Şimdi Ara

21 yaşında hiç çalışmamış olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acayip canımı sıkıyor. Şu yaşta halen ailemin evinde yaşamak da beni çok üzüyor. Okulu üç yıl uzattım beceremediğimden bu yıl sınava gireceğim. En erken 26 yaşında falan mezun olacağım korkutucu bir durum benim açımdan. Hayata geç kalmak vs anlamında değil zaten hayattan hiçbir beklentim yok. Sadece o kadar uzun süre mesleğe başlamamış olmak canımı sıkıyor bayağı. Özellikle de 18-19 yaşında çalışan insanları görünce. Asla tembel, sorumsuz biri değilim ama çalışmak konusunda nereden başlayacağımı bilemiyorum. Bir üniversiteden mezun olmam şart ama işle üniversite aynı anda gider mi becerebilir miyim emin değilim. Nasıl iş bulurum filan onu da bilmiyorum pek. Küçük bir şehir yazmayı düşünüyorum nereden yarı zamanlı iş bulacağım ki? Akıl verir misiniz? Troll'lemezseniz sevinirim.

Ailemin evi demişim ama yaklaşık bir aydır çadırdayım deprem yüzünden. Her şey üst üste geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChristoBangalter -- 2 Mart 2023; 18:9:32 >

• Myp yatay neden yapmıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandım onu

• rockstarinyildizi kullanıcısına yanıt

Yok maalesef

• Amerika'da zengin fakir farketmeksizin aileler çocuklarını yaz tatillerinde ve part time garson, kasiyer gibi vasıfsız işlerde çalıştırır. Çocuk hayatı öğrensin, paranın ve geçinmenin ne demek olduğunu görsün. Çocuk yetişsin, kendi ayakları üzerinde durmasını öğrensin isterler.

Ailenin evinde yaşamak ayıp değil, utanılacak bir durum değil. Ama çalışmamak ayıp. Tabi öğrenciysen en fazla yaz tatillerinde veya part time işlerde çalışabilirsin. Bulduğun her işe gir. Tecrübe olur. 1 gün çalış bırak, yarım gün çalış bırak. Problem değil. Mesele o iş yerini görmek, işi tecrübe etmek.

• Kesinlikle haklısın hocam

• Ben boş büyüdüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27 yaşında işsiz olmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okulla beraber iş gitmiyor örgünde. Part time bulursan olabilir o da genelde gıda sektöründe mevcut. Çalışmayı gözünde büyütme en iyi çalışma beynini ve vücudunu çalıştırmaktır. Spor ve ders yeter sana

• Tembel değilim ayaklarını bırakmalısınız eğer biraz bile imkanınız olsaydı üniversite sınavında her indan çalışarak bir şeyler yapardı(sonuçta zeka ölçmüyo sınav)

Daha sonrasında 21 yaşındayım artık benden bir halt olmaz triplerinden çıkın bu sizi daha da zedeler ve hayatınızı yokuşa iteler

Eğer düzgün bir şekilde çalışırsanız ve süreci değerlendirirseniz hayatınızı gayette düzeltebilirsiniz

2 sene tip okuyup yks ye tekrar giren insanlarda var bence onlar açısından daha çok üzülün boşa uğraşılmış 2 sene...

Hayatınızda başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illsucceed -- 2 Mart 2023; 21:32:18 >
  • illsucceed kullanıcısına yanıt

Üzülünücek durumdayım o halde tıpta dördüncü senem bırakmayı düşünüyorum

Tavsiyeniz düzgün çalışın olmuş teşekkür ederim :D

• İşte ben de bundan korkuyorum insanlar nasıl vakit ayırabiliyorlar bilmiyorum açıkçası çalışanlar var aslında.

• ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

Neden bırakmayı düşünüyorsunuz ?

Örnekte tam cuk gibi oturmuşhdödjdms

• illsucceed kullanıcısına yanıt

Beceremiyorum okulu tıp okuyacak kapasite yok üç yıl sınıfta kaldım

• Cumartesi pazar tatili olmayan hiçbir yerde çalışma hayatının hatasını yaparsın. 15 bin liraya 6 gün çalışacağına, 10 bin liraya 5 gün çalış. cumartesi akşam geliyon, pazar işten geldiğin zaman uyanıyon haftanın yorgunluğuyla hiç tatilden bi şey anlamıyosun. oysa cuma akşam gelsen, banyo, yemek, biraz tv falan izledikten sonra uyusan ertesi gün akşam kalksan bile yine ertesi gün tatil oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 2 Mart 2023; 21:40:19 >
  • ehliyet var mı araba

• Shuzo S kullanıcısına yanıt

Ehliyet var araba yok

• ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

hocam sız zaten mahsus kalmıyormuydunuz devam etmemek ıcın ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.