yerini kullanmamak kaydıyla ne diyorsun bu fikire

• eğer olursa bu fikir yaparım

• arkadaşım son yazdığımı okurmusun

orijinal konektörleri kullanırsa, tak çıkar yapman, ağızlarını gevşeteceği için, bir süre sonra tam temas etmesine engel olacaktır. araya tak çıkar yapabileceğin kablo yerleştirmelisin.

12 Volt DC motor, Volt - Amper ilişkisi
  • Açıkladığım şekilde oluyormu

• İki adet 4 volt 1.8 amper batarya aldım yarın gelecek birde iki ucu artı eksi yarım metre kalın kablo krokodil lehim ettirdim birde kendi bataryasıyla 3 tane olacak devre ile eski batarya kabllosunun ortasından kesip ucunu açıp krokodilin bir ucunu oraya diğer ucunuda şarj ve deşarj için bataryalara bağlayarak kullanacağım 0.2 amper sorun teşkil etmez zannedersem

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.