Şimdi Ara

12 yaşında yazılım meraklısıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 12 yaşındayım seneye 7. sınıfa geçeceğim ve yazılıma aşırı derecede meraklıyım. Zaten nickim bu yüzden "yazilimmeraklisi12" Bu merakım 3. sınıftan beri olduğu için baya araştırma yaptım ve C# , visual basic ve javascript dillerinde önemli bir gelişme katettim. Visual basic de SQL veritabanı ile müşteri takip programı, javascript(unityscript) ile Unity3D oyun motorunda çeşitli oyunlar, C# ile de çeşitli Windows Form uygulamaları yaptım.

Geçelim soruma , ben yaptığım bu programları bu konuda paylaşsam (açık kaynak kodları ile birlikte) acaba bana fikir verebilir misiniz ? Veya yapıp bitirmiş olduğum programların açık kaynak kodlarını başkaları indirip faydalanabilir. Programlarımı burada paylaşabilir miyim ?

Fikir alışverişinin benim için de sizler için de yararlı olabileceğini düşünüyorum. Eğer paylaşmamda bir sıkıntı yok ise yarın öbür gün paylaşmaya başlayacağım.

Şimdiden teşekkürler.

• paylaş kimse sana niye kod paylaştın demez açarsın konu bu programın kodu budur diye
  • Peki teşekkür ederim :)
  • madem öyle 6. sınıftan beri programlamayla ilgilenen ben de sana birkaç tavsiye vereyim. (şu an lise3 olduk hakkımızda hayırlısı)

bu işlerden para kazanmak istiyorsan kaçarı yok android yada asp.net öneririm. // içerik hazırlamak zor olacağından hizmet sitesi aç ki iş görsün

ilerde linux düşünme ihtimaline karşı python ve java öneririm. //ben robotik ile ilgileniyorum tüm ucuz sbc ler arm tabanlı olduğundan linux candır demekten başka çarem yok.

kendine bir blog sitesi aç yada youtube için videolar çek. bunların tutmasına da gerek yok. kendini pekiştirmiş, iyice ezberlemiş olursun işi. (bakarsın adsensden de üç beş lira kaparsın)

son olarak da visual basic ve c#.net de sıkıntı yaşarsan özele beklerim. övünmek gibi olmasın basic ile tanışmam visual ile değil düz BASIC dili ile olduğundan basicim iyidir. üzerinde biraz da .NET serpiştirince güzel çalışmalar yapılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardunyocu

madem öyle 6. sınıftan beri programlamayla ilgilenen ben de sana birkaç tavsiye vereyim. (şu an lise3 olduk hakkımızda hayırlısı)

bu işlerden para kazanmak istiyorsan kaçarı yok android yada asp.net öneririm. // içerik hazırlamak zor olacağından hizmet sitesi aç ki iş görsün

ilerde linux düşünme ihtimaline karşı python ve java öneririm. //ben robotik ile ilgileniyorum tüm ucuz sbc ler arm tabanlı olduğundan linux candır demekten başka çarem yok.

kendine bir blog sitesi aç yada youtube için videolar çek. bunların tutmasına da gerek yok. kendini pekiştirmiş, iyice ezberlemiş olursun işi. (bakarsın adsensden de üç beş lira kaparsın)

son olarak da visual basic ve c#.net de sıkıntı yaşarsan özele beklerim. övünmek gibi olmasın basic ile tanışmam visual ile değil düz BASIC dili ile olduğundan basicim iyidir. üzerinde biraz da .NET serpiştirince güzel çalışmalar yapılabiliyor.

Peki çok teşekkürler gerçekten :) bi aralar blog sitem vardı oraya kendi yaptığım programları vs vs atıyordum ancak nedense blogger 3-4 ay içinde kapattı herneyse robotik ile ilgileniyorum demişsin arduino kartlerını biliyor musun ? belki duymuşsundur kartı programlayarak switchler ile herşeyi kontrol edebiliyosun RGB led vs. Ben onu da programlıyorum çok güzel şeyler yaptım duvara çarpmadan dönen araba gibi :) Visual Basic de de biyerde sıkıntı çekiyorum onu pm atarım yeniden çok teşekkürler.

• GitHub dururken neden burası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codem

GitHub dururken neden burası.

GitHub Sadece paylaşmak için değil mi ? Ben fikir alışverişi için de soruyorum eğer orada başkaları ile fikir alışverişi yapabileceğim bir platform var ise orada paylaşabilirim acaba var mıdır benim GitHub ile ilgili pek bir bilgim yok açıkçası.
  • GitHub detaylıca araştırmanı araştırmanı tavsiye ederim.Paylaşmak, versiyonlamak, fikir alışverişinde bulunmak için iyi bir platform.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codem

GitHub detaylıca araştırmanı araştırmanı tavsiye ederim.Paylaşmak, versiyonlamak, fikir alışverişinde bulunmak için iyi bir platform.

+1
  • Sen herhangi biryerede paylaş yeterli. Açıkcası merak ettim neler yaptığını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.