Şimdi Ara

25 yaşında mezun olmak çokmu geç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erasmus yaptım bölüm hocam bir kaç dersi saymadı ikinci dönemden kafadan 1 sene gitti moralim çok bozuk.
    Müh fakültesi için çokmu geç 25 yaş?

• Evet millet 19unda mezun olup silikon vadisinde calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş geldin arkadaşım geç değil

Erasmus ne demek oluyor

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Öğrenci değişim programı. 1 veya 2 dönem yurtdışında anlaşmalı ünilerde eğitim görüyorsun.

Konu sahibine cevabım : Hayır geç değil.
  • Sana bagli. Dolu dolu gecirdiysen az bile muhendislik icin. kendimden biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Öğrenci değişim programı. 1 veya 2 dönem yurtdışında anlaşmalı ünilerde eğitim görüyorsun.

Konu sahibine cevabım : Hayır geç değil.

Hoş geldin arkadaşım bilgilendirme için teşekkür ederim

• 28'de bitireceğim ben öleyim demek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27 yaşında işsiz olmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • askere 26 da gıtsen 27 de gelcen
    orda 19 yasındakılere hızın gucun yetısmıcek..19 yasındakınden emır alıp dayak yıcen

27 de gelıp ıs bulamıcan.30 undan sonra ıs veren yok.kız desen hepsı 20 yasta evlenıyor

sana curukler kalcak.ıyı ararken yasın 40 olcak..40 dan sonra cocuklu kadın bulcan

para bırıkmıcek mıllet 40 da ev alır sen ev gecındırcen
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

askere 26 da gıtsen 27 de gelcen
    orda 19 yasındakılere hızın gucun yetısmıcek..19 yasındakınden emır alıp dayak yıcen

27 de gelıp ıs bulamıcan.30 undan sonra ıs veren yok.kız desen hepsı 20 yasta evlenıyor

sana curukler kalcak.ıyı ararken yasın 40 olcak..40 dan sonra cocuklu kadın bulcan

yaktın bitirdin be hocam gece gece.Nasıl yatıcam ben
  • en erken 22 de mezun olunuyor zaten hocam
  • quote:

En gerçekçi yorum bu olmuş

• 28 yasindayim daha okuyorum param olsa askere gitmem askerde dayak yiyecen diyenlere bakma 35 yasindakiler askere gidiyor yani iyi bir ise girersen toparlanirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

En gerçekçi yorum bu olmuş

manken gibi olan bir arkadas bunu yasadı

30 dan sonra is ve kız bulamadı. su an 45 yasında.cocuklu kadında istemiyor

• Dün mezun oldum 25 yaşındayım. Elimden gelse bir daha okurum.
  • değil. 28 yaşında iş başı yapan gördüm ben hayat herkese eşit değil.
  • 20 yaşında mezun olsan bile yine iş bulamayacaksın o yüzden takam kafana
  • 8 senede müh fakültesi bitirmiş biri olarak yorum yapayım.

Mezun olunca direkt olarak askerliği aradan çıkar. O büyük sıkıntı yaratır.
    18 yaşında adamlar seni ezecek diyen eziklere kafayı takma. Her koyun kendi bacağından asılır, nasıl davranırsan öyle karşılık görürsün.

İş yok diyen kişiler genel itibari ile kendini bir halt zanneden, burunları bir karış havada, tomarla para kazanacağını düşünen, gerçek dünyadan bir haber vatandaşlar.

Öncelik ile şunu unutma mühendislik okudun diye kendini birşey sanma zira besin piramidinin dibisin şuanda.

Efendi, ağzı laf yapan, nerde nasıl oturup kalkacağını biliyorsan iş yok gibi bir durum söz konusu değil.

Gelelim sonuca, geç mezun olmanın en kötü yanı, geç tecrübe kazanmaktır. Dolayısıyla, hem pozisyon olarak hemde maddi olarak senin ile aynı sene üni'ye girmiş olan insanlardan daha düşük bir statüde olacaksın. Yapacak birşey yok bu durumda. Azim edip insaların 2 senede kat ettiği yolları 1 senede geçmen gerekiyor.

Sorun yok yani, azim azim azim.

• İş tecrüben yoksa geç evet.
    Mühendislerimizin diplomanın iş bulacağını zannetmek gibi büyük ve genel bir hataları var.
    25 yaşında mühendislik mezunu olup da çıraklık yapmak adama dokunur.
    o yüzden ne yapıyoruz. zaten mühendislik fakültesinde karı kız işleri kesat olduğundan dolayı gidiyoruz boş zamanlarımızı sektörde çalışarak değerlendiriyoruz ve dolayısıyla da mezun olduğumuzda CVmizde ismimizden başka yazabileceğimiz şeyler de oluyor. maaşımız da 1400 tl den fazla oluyor.

Not- Lise mezunuyum. 25 yaşında it alanında 15 yıllık deneyim sahibiyim. saygılar.

tekrar not- Cv de de soru eklerini bitişik yazarsan o 1400 tl yi de bulamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 20 Temmuz 2017; 11:2:4 >
  • quote:

çok saçma olmuş evli bir insanin hunharca geliri olmadan para biriktiremez heleki istanbul şartlarinda asla!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.